Autószállítás

Autószállítás

Autószállítás

A pontból B pontba szeretne eljuttatni egy újonnan vett gépjárművet belföldön? Mi, pontosabban autószállítási szolgáltatásunk a megoldás Önnek! Legyen szó versenypályára építettpapír nélküli autóról, vagy szerencsétlen esetben, balesetet szenvedett járműről, mi non-stop, az év összes napján, 0-24 órában elérhetők vagyunk. Diszpécsereink folyamatosan fogadják a hívásokat, sürgős esetben törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt az Ön segítségére siessünk. Külföldre, illetve külföldről való autószállítás, csak előzetes egyeztetéssel történik. Az autószállítás nálunk szakszerűen, a legbiztonságosabb módon történik, úgy vigyázunk az autókra, mintha a sajátunkat szállítanánk. A folyamat, nem csupán egyetlen egy járművel kivitelezhető. Egy időben, egy fuvarral több autó is egyszerre szállítható, ebből adódóan pénztárcabarát. Aktívak vagyunk Budapest és az egész ország területén, illetve határainkon túl egyaránt. Vállalunk kisebb munkagépek és teherautók szállítását is, melyeknek az össztömege nem haladja meg a 2 tonnát. Még egy fontos tudnivaló; Miután Ön felkeres bennünket és elmondja a részleteket, mi minden esetben ezt követően közöljük az autószállítás végösszegét.

Autószállítás rendszeres fuvarozással

Mit szólna, ha azt mondanám, hogy a fentebb elhangzottakra -úgymint autómentés, autószállítás, tréleres szállítás, autómentés Budapest-, kedvezményes rendszeres fuvarozást is igényelhet? Úgy képzelje el, hogy ha rendszeres fuvarozásra szerződik, úgy minden autómentést olcsón megússza! Minden egyes túrára rászámoljuk az akciót. Pontos autómentés árakról személyesen érdeklődjön, hogy leülhessünk és mindenki számára kölcsönösen kedvező feltételeket szabjunk ki.

Autószállítás rendszeres fuvarozással

Autószállítás rendszeres fuvarozással

Autószállítás belföldön és külföldön egyaránt

Amit ajánlunk: belföldi és nemzetközi autószállítás az előre megbeszélt árak alapján, a legrövidebb idő leforgása alatt, szakértői beavatkozással. Kiállított számlánkat akkor is hasznát vehetik, ha nem kitáblázott úthiba, kátyú okozta kárt szenvedett el. Az autószállításhoz csupán kapcsolatba kell lépnie velünk, és a gyors játékszabályok lefektetése után indulunk is ki a helyszínre. A baj sajnos mindig akkor ér utó bennünket, amikor a legjobban nem számítunk rá. Ellenben velünk, bárhol és bármikor játszódott le az eset, ránk biztosan számíthat. Bármilyen jellegű és súlyú malőrről legyen szó, mi megoldjuk. Autószállítás a 024automento.hu csapatával, hogy biztos kezekben legyen autója.

Okmány nélküli versenyautók szállítását is vállaljuk

Hogyan kell elképzelni egy trélerrel való szállítás folyamat részleteit?

Hogyan kell elképzelni egy trélerrel való szállítás folyamat részleteit?

Autószállítási szolgáltatásunk kimeríti az autószállítás fogalmát teljes mértékben. Vállalunk műszaki hibás, mozgásképtelen, lejárt vagy sosem látott okmányt kategóriájú jármű szállítását is. Utóbbiba tartoznak a versenyautók. Igen, mód van arra is, hogy a versenyautót a verseny helyszínére eljuttassuk, megvárjuk (felár érték felszámolása) és hazaszállítjuk. Tekintélyes tapasztalattal a hátunk mögött, pontosan tudjuk, hogy ilyenkor fontos az időben érkezés. Ehhez tartva magunkat, pontosan érkezünk Önhöz, és nem késve gördülhet le teherautónkról verdája a pályára. Ami különösen fontos ilyen jellegű autószállításnál, az a maximális biztonságú szállítás. Mi mindezt kínáljuk és garantáljuk a 024automento.hu-nál!

Ússza meg olcsón az autószállítást

 

Ússza meg olcsón az autószállítást, válassza a mi cégünket. Hogy tovább pontosítsak, döntsön mellettünk, hogy Budapest legolcsóbb autószállító társaságával dolgozhasson együtt. Ez nem hájp és nem reklámfogás, ezek kész tények. Hasonlítsa össze árlistánkat más konkurens cégek árazásaival.
Vállalkozásunk új üzletpolitikai úton indult el, lépést tartunk a minőséggel és a precizitással, az árakkal azonban nem! Óriás cégeknél valahol lehet normális, hogy folyamatosan emelik az autószállítás árakat, hogy minél több bevételhez jussanak. Illetve, hogy megtudják fizetni a munkaerőpiacot. Mi azonban tekintettel vagyunk az ügyfeleinkre is és ennek fényében az autószállítás árakat reális határokon belül tartjuk.