Autómentés 13. kerület szolgáltatásunkkal gyors segítséget hívhat, ha lerobbant vagy balesetett szenvedett Angyalföldön. A gyors kiérkezésünk itt is garantált, a hívását követően már akár 18 percen belül a helyszínre érkezhet autómentő kollégánk és megkezdheti az autómentést. Sokat látott és tapasztalt munkatársainknak nem okoznak gondot a komolyabb sérülést szenvedett járművek mentése se. Felszerelésének és tapasztalatának köszönhetően a felborult, árokba csúszott és egyéb komolyabb esetekben is szakszerű és gyors segítséget tud nyújtani. Legyen szó akár kisteherautóról vagy személyautóról.

Margit-sziget autómentés

A pesti oldalon a 13. kerülettel egy vonalban található Margit-szigetre sokan látogatnak el. Szabadidő kellemes eltöltésére vágyó családok és a szabadtéri sportot szerelmeseinek szeretett és kedvelt helye. Előfordulhat, hogy a kapkodás vagy figyelmetlenség kapcsán rajtamarad az autón a helyzetjelző, netán a tompított fényszóró. A kellemetlenséggel az indulás pillanatában szembesül sokszor a sofőr, de ekkor már sajnos általában az akkumulátor teljes lemerült és nincs benne elég töltés a motor beindításához. Gyors kiérkezésünknek köszönhetően gyorsan be tudjuk bikázni a járművet. Rosszab esetben, ha autószállításra kerül sor és netán az egész családdal mentek kirándulni, abban az eseteben sem kell kétségbe esni, mivel az autószállítás mellett, akár 4 személy szállítását is meg tudjuk oldani, amiért természetesen nem számolunk fel semmilyen egyéb költséget. Cégünk országosan végez autómentést, így bármilyen vidéki címre el tudjuk juttatni.

Váci út autómentés

A különösen nagy forgalommal bíró Váci út egy része is a 13. kerületen át vezet. Ingázó autósok, motorosok és teherautósok lepik el napközbe ezt a szakaszt. Gyakoriak itt a kisebb és nagyobb balesetek, amelyek akár olyan kimenetelűek is lehetnek, hogy a kocsi teljesen mozgásképtelen lesz. Kiszakad a futómű, megsérül a lengőkar és ezáltal nem lesz gurulóképes. Ebben az esetben is szakszerű segítséget tud nyújtani a 024automento.hu csapata. A furgonoktól kezdve a munkagépeken át a motorszállításig minden eshetőségre fel vagyunk készülve. 

Angyalföld autómentés

 

Tipikus gépjármű problémák a 13. kerületben

A 13. kerület elég nagy területet foglal el Budapest szívében. Jellemző a sok baleset. Általában a sebességkorlátozás és az elsőbbség meg nem adása miatt alakulnak kisebb nagyobb balesetek. Autómentő vállalkozásunk az alábbi esetekhez vonul ki gyakran Angyalföldön.

  • Balesetes autók elszállítása
  • Elektromos autók lemerülése
  • Mozgásképtelen, futómű sérült autók elszállítása
  • Klasszikus defekt
  • Furgon mentés
  • Lemerült akkumulátor 

 

Budapesti kerületek, ahol az autómentési szolgáltatások elérhetők

Autómentés I. kerület – Autómentő I. kerület
Autómentés II. kerület – Autómentő II. kerület
Autómentés III. kerület – Autómentő III. kerület
Autómentés IV. kerület – Autómentő IV. kerület
Autómentés V. kerület – Autómentő V. kerület
Autómentés VI. kerület – Autómentő VI. kerület 
Autómentés VII. kerület – Autómentő VII. kerület
Autómentés VIII. kerület – Autómentő VIII. kerület
Autómentés IX. kerület – Autómentő IX. kerület
Autómentés X. kerület – Autómentő X. kerület
Autómentés XI. kerület – Autómentő XI. kerület
Autómentés XII. kerület – Autómentő XII. kerület
Autómentés XIII. kerület – Autómentő XIII. kerület
Autómentés XIV. kerület – Autómentő XIV. kerület
Autómentés XV. kerület – Autómentő XV. kerület
Autómentés XVI. kerület – Autómentő XVI. kerület
Autómentés XVII. kerület – Autómentő XVII. kerület
Autómentés XVIII. kerület – Autómentő XVIII. kerület
Autómentés XIX. kerület – Autómentő XIX. kerület
Autómentés XX. kerület – Autómentő XX. kerület
Autómentés XXI. kerület – Autómentő XXI. kerület
Autómentés XXII. kerület – Autómentő XXII. kerület
Autómentés XXIII. kerület – Autómentő XXIII. kerület 

 

Gyors kiérkezés, profi csapat és kedvező árak! 024automento.hu