Motorszállítás és motormentés

Motorszállítás és motormentés

Motorszállítás és motormentés

Cégünk a becsületesen elvégzendő autómentéseken túl, kínál motorszállítási szolgáltatást is. Különböző helyzetek adódhatnak, mikor szükségessé válhat egy motormentés, úgy mint; Újonnan vásárolt vasparipa hazajuttatása, még nem teljesen kész papírmunkából adódó átmeneti probléma esetén / váratlan műszaki hiba és leállás egy túra közepette / versenypályákra szánt motorkerékpárok szállítása a verseny helyszínére és vissza. Ezen felül egyéb helyzetek is adódhatnak, ahol előre tervezett vagy éppen sürgős motorszállításra van szükség, ilyenkor Önnek csupán annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot és elmondja a részleteket, ezt követően ránk bízhatja magát, mi elintézzük. Egész évben, 0-24 órában NON-STOP elérhetők diszpécsereink, a sofőrjeink pedig a felkeresés után akár 5 percen belül bevethetők. Korrekt ár és kiemelkedő biztonság, amennyiben Önnek ezek a követelményei motorszállításkor, válasszon minket és elvárásai beteljesülnek!

A 024 autómentő, már motorszállítást is vállal

Nem kell tovább várni hiszen elérhető a 024 autómentő motorszállítás szolgáltatás. És hogy miért olyan különleges ez? Azért, mert a megszokott minőséget és profizmust már a motorosok is élvezhetik. Természetesen senki sem akar plusz pénzt kiadni ilyen szolgáltatásokra, azonban nem mindegy, hogy mit kapunk a pénzünkért. A motormentés egy nagyon fontos terület, hiszen rengeteg motoros van Magyarországon is, akik bajba juthatnak. A 024 autómentőnél már megszokhatták a korrekt árakat és a megfelelő képesítésű szakembereket. Akik azért is fontosak, mert akár egyetlen egy rossz rögzítés is még nagyobb bajhoz vezethet. Ez azonban elkerülhető, ha olyan emberek vannak alkalmazásban, akik értenek a munkájukhoz.

Bizonyára sokan úgy gondolnak egy ilyen szolgáltatásra, hogy felesleges pénzkidobás és akár így akár úgy, de hazajutnak a meghibásodott járművel. El kell szomorítsunk minden ilyen embert. Sajnos ilyenkor csak még nagyobb bajt okozhatunk a motorunkban. Ráadásul saját magunkat és mindenkit veszélybe sodorhatunk, akik közlekednek. Ennek fényében a motormentés már nem is annyira hasztalan, igaz?

A 024 autómentő, már motorszállítást is vállal

A 024 autómentő, már motorszállítást is vállal

Korrekt és olcsó árak motormentés esetében is

Korrekt és olcsó árak motormentés esetében is

Korrekt és olcsó árak motormentés esetében is

 A minap találkoztunk azzal a hírrel, hogy motormentés közben okozott balesetet a szolgáltatást végző cég. Ez pedig azért történhetett meg, mert rosszul volt rögzítve a motor, ráadásul, olyan eszközökkel, amik nem is erre valók. A motorszállítás is egy olyan speciális szolgáltatás, amely úgy megfelelő szakértelmet, mint tudást igényel. Minden eszköz szükséges, amellyel a motormentés minőségi szolgáltatását tudjuk biztosítani és nem megengedhető ennek hiánya. Amennyiben ettől eltekint az ember, akkor történnek a legnagyobb problémák. Sokszor sajnos csak a profit a lényeg, a befektetendő összegek pedig másodlagosak. Ilyenkor nem is kell csodálkozni. Könnyű sajnos beleesni ilyen csapdákba, de csak ha nem tájékozódunk.

Mi a 024-nél különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy kollégáink megfelelő szakképzettséggel rendelkezzenek. Úgy gondoljuk, hogy minden magát komolynak gondoló cég esetében ez lenne az alapvető. Legyen szó akár motorszállításról vagy bármiről, ami mentési szolgáltatás.

Ne habozzunk, amennyiben megtörténik a baj válasszák a 024 autómentőt motorszállításhoz is. Ha minőségi szolgáltatást szeretnének kapni a pénzükért.