Autómentés árak / Autószállítás árak

(Az ár változik a táv és a szállításra szoruló jármű súlya függvényében!)

Kiszállás és éjszakai felár nálunk NINCS!

Az árak tájékoztató jellegűek! A pontos árat kizárólag telefonon tudjuk megmondani!

*A Vidéki autómentés/autószállítás nem tartalmazza a kiszállási díjat. Valamint az ár a szállításra szoruló jármű súlyától változhat.

A feltüntetett árak ajánlatnak nem minősülnek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges tartalmi hibákért felelősséget nem vállalunk.

Az autómentés árak 3 nagy csoportra oszthatók, melyek elsősorban a távok alapján megkülönböztethetők:

  • Autómentés budapesti árak: Budapest területén belül az autószállítási árak 7.000-20.000 forintig változnak. Az árcédula legfőképpen két támpont alapján alakul, a táv és a szállításra szoruló jármű súlya függvényében.
  • Pest megyén belüli árak: Az autószállítási árak a megyén belül 10.000-35.000 forintig húzódnak. A képlet megegyező a fentebb leírttal.
  • Vidéki autómentési árak: Mi számít vidéknek? 100 km-től nagyobb távolság. Ilyen esetekben, a bajbajutott személy telefonon értekezve elmondja a részleteket, majd ezt követően pontos információval szolgálunk a végösszegről.
Az autómentés árak 3 nagy csoportra oszthatók

Az autómentés árak 3 nagy csoportra oszthatók

Azonnali autómentés a legkedvezőbb árakon

Azonnali autómentés a legkedvezőbb árakon

Azonnali autómentés a legkedvezőbb árakon

A cégünk többszörösen elhangzott mottója azonnal, azonnali autómentés a legkedvezőbb árakon. A fenti séma alapján számolhatnak a költségekkel, ámde azok csak általános esetek. Minden autómentést Budapesten és az egész ország területén egyedileg árazunk.  Az autószállítási árak a részünkről megtett kilométerektől, a jármű súlyától és azon részlettől függ, hogy szükséges-e műszaki mentés. Az autószállítási végösszegi árakról minden esetben előre tájékoztatjuk az ügyfelet, ily módon nincs meglepetés. Biztosítva van arról, hogy pontosan azt a szolgáltatást és pontosan akkora összegért kapja, amelyre rábólintott. Törekvésünk arra irányul, hogy megtartjuk az egyik legkedvezőbb budapesti autómentés árakat, miközben növeljük a hatékonyságot, csökkentjük a kiérkezési időt.

Autómentés Budapest árak

Fontos leszögezni az elején, hogy a holnapon feltüntetett autómentés árak informatív jellegűek. Ez pedig azt jelenti, hogy az adatok alapján Ön megközelítőleg kitudja számolni az árcédulát. Az autómentés pontos végösszegéről minden esetben előre tájékoztatjuk Önt! Ez azt jelenti, hogy miután Ön felkeres bennünket, hogy igénybe vegye valamelyik szolgáltatásunkat (autómentés, autószállítás, tréler) és elmondja a részleteket, mi közöljük Önnel a pontos összeget. Amennyiben megtörténik a megegyezés, többé a számla nagysága nem változik!   Az autómentés árak a megtett kilométer és a jármű súlya függvényében alakul ki. Az autómentés Budapesten 7000-20.000 Ft-ig terjedhet. Autómentés olcsón és azonnal, autómentés akár az M3-as autópályán is!

Az végleges ár mindig függ a szállítandó kocsi súlyától, a távolságtól, valamint, hogy szükséges-e műszaki mentés.
A végösszegről mindig előre tájékoztatom az Ügyfelet!

Frissítve: 2021.08.25