Motorszállítás és motormentés

Motorszállítás és motormentés

Motorszállítás és motormentés

Cégünk a becsületesen elvégzendő autómentéseken túl, kínál motorszállítási szolgáltatást is. Különböző helyzetek adódhatnak, mikor szükségessé válhat egy motormentés, úgy mint; Újonnan vásárolt vasparipa hazajuttatása, még nem teljesen kész papírmunkából adódó átmeneti probléma esetén / váratlan műszaki hiba és leállás egy túra közepette / versenypályákra szánt motorkerékpárok szállítása a verseny helyszínére és vissza. Ezen felül egyéb helyzetek is adódhatnak, ahol előre tervezett vagy éppen sürgős motorszállításra van szükség, ilyenkor Önnek csupán annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot és elmondja a részleteket, ezt követően ránk bízhatja magát, mi elintézzük. Egész évben, 0-24 órában NON-STOP elérhetők diszpécsereink, a sofőrjeink pedig a felkeresés után akár 5 percen belül bevethetők. Korrekt ár és kiemelkedő biztonság, amennyiben Önnek ezek a követelményei motorszállításkor, válasszon minket és elvárásai beteljesülnek!

A 024 autómentő, már motorszállítást is vállal

Nem kell tovább várni hiszen elérhető a 024 autómentő motorszállítás szolgáltatás. És hogy miért olyan különleges ez? Azért, mert a megszokott minőséget és profizmust már a motorosok is élvezhetik. Természetesen senki sem akar plusz pénzt kiadni ilyen szolgáltatásokra, azonban nem mindegy, hogy mit kapunk a pénzünkért. A motormentés egy nagyon fontos terület, hiszen rengeteg motoros van Magyarországon is, akik bajba juthatnak. A 024 autómentőnél már megszokhatták a korrekt árakat és a megfelelő képesítésű szakembereket. Akik azért is fontosak, mert akár egyetlen egy rossz rögzítés is még nagyobb bajhoz vezethet. Ez azonban elkerülhető, ha olyan emberek vannak alkalmazásban, akik értenek a munkájukhoz.

Bizonyára sokan úgy gondolnak egy ilyen szolgáltatásra, hogy felesleges pénzkidobás és akár így akár úgy, de hazajutnak a meghibásodott járművel. El kell szomorítsunk minden ilyen embert. Sajnos ilyenkor csak még nagyobb bajt okozhatunk a motorunkban. Ráadásul saját magunkat és mindenkit veszélybe sodorhatunk, akik közlekednek. Ennek fényében a motormentés már nem is annyira hasztalan, igaz?

A 024 autómentő, már motorszállítást is vállal

A 024 autómentő, már motorszállítást is vállal