Ha lejárnak az okmányai egy járműnek, az a tulajdonos számára igencsak sok fejfájást okozhat, ilyenkor ugyanis nem csatlakozhat be vele a forgalomba. Mivel nem lehet szimplán elhajtani a szerelőhöz, így általában szállítani szükséges. Az ilyen esetekre nyújtanak kitűnő lehetőséget a 024Autómentő szolgáltatásai. Legyen szó forgalomból kivont autószállításról, vagy csak simán autószervizbe szállításról, cégünk mindenben segíteni tud!

Forgalomból kivont autószállítás a 024Autómentőtől!

A jogszabályi korlátozás értelmében, ha lejárt, forgalomból kivont okmányokkal rendelkezik egy autó, akkor nem vezethető a közúti forgalomban. Forgalomból kivont autószállítás esetén csapatunk bátran kereshető! Mindig pontosan érkezünk ki a helyszínre, az időpontegyeztetés gördülékenyen megy, kollégáink pedig gyorsan, hatékonyan és precízen dolgoznak. Az autómentés területén szerzett sokéves tapasztalatuknak köszönhetően gond nélkül végzik az autószervizbe szállítást. Fontos kiemelni: csak szállítani lehet ezen járműveket, vontatni tilos!

Forgalomból kivont autószállítás – biztonságos és kényelmes megoldás

A 024Autómentő által kínált autószervizbe szállítás az egyik legbiztonságosabb és legegyszerűbb megoldás, amit ilyenkor választhat. Az autó ilyenkor direkt módon nem része a forgalomnak, sokkal kisebb eséllyel esik baja, mint egy például egy vontatás során. Profi szakemberek, nagy odafigyeléssel rögzítik a tréleren, majd a helyszínre érve a leemelést is elvégzik. Ez az opció kényelmesebb is, ugyanis mindent elvégzünk Ön helyett!

Ha forgalomból kivont autószállításra, autószervizbe szállításra van szüksége, keresse bizalommal a 024Autómentőt!

Forgalomból kivont autószállítás

A BM rendelet kimondja: a forgalomból ideiglenesen kivont járművel a kivonás időtartama alatt a közúti forgalomban nem lehet részt venni. Ez azt jelenti, hogy súlyos bírságra számíthatunk, ha a forgalomból kivont gépjárművet mi magunk szeretnénk eljuttatni a kívánt helyre. Egy ilyen törvényszegés továbbá a forgalmi engedély megvonásával is járhat.
De akkor hogyan zajlik a forgalomból kivont autószállítás A pontból B pontba? A válasz: trélerrel!

Cégünk trélerrel is fel van szerelve

Ha a gépjármű nem rendelkezik érvényes műszaki vizsgával, illetve a kötelező biztosítással, akkor annak fuvarozásához trélerre van szükség. Ebben az esetben ugyanis tilos a járművet vontatni.

A 024Autómentő természetesen fel van szerelve a célnak megfelelő trélerrel is. Így a forgalomból kivont autószállítást könnyedén, biztonságosan és szabályszerűen tudjuk elvégezni Önnek.

Hívjon minket bizalommal a 06-20-552-4953-as telefonszámon.
Garantáljuk a gépjárművek stabil, veszélytelen és szabályos szállítását.