Autó bikázás

Autó bikázás

Autó bikázás

Az egyik legkellemetlenebb és természetesen kivétel nélkül mindig a „legrosszabbkor” bekövetkező probléma az akkumulátor lemerülés. Elmondhatnánk, hogy jobbik esetben, olyankor következik be, mikor nem terveztünk sürgősen utazni gépjárművünkkel és komótosan elvégezhetünk egy autó bikázást. Ámde ennek valószínűsége közelít a 0-hoz, hiszen autónkba akkor ülünk bele, amikor azzal pontosan, abban a percben indulni szeretnénk. Tehát ez kizárva, párhuzamosan a kényelmes időigényes megoldásokkal egyaránt, gondolok egy sógor, koma, jó barát felhívásával és komótos kiérkezésével, illetve segítség nyújtására, autónk bikázására. Gyors megoldásra van szükségünk! Anno még működött a jól bevált betolás módszer, ámde jelenkorunk egyre ritkábban alkalmazott metódusának számít, már csak abból kiindulva, hogy automataváltós gépjárműveknél kifejezetten tilos ez az eljárás! Marad tehát az autó bikázás. Amennyiben elővigyázatosak voltunk, lapulhat csomagtartónkban egy indítókábel és ha ráfutunk egy segítőkész emberre is, akkor megmenekülhetünk gyors autó bikázással. De ha nem, akkor sincs semmi veszve, csupán gyors segélyhívást intéz cégünk felé, és mi 15-30 perc alatt kiérkezünk Budapest területén Önhöz, hogy autóján bikázással segítsünk.

Ha autó bikázás Budapest, akkor 024 autómentő

Bizonyára találkoztunk már olyan esettel, amikor az autó bikázás volt az egyetlen lehetőség, hogy erőt leheljünk az autónkba. Ez a folyamat egy félreeső vagy kevésbé forgalmas szakaszon sokkal egyszerűbb és könnyebb, mint egy fővárosban. Nem csak azt kell megoldani, hogy ne veszélyeztessünk senkit a folyamattal, hanem hogy valaki megálljon és segítsen nekünk. És a mai világban lássuk be egyre kevesebb olyan ember van, aki önzetlenül megáll és segít a bajbajutottakon. Ez hatványozottan igaz, ha autó bikázás a probléma. Sokan féltik a saját autójuk akkumulátorát éppen ezért nem egyszerű segítséget találni.

A 024 autómentőnél ilyenre is gondoltunk, hiszen tudjuk mennyire kiszolgáltatott ilyen helyzetekben az ember. Főképp, ha ez nagyobb városokban történik. Éppen ezért az autó bikázás Budapest és környékén is elérhetővé tettük. Fontos néhány alapszabály betartanunk, amikor az autó bikázás kerül elő hiszen, ha rossz helyre kötjük a kábeleket, tönkre is tehetjük az autót.

Az ilyen balesetek elkerülés érdekében hívjuk a 024 autómentőt, akik az autó bikázás Budapest szolgáltatásuknak köszönhetően a segítségünkre lehetnek.

Ha autó bikázás Budapest, akkor 024 autómentő

Ha autó bikázás Budapest, akkor 024 autómentő