Az autók akkumulátorai sűrűn mondják fel a szolgálatot (gyakori 024 autómentéses meló). Ennek számos oka lehet, mint például a nem megfelelő használat, az elhasználódás, öregség, és a névtelen, minőségtelen akkumulátorok beépítése. Az áramforrás számára problémás lehet még a rendszeres kistávú utak megtétele és a sok leállítás-újraindítás is. Valamint a parkoláskor véletlen rajtafelejtett világítás.

Hogyan tudja orvosolni az autómentő az akkumulátor hibáját? A töltöttségi szintet leggyakrabban egy rajtafelejtett elektromos fogyasztó szívja le. Ebben az esetben egy egyszerű bikázással azonnal indulásra bírhatjuk a kocsit. Rosszabb a helyzet, ha egy régi akkumulátor van az autóban, amit a kocsi le is tilthat. Bármikor 024-ben autómentéskor ilyenkor elvégezzük a helyszíni cserét!

A 024automento.hu tuti tippje, hogy figyeljünk oda akkumulátorunk állapotára, különösen a téli időszakokban. Ellenőrizzük a saruk épségét, hogy ne legyen rajtuk korrózió. Ha rozsdásodnak, csiszoljuk át a teljes érintkezés érdekében! De a biztonság kedvéért jegyezze meg, ha autómentés 024, akkor a 024automento.hu rendelkezésére áll!