Versenyautó és driftautó szállítás

Sportautók és versenyautók szállítása

Sportautók és versenyautók szállítása

A versenyszezon közeledtével sokak számára gondot jelenthet a versenyautó szállítás. A rallyautó szállítás és a driftautó szállítás mellett, bármilyen nehezebb terepjáró, off road és egyéb hobbiautó szállításban segítséget tudunk nyújtani. Egyszerre akár 4db autót is a kívánt helyszínre tudunk vinni a teljes versenyfelszereléssel együtt az ország bármely pontjára.
A versenyautó szállítás általában oda-vissza történik, tehát az esemény végén az autót vagy autókat vissza is szállítjuk a felvétel pontjára, vagy bármilyen kért helyre, legyen szó akár több napos rendezvényről is. Természetesen az ügyfél bármilyen variációt kérhet, akár csak oda, akár csak visszaszállítást is. Van lehetőség előre időpontot foglalni, akár a szezon összes versenyére is. Ilyen esetekben, mikor egy teljes szezonban a 024automento.hu-t bízza meg a versenyautó szállítással még kedvezőbb árat tudunk biztosítani. Versenycsapatoknak több autó szállítása esetén szintén igyekszünk kedvező árakat biztosítani.

Miért pont minket válasszon a versenyautók szállítására?

A több éves tapasztalat mellet, amit versenyautó és driftautó szállítás terén szereztünk, ezen felül az én hobbim is az autóversenyzés, így tisztába vagyok vele a személyes tapasztalataim által, hogy az ilyen ültetett, alacsony versenyautóknál mire kell nagyobb figyelmet fordítani, mint egy sima autószállítás során. Éppen ezért a gépparkunk között van alacsony felépítményű autómentő és billenő platós utánfutó is, amelyre bármilyen alacsony kocsi könnyen, gond nélkül fel és le pakolható.

Miért pont minket válasszon a versenyautók szállítására

Miért pont minket válasszon a versenyautók szállítására

Szerelő biztosítása a verseny alatt

 

Külön kérés esetén tudunk biztosítani egy tapasztalt szertelő személyt is, aki segít a gumizásban, kerékcserében és gyakorlás vagy versenyen szerzett apróbb sérülések gyors javításában is. Így nem kell aggódnia semmi miatt, csak a versenyre koncentrálni!

Bármilyen kérdés esetén keresse bizalommal a 024automento.hu csapatát!