Autómentés m3 autópálya

Autómentés m3 autópálya

Autómentés m3 autópálya

Tegyük fel, hogy kényelmesen falatozza a kilométereket az m3-as autópályán, mikor is egyszer csak beüt krach; műszaki hibát jelez a fedélzeti számítógép és leáll az autó működés valamilyen ismeretlen okból kifolyólag. Amennyiben nincs külön, pontosan ilyen helyzetekre megkötött biztosítása, mely tartalmaz autómentést m3-as autópályán, akkor törheti a fejét mitévő is legyen. Azonban a megoldás egyszerűbb, mint gondolná, hiszen a mi cégünk külön szolgáltatást nyújt erre a helyzetre; autómentés m3 autópálya. Miért válasszon minket, egy államilag fenntartott autópálya segédszolgálat helyett? Mert nem kérünk el csillagászati összegeket. Mert a bejelentkezése után néhány percen belül útnak indítjuk a felmentő sereget. Mert a gépjárművét az autómentés m3 autópálya követően, az ország bármely pontjába elszállítjuk igény esetén. Diszpécsereink a nap bármely szakaszában 0-24 órában elérhetőek, egész évben NON STOP. Az autómentés m3 autópálya szolgáltatásunk bevethető akár kisebb munkagépek vagy teherautók esetében is, melyeknek össztömege nem haladja meg a 2 tonnát. Ha bajba jutott hívjon minket, mondja el a részleteket és azonnal közöljük Önnel az autómentés m3 autópálya szolgáltatásunk Ön esetére kiszabott végösszegét.

Autómentés M3 Csürök Zsolt autómentővel

Egy igen hosszú szakaszról van szó, mely a keleti Vásárosnaményt köti össze Budapesttel. Ezért a baleset, vagy a gépjármű meghibásodása a fővárostól nagyon messze is érheti az utazót. Csürök Zsolt budapesti professzionális autómentő és csapata, a 024automento.hu számára ez nem lehet akadály a segítségnyújtásban.

Autómentés M3 – a 024automento.hu új szolgáltatása! A szakértő autómentős munkatársak több magyarországi autópálya szakaszt igen jól ismernek. Az utazók gyors kiérkezésre és biztonságos segítségnyújtásra számíthatnak. A 024automento.hu Budapesten és Pest megye területén is végez autószállítást és autómentést.

Ha az utazót az M3-ason, ezen a kifejezetten hosszú és forgalmas útszakaszon éri a baj, forduljon azonnal szakemberhez. Mi biztonságosan elvégezzük az autómentést az M3-on! A 024autómentőnél a legalacsonyabb kiszállási ár 100 Ft/km-nél kezdődik Pest megyén kívül. Az ár a mentésre váró, szállítandó járműtől függően módosul.

Csapatunktól nem is várhat mást, mint szakszerű autómentést, autószállítást, teljes biztonságban. Professzionális és gyors kerékcsere, ajtónyitás, üzemanyag feltöltés vagy leszívás, motorbeindítás – semmi sem jelent akadályt.

Autómentés M3 – Csürök Zsolt autómentővel

Autómentés M3 – Csürök Zsolt autómentővel