Autómentő tréler

Autómentés trélerrel – A trélerben rejlő lehetőségek

Autómentés trélerrel – A trélerben rejlő lehetőségek

Az autóipart utolérő robbanásszerű technológiai fejlődés, azt hozta el a vagyon alapján besorolandó középrétegű vásárlók számára, hogy egy néhány éves, abszolúte felszerelt és elképesztően komfortos autót megfizethető áron maguknak tudhassanak. Ez a folyamat magával vonta azt, hogy Magyarországon jelenleg az egyik legjobban profitáló üzletág a használt autó behozatal és az azzal való kereskedelem. Itt jövünk mi a képbe, pontosabban a tréler. Számtalan előnnyel jár a tréleres szállítási szolgáltatásunk, kezdve az egyidejűleg több autó és-vagy motor fuvarozásától, az ebből adódó pénztárcabarát végösszegen keresztül, egészen a műszaki hibás vagy éppen papírnélküli autómentés tréleres elszállításáig. A tréleres megoldást leggyakrabban nagy távokon, több járművel a felszínén vetik be, e módon kimaxolják kapacitását és a leggazdaságosabb módon jönnek ki az elszámolásnál. E területen nincs versenytársa a tréleres autószállításnak, jelen korunk legolcsóbb megoldásáról beszélünk. Az autószállítás/autómentés trélerrel egyaránt igényelhető külföldi, illetve belföldi fuvarokra.

Autómentő tréler szolgáltatásunk főbb jellemzői:

  • Mikor szállítunk? Autómentő trélerünk minden sürgős esetben, a nap 0-24 órájában szolgálatra kész. Diszpécserünk az év összes napján, NON-STOP elérhető. Nagy táv, külföldi túra esetén, előre egyeztetés szükséges.
  • Mit szállítunk? Személyautót, kisbuszt, munkagépet, lakókocsit, teherautót, illetve motorkerékpárt. A trélerrel való szállítást leggyakrabban abban az esetben ajánljuk, ha a futómű sértetlen, tehát a jármű a kerekein szállítható. Amennyiben nem teljesül ez a kritérium, akkor ajánlatosabb a platós autómentő szolgáltatásunkat választania.
  • Mennyiért szállítunk? Autómentő trélerünk igénybevételének árazása a megtett kilométerektől, a szállítandó gépjárművek számától, illetve a fuvar sürgősségétől függ. Minden esetben, egyéni végösszegre számíthatnak a fentebb felsoroltak részletektől függően. Amit garantálunk az a korrekt árcédula, hiszen mindig arra törekszünk, hogy kölcsönösen előnyös megegyezés születhessen.

Hogyan kell elképzelni egy trélerrel való szállítás folyamat részleteit?

A folyamat azzal kezdődik, hogy felkeresnek bennünket és elmondják az igényüket, majd válaszolnak az alapvető kérdésekre, kezdve azzal, hogy sürgős-e az autómentés trélerrel vagy sem. Ezt követően letisztázzuk a részleteket, úgymint a kezdő és végállomást, a gépjárművek számát, illetve amennyiben nem sürgős a szállítás, akkor a pontos időt. Ezt a folyamatsorozatot kötelezően a végösszeg kiszámolása és annak közlése az ügyféllel követ. Így az ügyfél a tréler szállítási költség pontos összegével megismerkedik még mielőtt bármibe is belekezdnénk. Sürgős esetben, a megköttetett egyezség után néhány percen belül útnak indítjuk a trélert, hogy a legrövidebb idő alatt kiérjen és segítséget nyújtson csapatunk.
A helyszínre kiérkezve az első lépés a terep feltérképezése, majd a megfelelő parkolás és a színtér kialakítása, hogy megkezdődhessen az autó felvontatása a platóra. A járművekkel nem hajtunk fel a fedélzetre, csörlővel húzzuk fel azokat felettébb óvatosan haladva. Miután a helyén van az autó, megkezdődik a rögzítés. Mikor már teljes biztonságban, mozdulatlanul állnak a gépjárművek a tréleren, megindulunk a célként kitűzött helyszínre. Ez után Önnek már csupán annyi dolga maradt, hogy kiválasztja, pontosan hová is tegyük le az autóját, majd elbúcsúzunk minden jót kívánva egymásnak.

Hogyan kell elképzelni egy trélerrel való szállítás folyamat részleteit?

Hogyan kell elképzelni egy trélerrel való szállítás folyamat részleteit?

Spóroljon trélerrel való szállítással

A trélerrel való autószállítás legfőbb előnye a kedvezményes végösszeg. Legyen szó Magyarországról vagy külföldről, cégünk szolgáltatást kínál mindkettő esetben tréleres autószállításra. Amennyiben Ön autóbehozatallal foglalkozik, akkor biztosan van már tapasztalata a tréleres autószállítással kapcsolatban. Azonban azok számára, akik újak a területen, fontos megemlíteni, hogy arra is van lehetőség, hogy tegyük fel, Ön saját részre kinézett egy járgányt külföldön, ezután felkeres minket, majd nekünk, amikor utunk lesz arra, hazaszállítjuk trélerrel. Ezeken túl vállalunk autómentést Budapesten, az M3-as autópályán és igyekszünk minden autómentést olcsón tartani. Az autómentés árakat megtalálja weboldalunkon.