Autómentés Budapest! Számtalan autómentő vállalkozás található ma Budapesten. Mindenki különböző autómentési technikákkal dolgozik. Hogyan hatjuk végre mi az autómentéseket és autószállításokat a fővárosban? Mostani írásunkban erre a kérdésre szeretnénk megadni a választ.

Budapest autómentős szemmel

Budapest az ország közlekedési vérkeringésének centruma.

Egész Magyarországon Budapesten van a legnagyobb szükség autómentésre, és gyors kiszolgálást nyújtó autószállító vállalkozásokra. Mi erre a problémára nyújtunk csapatunkkal megoldást

Budapestről indulnak sugaras irányba a közúti főútvonalak, összeköttetést teremtve az ország megyéivel és Európa jelentős nagyvárosaival.

Az országos, esetenként egyben Európát is átszelő utak fővárosba bevezető szakaszai rendkívül túlterheltek, és az útvonalak Budapest-centrikussága miatt nagy gondot jelent a hatalmas tranzitforgalom. Ezért kiemelkedő jelentőségű a fővárost elkerülő M0-s autóút, melynek kiépítésével enyhült a fővárosi utak zsúfoltsága és a város levegőszennyezettsége. Budapest területén 7 közúti és vasúti híd található, melyek Budát kötik össze Pesttel. Az Andrássy út Budapest leghosszabb 2310 méter hosszú sugárútja, amely a VI. Kerület, a Terézvárost szeli át. Az Andrássy út végét képző Hősök Tere a főváros legtágasabb és legnagyobb hatású tere, melynek közepén áll a Millenniumi emlékmű, valamint itt található a Szépművészeti Múzeum és a Műcsarnok is. Magyarország a szép terek, parkok és épületek városa. Egy igazi, világszerte ismert turisztika látványosság. Nem kétség, hogy egy ilyen nagy világvárosban, ahol közel 2.000.000 lakos él, és egy rendkívül jelentős gazdasági, turisztikai és kulturális központ, az útjaink forgalma sem lesz csekély. Budapesten rendszeres dugókkal, torlódásokkal, útépítésekkel kell számolniuk a közlekedőknek. Sokszor okosabb, ha az ember inkább a tömegközlekedést választja.

Hogyan dolgozik a 024automento csapata Budapesten?

A 024automento.hu csapata Budapesten dolgozik a legnagyobb gyakorisággal. Mivel telephelyünk a fővárosban helyezkedik el, így az innen érkező megbízásokat villámgyorsan tudjuk teljesíteni. Legyen szó bármilyen járműről, rakományról, gépről 3 tonnáig, a mi segítségünkre mindig számíthat. Munkatársaink és partnereinket szakképzett, tapasztalt csapattagok, így bármilyen problémát, azonnal megoldunk.

Foglalkozunk Budapesten elektromos autók mentésével is. Hibás elektromos autók mozgatása nem egyszerű feladat, de technikai hátterünk segítségével ránk ezt a feladatot is nyugodtan bízhatja.  Budapesten sokszor találkozunk nehéz helyzetekkel. Például amikor egy elől-hátul „körülparkolt” autót kell menteni és elszállítani. Ilyenkor a villás autómentőt vetjük be. Gyakran előfordul a budapesti autósokkal, hogy egy bevásárlóközpont zsúfolt mélygarázsában robban le az autó, vagy képtelen a közlekedésre. Viszont erre is van megoldás, tehát ha ilyen helyzetben találja magát, hozzánk nyugodtan fordulhat. Mélygarázsban „ragadt” autók mentése Budapesten már az egyik speciális szakterületünké vált.

Autómentő feladataink Budapesten

Autómentés Budapesten. Ha szállításra, vagy mentése van szüksége, a következő esetekben csak egy telefonhívással megoldódik problémája:

 • Balesetes autók szállítása, mentése
 • Roncsautók mentése
 • Sportautók mentés
 • Kishaszongépjárművek mentése
 • Mikrobuszok, kisbuszok mentése
 • Furgonok mentése és szállítása
 • Elektromos és zöldautók mentése, szállítása
 • Tréleres autószállítás
 • Motorok mentése és szállítása
 • Terepjárók mentése
 • Benzinkútról történő autómentés

Speciális feladataink:

 • Mélygarázsból történő autómentés
 • Parkolóházból történő autómentés
 • Irodaházak parkolójából történő autómentés
 • Raklapos áruszállítás
 • Bobcatak szállítása

 

Autómentés Budapest

Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően tudunk Önnek műhelyeket ajánlani, akikkel már hosszú évek óta együtt dolgozunk.

Gyorsak vagyunk, és hatékonyak. Erre Budapesten autómentés során nagy szükség is van, hiszen egy lerobbant, vagy balesetet szenvedett autó hamar problémát okozhat a többi közlekedőnek.

Kedvező áron dolgozunk Budapest egész területén, az év minden napján és a nap minden órájában.

A gépparkunkban modern, és mindennel felszerelt járművek találhatóak, melyek bármilyen helyzetben hatékonyan tudnak megoldást nyújtani problémájára, bárhol robbant is le Budapesten.

 

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 552-4953

Facebook: https://www.facebook.com/nonstopautomentesolcson/

E-mail: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

Nyitvatartási idő: 24/7 Autómentés és autószállítás ÉJJEL-NAPPAL

 

Mottónk és iránymutatónk: Azonnal!