Furgonmentés és Kisteherautó mentés / szállítás

Cégünk újabb szolgáltatásokkal bővíti palettáját, továbbá a meglévőket kiegészítsük oly módon, hogy a lehető legtöbb különböző jellegű problémában segíthetni tudjunk. Olyan apróságokon dolgoztunk az utóbbi néhány hónapban, amely megkönnyítheti úgy az Ön, úgy a mi életünket is. Többek között most jött el az idő arra, hogy felvegyük a kesztyűt abban az esetben is, amikor furgonmentésről, furgonszállításról van szó. De már az sem jelent gondot, hogyha „egyszerű” autóról van szó, amely akár 3 tonnát is nyom. De összegezzük, hogy átláthatóbb legyen, milyen új szolgáltatással és részletekkel gazdagodott cégünk kínálata.

  • Kisteherautó mentés/szállítás
  • Bármilyen típusú gépjármű mentése 3 tonnáig
  • 4 személy szállítása a mentés közben
  • Akár két (2) autó szállítása egyszerre
  • Raklapos szállítás
  • Építőanyag szállítás

Kezdjük a második ponttal, a 3 tonnás felső határral. Itt a szószoros értelmében, szinte bármilyen járművet elszállítunk, csupán egy a kikötés 3 tonnáig nyomhatja a mérleget. Azért kezdtem ezzel a részlettel, mert ez a szabály érvényes az összes fuvarra, úgy tehát a kisteherautó mentésre is többek között!

Kimondottan fontos, hogy az autómentést követően a szállításkor az összes személyt, aki a meghibásodott járműben utazott elszállíthassuk. Cégünk immár 4 személy szállításáig vállal fuvarozást, akiket elszállítunk az általuk kiválasztott helyszínre. Maga az autó és a személyek szállításának helyszíne nem kell kötelezően megegyezzen. Magyarul, az autót pl. a szervizbe kéretik egyenesen, míg Önök családjával hazamennének. Semmi gond, megoldjuk!

Egyszerre két autó szállítása? Lehetőséget kínálunk erre is immár! Ez jól jöhet akár költözéskor, akár külföldről való autó behozatalkor. Amennyiben ezzel foglalkozik és sűrűn hozat be gépjárműveket, úgy kössön rendszeres fuvarozási szerződést, így sokat spórolhat. Ez kivételesen egy régi, ámde nagy sikernek örvendő lehetőség cégünknél.

Válasszon minket minden fuvarozásnál, legyen szó motorkerékpár, autó vagy éppen kisteherautó szállításról. Mi Önökért munkálkodunk nap mint nap, hogy megháláljuk lojalitását.

Kisteherautó vagy két (2) autó szállítása egyszerre

Kisteherautó vagy két (2) autó szállítása egyszerre

Ha minőségi kisteherautó szállítást szeretnénk, csakis 024 autómentő

Ha minőségi kisteherautó szállítást szeretnénk, csakis 024 autómentő

Ha minőségi kisteherautó szállítást szeretnénk, csakis 024 autómentő

 Fél attól, hogy a furgonmentés alkalmával csak még nagyobb kárt okoz a mentést végző cég? Vagy ne adj Isten, leakad az autó a trélerről? Természetesen sokan félünk ilyenektől, amikor csomó hasonló videókkal találja magát szembe az ember az interneten. Ezek nagyon jó példák arra, hogy csakis olyan szolgáltatót éri meg választani, aki ért ahhoz, amit csinál. Éppen ezért, akár kisteherautó mentés, akár furgonmentés legyen az, amire szükség van, csakis bennünket válasszon. Kisteherautó szállítás még nem volt ilyen egyszerű, gyors és biztonságos, mint velünk. És ezt nem mi, hanem azok az elégedett emberek mondják, akiken segítettünk már a szolgáltatásaink által.

Ahogy az a fentebb írtakból is látszik, cégünk a folyamatos fejlesztés mellett tette le a voksát, hiszen számunkra nincs fontosabb az elégedettségnél. Az elégedett partner egyenlő a jövőbe való megtérülő befektetéssel. Márpedig lehetne ennél fontosabb? Ilyen fejlesztett területünk a kisteherautó mentés, vagy éppen a furgonmentés.

Munkánkat nagy gondossággal és szakértelemmel végezzük, hiszen tudjuk, hogy egy rosszul megkötött kábel mekkora problémát okozhat. Ha furgonmentés, akkor csakis 024 autómentő.