Autómentés árak / Autószállítás árak

(Az ár változik a táv és a szállításra szoruló jármű súlya függvényében!)

Kiszállás és éjszakai felár nálunk NINCS!

Az autómentés árak 3 nagy csoportra oszthatók, melyek elsősorban a távok alapján megkülönböztethetők:

  • Autómentés budapesti árak: Budapest területén belül az autószállítási árak 7.000-20.000 forintig változnak. Az árcédula legfőképpen két támpont alapján alakul, a táv és a szállításra szoruló jármű súlya függvényében.
  • Pest megyén belüli árak: Az autószállítási árak a megyén belül 10.000-35.000 forintig húzódnak. A képlet megegyező a fentebb leírttal.
  • Vidéki autómentési árak: Mi számít vidéknek? 100 km-től nagyobb távolság. Ilyen esetekben, a bajbajutott személy telefonon értekezve elmondja a részleteket, majd ezt követően pontos információval szolgálunk a végösszegről.

Az autómentés árak 3 nagy csoportra oszthatók

Az autómentés árak 3 nagy csoportra oszthatók

Azonnali autómentés a legkedvezőbb árakon

Azonnali autómentés a legkedvezőbb árakon

Azonnali autómentés a legkedvezőbb árakon

A cégünk többszörösen elhangzott mottója azonnal, azonnali autómentés a legkedvezőbb árakon. A fenti séma alapján számolhatnak a költségekkel, ámde azok csak általános esetek. Minden autómentést Budapesten és az egész ország területén egyedileg árazunk.  Az autószállítási árak a részünkről megtett kilométerektől, a jármű súlyától és azon részlettől függ, hogy szükséges-e műszaki mentés. Az autószállítási végösszegi árakról minden esetben előre tájékoztatjuk az ügyfelet, ily módon nincs meglepetés. Biztosítva van arról, hogy pontosan azt a szolgáltatást és pontosan akkora összegért kapja, amelyre rábólintott. Törekvésünk arra irányul, hogy megtartjuk az egyik legkedvezőbb budapesti autómentés árakat, miközben növeljük a hatékonyságot, csökkentjük a kiérkezési időt.

Az végleges ár mindig függ a szállítandó kocsi súlyától, a távolságtól, valamint, hogy szükséges-e műszaki mentés.
A végösszegről mindig előre tájékoztatom az Ügyfelet!

Frissítve: 2019.03.29