Munkagép szállítás, gépszállítás Budapest + 150 km

Munkagép szállítás

Munkagép szállítás

Rövid időn belül, munkagép szállítás szolgáltatást venne igénybe, mindezt korrekt árért? Jó helyen jár, mert ez a leírás a cégünket jellemzi! Legyen szó az év bármely napjáról, 0-24 órában aktívak vagyunk, készen a forró helyzetekre, a sürgős gépszállításokra. Targonca, mezőgazdasági kisgép, láncos kotró, esetleg kommunális munkagép szállítása a szóban forgó megoldandó probléma? Mindent vállalunk, legyen szó bármilyen gépszállításról, egyetlen egy kritérium a 3 tonnás összsúly felső határának betartása. A felkereséseink többsége előre megtervezett munkagép szállítások, gépszállítás, amelyek néhány napon, esetleg néhány héten belül esedékesek. Azonban, ha Önnek létfontosságú az „azonnali indulás és szállítás!”, pánikra semmi gond, hiszen cégünk mottója pontosan erre épül, így hatékony megoldást tudunk nyújtani ilyen jellegű felkeresésekre is. Külföldről, illetve külföldre való gépszállításkor, partnercégeink segítségét kérjük, hogy a folyamat még gördülékenyebben történjen meg.

Ügyfeleink a következő szolgáltatásainkat ajánljuk a munkagép szállításon belül:

 • munkagép szállító tréler
 • nehézgépszállító tréler
 • gépszállító tréler

Ha gépszállítás Budapest, akkor 024 autómentő

Ha gépszállítás Budapest, akkor 024 autómentő

Ha gépszállítás Budapest, akkor 024 autómentő

Egy szolgáltatás csak akkor lehet profi, ha az azt végző emberek is azok. Éppen ezért merjük ajánlani a gépszállítás Budapest szolgáltatásunkat. A 024 autómentőnél dolgozó munkatársakat úgy válogatjuk ki, hogy a legnehezebb feladatokat is könnyű szerrel meg tudják oldani. Számunkra igencsak fontos a szolgáltatást igénybe vevő benyomása és hogy egy bizalmi légkört alakíthassunk ki. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha látszik a munkát végző szakembereken, hogy értenek ahhoz, amit csinálnak. Ráadásul nem csak értenek hozzá, de jók is benne. A gépszállítás Budapest szolgáltatásunkat mindazoknak a személyeknek ajánljuk, akik nagyobb munkagépeket kell, hogy egyik helyről a másikra szállítsanak. Olyankor is jól jöhet ez, amikor meghibásodik egy ilyen típusú gép és szerelőhöz kell vinni.

A gépszállítás Budapest és környékén is elérhető nálunk. Ráadásul mindezt korrekt árak és gyors munkavégzés mellett. Amennyiben ilyen jellegű szolgáltatásra lesz szüksége válassza bátran a 024 autómentő gépszállítás Budapest szolgáltatását és élvezze a profizmust.

Gépszállítás

Gépszállítás

Gépszállítás

Legyen szó targonca, mezőgazdasági kisgép, láncos kotró vagy bármilyen kommunális munkagép szállításáról, cégünk minden gépszállítást vállalni tud. Hívjon a hét bármely napján, bármilyen időben, mi biztosan segíteni tudunk! A nap 0-24 órájában felkereshet bennünket, rövid időn belül pedig meg is érkezünk a helyszínre!

Cégünk modern járművekkel dolgozik, korszerű felszerelésünknek köszönhetően pedig könnyedén elvégzünk bármilyen autómentést vagy gépszállítást!

A 024 Autómentő egyéb szolgáltatásai:

 • Balesetes gépjárművek elszállítása.
 • Félretankolás utáni mentés.
 • Futómű sérült autók elszállítása.
 • SUV-ok, terepjárók mentése.
 • Gépszállítás.
 • Elektromos és hibrid járművek mentése.
 • Furgonok mentése.
 • Motorok mentése.
 • Motor probléma miatt mozgásképtelenné vált járművek mentése.
 • Elektromos hiba miatt letiltott gépjárművek mentése.
 • Kisbuszok, mikrobuszok mentése.
 • Egyszerre több gépjármű elszállítása (tréleres mentés).

Amennyiben megoldható, akkor a gépszállítás esedékessége előtt legalább pár héttel vegye fel velünk a kapcsolatot a megfelelő tervezés érdekében. Természetesen, ha azonnali szállításra van szükség, akkor is segíteni tudunk!

Gépszállítás esetén hívja Ön is a 024 Autómentőt a +36-20/552-4953-as telefonszámon!