Autómentés M1 autópálya

Általános tudnivalók

A magyar M1-es autópálya Bécset és Budapestet köti össze. Magyarország észak-nyugati, gazdaságilag legfejlettebb és talán legforgalmasabb régiójában húzódik. Egyben a IV. számú Helsinki folyosó és az E60 transzeurópai út egyik szakasza. Hegyeshalom után csatlakozik az ausztriai A4-es autópályához. Az egyik legrégebb magyar gyorsforgalmi útvonalról beszélünk. 1964 és 1996 között, több mint harminc év alatt épült ki jelenlegi hosszára.

E gyorsforgalmi út fontossága a rendszerváltás után nőtt meg igazán:

  • a járműforgalom rajta ma nagyon jelentős,
  • átlagos napi forgalma egy 2008-as adat szerint a Budapesthez közeli szakaszon 100 ezer, míg Győrnél 30 ezer jármű/nap volt.

Autómentés M1 – szakembereink az M1-es autópályán is napi szinten dolgoznak!

Fontos figyelembe vennünk autómentéskor az M1-es autósztrádán, hogy szinte folyamatos felújítások zajlanak. Rengeteg a sávlezárás, amely kifejezetten veszélyesé és nehézkessé teszi az itt történő autómentést. A sűrű forgalom és a gyakori munkálatok miatt autómentő csapatunk kiérkezési ideje megnőhet az M1-es pályára való kiszállás esetén. Bajba jutott ügyfeleinknek mindenképpen azt ajánljuk, hogy húzódjanak le és a lehető legbiztonságosabb körülmények között várakozzanak a segítségre! Az M1-es autópálya megfelelő leállósávokkal rendelkezik. Szakembereink gyakran végeznek autómentést ezen az útszakaszon, így a nehezített körülmények ellenére is bízhat a szakszerű és biztonságos segítségnyújtásban!

Autómentés M1 autópálya

Autómentés azonnal az M1-es autópályáról

Autómentés M1. Itt a legjobb választás

Autómentés M1. Itt a legjobb választás

Autómentés M1. Itt a legjobb választás

Mi sem bosszantóbb annál, mint, amikor lerobban az autónk. Ilyenkor aztán kapkodunk, sietünk csak hogy minél hamarabb szabaduljunk ebből a helyzetből. Pont ez miatt pedig jönnek a plusz költségek. Kevés olyan ember van, aki előre felkészül ilyen esetekre. Sajnos. Bár nem annyira elterjedt, hogy ezek után is utána nézzünk, de igen is fontos. Már amennyiben szeretnénk, ha nem repülne ki a havi keresetünk egy nagyobb része a pénztárcánkból a kötelezőn túl. Az autómentés M1 szolgáltatás kevés autómentőnél található meg, ahol pedig igen, ott főként csillagászati árakról beszélhetünk.

Honnan tudjuk, hogy autómentőt kell hívnunk?

Egész egyszerűen, ha nem üzemképes az autónk. Persze ez így igen tág kijelentés, ezért összeszedtük, hogy mikor érdemes autómentés M1 szolgáltatást kérni:

  • Durrdefekt esetén
  • Lengéscsillapító töréskor
  • Motortérben történő meghibásodáskor
  • Ha az autópályán állunk meg

Értelem szerűen az autómentés M1 szolgáltatást akkor érdemes igénybe venni, amikor ezen az útszakaszon történik meghibásodás.

Nem kell, hogy a kelleténél nagyobb stressz legyen az autómentés, éppen ezért a 024 autómentő a lehető legjobb választás jelenleg. Profi munka, gyors kiszállás és reális árak ez a 024 autómentés M1 szolgáltatása.

Válasszuk a 024 autómentőt, ha az M1-esen van szükségünk autómentőre

A világunkban igen sok szolgáltató található a piacon, akik autómentés szolgáltatást nyújtanak, amely egyaránt jó is meg nem is. Jó azért, mert nem szállhatnak el az árak lévén, hogy nincs monopóliumuk. Rossz azonban azért, mert sokan nem végzik alaposan a munkájukat és ez miatt egy egész szektor lehet ennek a kárvallottja. Ha valaki rossz tapasztalatokat szerez egy ilyen szolgáltatással, akkor megtörténhet, hogy egy általánosítás uralkodik el rajta. Nem is beszélve arról, hogy egyre több a szolgáltató, a piac hatalmas és így nehéz eligazodni azon, hogy mit válasszunk. Az autómentés M1 pontosan ilyen szolgáltatás.

Nagy választék, sok lehetőség, különböző csomagok és árak. Éppen ezért az egyik legfontosabb, hogy mindig készüljünk fel ilyen lehetőségekre és történésekre. Megesik, hogy többet, vagy kevesebbet kapunk ugyanazért a pénzért. Egészen addig, amíg nem veszünk igénybe egy ilyen jellegű szolgáltatást nem is feltétlen tudhatjuk, hogy milyen a minősége. Azonban vannak nagyon jó indikátorok. Ilyen lehet az ismeretségi tapasztalatok összegyűjtése vagy a cég internetes megjelenése.

 Az autómentés M1 egy remek szolgáltatás, ha remek szolgáltatót választunk. Amire csak lehet készüljünk fel, hiszen nem kell, hogy százezreket fizessünk, ha az autómentés M1 kerül szóba.

Válasszuk a 024 autómentőt, ha az M1-esen van szükségünk autómentőre

Válasszuk a 024 autómentőt, ha az M1-esen van szükségünk autómentőre