Autómentés M1 autópálya

Általános tudnivalók

A magyar M1-es autópálya Bécset és Budapestet köti össze. Magyarország észak-nyugati, gazdaságilag legfejlettebb és talán legforgalmasabb régiójában húzódik. Egyben a IV. számú Helsinki folyosó és az E60 transzeurópai út egyik szakasza. Hegyeshalom után csatlakozik az ausztriai A4-es autópályához. Az egyik legrégebb magyar gyorsforgalmi útvonalról beszélünk. 1964 és 1996 között, több mint harminc év alatt épült ki jelenlegi hosszára.

E gyorsforgalmi út fontossága a rendszerváltás után nőtt meg igazán:

  • a járműforgalom rajta ma nagyon jelentős,
  • átlagos napi forgalma egy 2008-as adat szerint a Budapesthez közeli szakaszon 100 ezer, míg Győrnél 30 ezer jármű/nap volt.

Autómentés M1 – szakembereink az M1-es autópályán is napi szinten dolgoznak!

Fontos figyelembe vennünk autómentéskor az M1-es autósztrádán, hogy szinte folyamatos felújítások zajlanak. Rengeteg a sávlezárás, amely kifejezetten veszélyesé és nehézkessé teszi az itt történő autómentést. A sűrű forgalom és a gyakori munkálatok miatt autómentő csapatunk kiérkezési ideje megnőhet az M1-es pályára való kiszállás esetén. Bajba jutott ügyfeleinknek mindenképpen azt ajánljuk, hogy húzódjanak le és a lehető legbiztonságosabb körülmények között várakozzanak a segítségre! Az M1-es autópálya megfelelő leállósávokkal rendelkezik. Szakembereink gyakran végeznek autómentést ezen az útszakaszon, így a nehezített körülmények ellenére is bízhat a szakszerű és biztonságos segítségnyújtásban!

Autómentés M1 autópálya

Autómentés azonnal az M1-es autópályáról