A tréleres autómentés pár jelentős előnyét szeretném bemutatni és kicsit bővebben taglalni, hogy milyen esetekben jobb és praktikusabb, mint az autómentő kisteherautó használata!

A tréleres autómentés előnyei:

  • Az egyik előnye, hogy a tréler rakfelülete úgynevezett teli platós, ami azt jelenti, hogy a teljes rakfelület használható, így lehetőség nyílik az autómentésen és az autószállításon kívül még munkagépek, motorok, raklapos áruk és még számtalan dolog szállítása. Mindemellett a rámpa az utánfutó teljes szélességén bárhová helyezhető, így bármilyen járműszállítás kivitelezhető vele, egészen a kis személyautóktól kezdve a furgonszállításig.
  • Másik nagy előnye az alacsony kialakítása és mindemellett még a rakfelület teljes 5 méteres hossza lebillenthető egészen a földig, így szinte bármilyen alacsony, ültetett, verseny vagy sportautók szállítása könnyedén végezhető vele, anélkül, hogy bárhol leérne az alja az autónak. Egy fix platós autómentővel az alacsony autók szállítása kivitelezhetetlen sérülésmentesen vagy igen nehéz feladat, mivel teljesen végig kell deszkázni a kocsi kerekeit, hogy sehol se érjen le a fel és lepakolás közben. Így a tréleres autómentés itt is előnyt élvez egy sima autómentővel szemben!
  • A következő dolog, amiben sokkal jobb választás, mint egy autómentő kisteherautó, az nem más, mint a terhelhetősége. Egy autószállító kisteherautó össztömege 3500 kg és az önsúlyuk még a legkönnyebbnek is eléri a 2 tonnát, így szabályosan és biztonságosan maximálisan 1500 kg-ig terhelhetőek, ezzel szemben az autószállító trailer 2.7 tonnáig terhelhető, így akár lehetőség nyílik munkagépek, furgonok és egyéb nehezebb járművek vagy mezőgazdasági gépszállítás, bálaszállítás és egyéb nehézgépszállításra is.
  • A tréleres autómentés következő előnye az utánfutó 5 méteres hossza, ami teljes egészében kihasználható, így akár egy nagyobb Fiat Ducato Maxi furgon is felfér rá és biztonságosan és mindemellett szabályosan szállítható vele. Igény esetén, akár egy 8 méter hosszú utánfutó is rendelkezésre áll, ha egyszerre 2 autó szállítását, esetleg egy hosszított kisteherautót, netán hajót vagy bármilyen egyéb a megszokottól nagyobb vagy hosszabb dolgot kellene szállítani!
  • A traileres autómentés során lehetőség nyílik, akár a sérült jármű vagy egyéb szállítandó dolog mellett még 4 személy szállítására is. Így ha utazás közben valamilyen meghibásodás történik, vagy legrosszabb esetbe balesetet szenved, akkor az autó mellett még az egész család is biztonságosan haza tud jutni anélkül, hogy egy ismerőst vagy taxit kellene hívni. Ezzel pénzt és újabb utánajárást és idegeskedést lehet elkerülni, ugyanis a személyszállításért semmilyen extra költséget nem kérünk!
  • A tréleres autómentés során lehetőség van több jármű szállítására is.
    Legyen szó akár quad szállítás, robogószállítás, motorszállítás, ilyen járművekből, akár egyszerre 5-10db-ot is tudunk szállítani! Így a kereskedőknek egy igen kedvező árat tudunk nyújtani. Rendszeres nagyobb tételű szállítás esetén kérem vegye fel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.
A tréleres autómentés során lehetőség van több jármű szállítására is.

A tréleres autómentés során lehetőség van több jármű szállítására is.

A 024automento.hu csapata!