Bikázás, gyorsindítás Budapesten, Pest megyében

Bikázás, gyorsindítás Budapesten, Pest megyében

Bikázás, gyorsindítás Budapesten, Pest megyében

A tél beköszöntével számos akkumulátor felmondja a szolgálatot. Ennek számos oka lehet. A probléma oka lehet a nem megfelelő használat, az elhasználódás és névtelen akkumulátorok beépítése is. Mit tehetünk, ha nem indul a gépjármű az akkumulátor hibája miatt? Írásunkban erre a kérdésre adunk választ.

Mitől romolhat el gyakran az akkumulátor?
• A rendszeres kistávú utak megtétele
• A sok leállítás és újraindítás
• Parkoláskor rendszeresen rajtafelejtett világítás
• Öreg az akkumulátor
• Noname akkumulátor használata

Hogyan tudjuk mi autómentők orvosolni az akkumulátor hibát?
Az akkumulátor lemerülését gyakran, csak egy “rajtafelejtett” elektromos fogyasztó szívja le, ebben az esetben jó eséllyel egy sima bikázással azonnal indulni fog a kocsi. Rosszabb esetekben előfordulhat, hogy egy régi akkumulátor van az autóban és teljesen lemerült, netán a kocsi letiltott, vagy bármi egyéb esetben, ha a régi akku használhatatlanná vált, el tudjuk végezni az azonnali helyszíni cserét is, hogy minél hamarabb újra útra tudjon kelni!

Tipp: Ha pedig rendszeres lemerülésről van szó és az akkumulátor már ki lett cserélve és a hiba nem szűnt meg, abban az esetben villamossági szerelővel kell kimérni, hogy mi szívja le rendszeresen!

Akkumulátor újraindítása, bikázás autómentős segítséggel!

A bikázás kapcsán van pár fontos kérdés
Telefonon ezeket a kérdéseket fogjuk feltenni:

  • A kocsi márkája és típusa
  • A jármű tartózkodási helye, jól hozzáférhető, netán mélygarázsban áll-e stb…
  • Az akkumulátorok eltérő feszültsége és indítóárama miatt, fontos tudni, hogy netán kisteherautó, vagy sima személygépjárműről van szó!

Az akkumulátorok réme, a tél beköszönte!
A leggyakoribb eset, hogy az autó a hideg időszak beköszöntével egyre nehezebben indul, vagy sokszor merül le benne az akkumulátor. A hidegnek köszönhetően, már ha nulla fog alá csökken a hőmérséklet, az akksiban lévő kémia részecskék miatt csökken jelentősen a teljesítménye és ez eredményezheti a nehezebb indulást télen.
Ez a hiba legtöbbször a már több éve használatban lévőkre vonatkozik, új vagy pár éves akkumulátornál, ennek a hibának a valószínűsége lecsökken.

Tipp: Érdemes odafigyelni a saruk épségére, hogy ne legyen rajta korrózió, amennyiben rozsdás lenne a felülete érdemes átcsiszolni a teljes érintkezés végett.  Természetesen fontos, hogy az akkumulátor és a rajta lévő saruk is megfelelően legyenek rögzítve!

 Akkumulátor újraindítása, bikázás autómentős segítséggel!


Akkumulátor újraindítása, bikázás autómentős segítséggel!

Bikázás Budapesten azonnali indulással

Bármilyen bikázás, vagy akkumulátor problémája lépett fel, keressen bizalommal! Gyors segítséget tudunk nyújtani és a percíz hibaelhárítás keretein belül bebikázzuk a lemerült járművet, ezáltal azonnal folytathatja is az útját!