Mint ahogyan a Pest megyei városokban általában, Visegrádon is rendszeresen segítünk az autósokon, ha bajba kerülnek. Budapesttől 35 km-re elhelyezkedő Visegrádon a jó megközelíthetősége miatt gyorsan és hatékonyan lehet az autómentést elvégezni, akár Budapestről indulva is. Hogyan zajlik az autómentés Visegrádon és környékén? Mostani bejegyzésünkben erről lehet bővebben olvasni.

 

Visegrád városa és útjai

Visegrád kisváros Közép-Magyarország régióban, Pest-Megyében, a Szentendrei járásban, a budapesti agglomerációban helyezkedik el. Esztergomtól 25, Budapesttől pedig 35 kilométerre helyezkedik el a Duna partján, a Nagymarossal szembeni oldalon. Magyarország egyik legkisebb városa, viszont népszerű kirándulóhely és kikötőváros.

Visegrád vára talán a leghíresebb történelmi jelentősége miatt, Visegrád volt a középkori Magyarország fővárosa.

A Budapest-Visegrád távolság közúton (a 11-es főúton) 42 kilométer. A 11-esen kívül megközelíthető a település a Szentendre északi részén kiinduló és a Visegrádi-hegység magaslatai között végigkanyarodó 1116-os úton is. A területén három útszakasz számozódik még országos közútként: a Fellegvárba vezető 11 116-os, a nagymarosi kompátkelőt kiszolgáló 11 1321-es és a kisoroszi révhez vezető 11 318-as út.

 

Mire figyeljünk, ha a település útjain járunk?

A városban érdemes betartani a sebességkorlátozást, mert egy rossz manőver miatt frontálisan ütközhetünk a szembe érkezőkkel. A városon belül még a szűk kis utcákon történő vezetésre érdemes figyelni, mert előfordul, hogy hirtelen lépnek kis a turisták a parkoló járművek mögül. A várhoz felvezető úton a szerpentin elég kanyargós, így néhány részen beláthatatlan. Ha előzni tilos táblával találkozunk, akkor azt vegyük komolyan, mert ellenkező esetben még a szakadékba is zuhanhatunk. A bob pályához vezető úton figyeljünk a kátyúkra, mert gyorsan lehet defektünk vagy futómű meghibásodásunk. Mivel több esetben erdő mellett haladunk el, számolnunk kell a kiugró vadállatokkal is.

 

Autómentő 0-24 Visegrádon és térségében

Ügyfélszolgálatunk éjjel-nappal, nonstop fogadja a bajba keveredett autósok hívásait, a hét bármelyik napján. Hívását követően azonnal a segítségére indulunk, bárhol is legyen. Teherautóval, személyautóval, kisbusszal robbant le, vagy esetleg szenvedett balesetet Visegrádon? Azonnal tárcsázzon bennünket! Hívja 0-24 órás autómentő ügyfélszolgálatunkat! Munkatársaink rövid időn belül a helyszínre érkeznek és megkezdik a mentési munkálatokat.

 

Autómentés Visegrád – mindenre nyújtunk megoldást!

Autómentő csapatunk megfelelő tapasztalattal rendelkezik a nehéz időjárási körülmények való közlekedésben is. A több éves munkáink folyamán elegendő időnk volt a minőségi munkavégzéshez tapasztalatot szerezni. Volt jelentős számú autómentés Budapest összes kerületében, az autószerelő műhelyekből, autós telephelyekről javított autókat is szállítottunk rengeteg alkalommal. Bármilyen nehezen megközelíthető helyről kimentjük gépjárművét. Végeztünk autómentés feladatokat árokba csúszott jármű esetében is és balesetet szenvedett gépkocsit is szállítottunk már el több alkalommal is az ország egyik végéből a másikba. Illetve, kiviteleztünk már nemzetközi autószállítás folyamatokat is több európai országban is.

Minden nehézségre, vagy bármilyen keletkezett problémára megtaláljuk a legjobb megoldást! Mi azért vagyunk, hogy Önnek ne kelljen aggódnia éjjel sem, bármi is történt autójával. Mi a segítséget kérést követően azonnal indulunk menteni. Természetesen nem csak autómentés miatt kereshet minket, ugyanis foglalkozunk versenyautók és motorok, valamint kisgépek szállításával is. Igény szerint végzünk nemzetközi járműszállítást, faházszállítást, kisteherautó mentést és kisbusz mentést is. Bármilyen autómentéssel, autószállítással, kapcsolatos problémával is kereshet bennünket az alábbi elérhetőségeinken.

Autómentés Visegrádon és környékén

 

Elérhetőségeink:

Tel: +36205524953

Email: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

Messenger: https://www.facebook.com/nonstopautomentesolcson/

Ha Önnek fontos a megbízhatóság, akkor válasszon minket.

024automento.hu – ilyen, amikor profi autómentő céget választ!