Autófelvásárlás

Gyorsan és egyszerűen

Pénzre van szüksége? Új autót vásárolna? Nem szeretné sokáig hirdetni? Nincs ideje rá?
Adja el autóját csupán pár kattintással, még ma!

 

Mi mindenre megoldást nyújtunk. Azonnali autófelvásárlás keretein belül, a megkeresést követően pár órán belül a helyszínre érkezve az előre megbeszélt vételárat készpénzben, vagy a vevő igényeihez igazítva akár utalással is azonnal rendezzük. Az egész procedúra maximum 30 percet vesz csak igénybe. A helyszínen nem alkudozunk, nem húzzuk az időt, a fizetést követően egyből a papírmunkára térünk. Az autó elszállításáról minden esetben mi gondoskodunk. Célunk, hogy minél gyorsabban és zökkenőmentesen történjen az egész folyamat. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

 

Milyen autókat vásárolunk?

Az üzemképes használt autó felvásárláson kívül bármilyen állapotban lévő autót felvásárolunk. A hibátlan állapotútól kezdve a roncsautóig bármit!
Roncsautó, üzemképtelen, törött, sérült, mozgásképtelen, okmányok nélküli, külföldi okmányokkal rendelkező személy vagy akár kisteherautót is megveszünk.

 

Az autófelvásárlás menete

  1. A pár kérdésből álló Autófelvásárlás űrlap kitöltése
  2. Minden megkeresésre hamar választ adunk, ha a megegyezés létrejött felvesszük a kapcsolatot és időpontot egyeztetve, akár még aznap érte is megyünk.

A folyamat csupán ilyen egyszerű.
Kulcsszavunk: Megbízható, egyszerű és gyors autófelvásárlás

Kérem, hogy megkeresésüket első sorban az űrlap részletes kitöltésével és képek feltöltésével tegyék, ugyanis így kapunk teljes képet a kocsi állapotáról és így tudjuk a legjobb ajánlatot nyújtani ügyfeleink részére!

Használtautó felvásárlás

(személyautó, kisteherautó, terepjáró, SUV, stb…)

Sérült és roncsautó felvásárlás/elszállítás

(Sérült, törött, totálkáros, üzemképtelen autó és teherautó elszállítás/vásárlás)

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!