Hogyan történik az autómentés és szállítás Örkényen és környékén? Örkény városában rendszeresen dolgozunk az Euroring közelsége miatt, ahová versenyautókat szállítunk, majd pedig hazaszállítjuk őket. Örkényi ügyfeleink sokan „törzsvásárlók”, viszont napi rendszerességgel kapunk megkereséseket jármű tulajdonosoktól,, akiknek a lerobbant gépjárművét vagy mozgásképtelenné vált autóját kell elszállítani a helyszínről. Mostani írásunkban bemutatjuk Örkényt autómentős szemmel és néhány szakmai titkot is elárulunk a verseny és driftautók szállításáról.

 

Örkény városa és megközelítése autómentős szemszögből

Örkény városa Pest megye déli részén, a Dabasi járás területén fekszek. Budapest központjától 53 kilométerre helyezkedik el, de mi 30-45 perc alatt a helyszínen vagyunk. Örkény legkézenfekvőbb megközelítési útvonala az 5-ös főút, amely végighalad a város központján. Örkényt érinti a keleti részén az M5-ös autópálya is, mely megkönnyíti a Budapestre ingázó autósok dolgát nap mint nap. A 4607-es út köti össze a várost a környező településeivel. Ma az egyik speciális szolgáltatásunkra fogunk kitérni, hogy témánál maradjunk. Ez a téma pedig továbbra is az autóversenyzés.

 

Versenyautó és driftautó szállítás Örkényen

Sok versenyző csapatnak gondot jelent a versenyautók és alkatrészek szállítása, de mi a motorsport kedvelőinek és űzőinek a kedvében járva létrehoztuk a versenyautó és driftautó szállítás szolgáltatásunkat, ezzel megkönnyítve a csatára való felkészülésüket. A rallyautó szállítás és az oldtimer autók szállítása mellett, bármilyen nehezebb terepjáró, off road és egyéb hobbiautó szállításában segítséget tudunk nyújtani. Csapatunk akár 4 versenyautót is a helyszínre tud szállítani, teljes felszereléssel a versenyekre az ország bármely pontjára. Természetesen nem csak oda, hanem haza is szállítjuk az autókat, bármely kívánt helyszínre. Több autó szállítása esetén, valamint a teljes versenyszezon velünk való lebonyolításával kedvezményt is tudunk biztosítani ügyfeleinknek.

Válasszanak minket, hiszen több éves tapasztalattal rendelkezünk a sport- és versenyautók szállításban, és a leültetett, tunigolt csodák fuvarozásában is, mivel tudjuk, mire kell odafigyelni. Az ilyen speciális és fokozott odafigyelést igénylő munkainkat kimondottan erre a célra készült utánfutóink segítségével végezzük, így garantáltan sérülésmentesen érkezik az autó a megadott helyszínre. Igény esetén a többnapos rendezvényekre akár egy tapasztalt szerelőt is tudunk biztosítani a versenyző csapatnak, aki segít a gumizásban, kerékcserében, beállításokban, gyors szerelésekben és a szerzett sérülések javításában, így koncentrálhat az ügyfél a versenyre aggódás nélkül.

 

Milyen autómentős szolgáltatásaink érhetők el Örkényben?

Ebben a régióban számtalan esethez hívják a 024 autómentő csapatát. Autóink felszereltsége lehetővé teszi, hogy egyedi, speciális autómentéseket is elvégezzünk. Milyen autómentő szolgáltatásokat szoktak kérni tőlünk? Íme egy rövid lista.

 • Klasszikus autómentés és autószállítás Örkény városában.
 • Teherautó mentése Örkény városában és térségében.
 • Motormentés Örkény városában és a környékbeli településeken.
 • Autómentés M5 – ös autópálya Örkényi szakaszán.
 • Bobcat és más kisebb gépek szállítása Örkény városában
 • Kisgépek szállítás Örkény városában és térségében.
 • Bikázás, akkumulátor újraélesztése Örkény településen.
 • Lerobbant autók mentése Örkény városában és környezetében.
 • Balesetet szenvedett járműmentés Örkény városában és az M5 –ös autópálya Örkényi szakaszán.
 • Kisbuszok mentése Örkény településen.

 

Speciális szállítási feladatok a településen felmerült igények alapján:

 • Lakókocsi szállítás Örkény városában és annak vonzáskörzetében.
 • Raklapos áruszállítás Örkény városában és vonzáskörzetében.
 • Építőanyag szállítás Örkény városában és a környező településeken.
 • Golfautó szállítás Örkény városában.
 • Faház szállítás Örkény és környékén.

 

Autószállítás Örkény

 

Ha Önnek fontos a megbízhatóság, akkor válasszon minket.

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 552-4953

Facebook: https://www.facebook.com/nonstopautomentesolcson/

E-mail: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

Nyitvatartási idő: 24/7 Autómentés és autószállítás ÉJJEL-NAPPAL

 

Mottónk és iránymutatónk: Azonnal!