0-24 Autómentés Budapest – Autómentő Budapest

A precizitás és a szakértelem mellett különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az autószállítás Budapest szolgáltatásunkat igénybevevőknek a várakozási ideje minimális legyen. Egyes kerületekbe a hívást követően már 15 perecen belül a helyszínre érkezik az autószállító, de a legrosszabb esetben is maximum 30 perc a várakozási idő nálunk. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően a mozgásképtelen futómű sérült, kitört kerekű és kormányozhatatlan vagy automataváltó hibával rendelkező parkoló állásba maradt autók szállítását is gond nélkül megoldjuk. Ugyanis az autómentő fel van szerelve minden speciális szerszámmal és eszközzel, amivel bármilyen helyzetet könnyedén meg tudunk oldani.  A felborult kocsik sem jelentnek gondot felkészült csapatunk számára. Az autómentés mellett természetesen teljesen ingyen lehetőség van akár 4 fő szállítására is. Autómentés non-stop szolgáltatásunk keretein belül a félretankolás vagy lemerült akkumulátor bikázás is igénybe vehető. Speciális szaktudásunknak köszönhetően, a komolyabb árokba csúszott autómentés sem jelent problémát. Az autómentés non-stop szolgáltatásunknak semmilyen felára nincs éjszaka sem!

Autómentő szolgáltatások Budapesten

Sportautó, versenyautó és oldtimer autószállítás

Billenőplatós autószállító tréler használatával és az alacsony felépítményű autószállító teherautó használatával bármilyen alacsony sportautószállítás könnyen megoldható. A tréleres autószállítás egyik előnye, hogy az utánfutót lebillentve bármilyen alacsony kocsi gond nélkül felpakolható anélkül, hogy bárhol leérne és megsérülne. A tréleres autószállítás szolgáltatásunkkal az alábbi nagy értékű és különleges autószállítási feladatok közül emelnék ki néhányat: versenyautó szállítás, sportautó szállítás, rallyautó szállítás, driftautó szállítás, veteránautó szállítás, luxusautó szállítás, oldtimer autószállítás, pályaautó szállítás, épített versenyautó szállítás.

Sportautók és versenyautók szállítása

Sportautók és versenyautók szállítása

Munkagépszállítás, mezőgazdasági gépszállítás, áruszállítás

Munkagépek (bobcat szállítás, minikotró szállítás) szállításában is profi segítséget nyújt csapatunk. 3500 kg-ig bezárólag bármilyen munkagépszállítás és nehézgépszállítás, mezőgazdasági gépszállítás, bálaszállítás, raklapos áruszállítás, építőanyag szállítás, targoncaszállítás, mobilkerítés szállítás és bármilyen eszközszállításban profi partnere megrendelő számára a 024automento.hu. Emellett egyszerre akár több munkagép és kisgép szállítására is lehetőséget tudunk biztosítani.

Munkagép szállítás

Munkagép szállítás

Furgon, mikrobusz, kisteherautó szállítás

Ahogy a fenti sorokban is említettem 3.5 tonnáig bezárólag bármilyen szállításba szakszerű segítséget nyújtunk, így akár az áruval rakott furgonszállításra is lehetőséget biztosítunk. Emellett még a legnagyobb Maxi kivitelű hosszított furgonok sem jelentenek gondot. Szolgáltatásunk kiterjed még az alábbi területekre: furgonmentés, furgonszállítás, mikrobusz szállítás, mikrobusz mentés, kisteherautó szállítás, kisbusz szállítás, dobozautó szállítás

Furgonmentés és furgonszállítás

Furgonmentés és furgonszállítás

Lakókocsiszállítás, büfékocsi és utánfutó szállítás

Legyen szó okmányokkal vagy okmányok nélküli utánfutóról, bármilyen esetben akár 8 méter hosszúságig vállalunk lakókocsiszállítást, büfékocsi szállítás, utánfutószállítást és trélerszállítást.

büfékocsi

büfékocsi

Hajószállítás, csónakszállítás

A jó idő közeledtével sokszor gondot jelent a hajószállítás és csónakszállítás, ugyanis sokszor a hajó és csónakszállító utánfutónak vagy nincsenek okmányai vagy lejártak, ezáltal közúton nem lehet őket húzni. Erre kínálunk megoldást. 3500 kg-ig és 8 méteres hosszúságig bármilyen hajószállítás és csónakszállítás és ezzel kapcsolatos feladatot el tudunk végezni.

Hajószállítás, csónakszállítás

Hajószállítás, csónakszállítás

Non stop autómentő, non stop autómentés

Állandó ügyfélszolgálatunknak köszönhetően az év bármely napján a hívását követően non-stop állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ha non stop autómentés vagy non stop autómentő szolgáltatásunkat veszi igénybe, akkor biztos lehet benne, hogy az autószállító kollégánk a hívását követően azonnal indul.  Budapesti autómentés esetén a várakozási idő átlagosan 20-25 perc közé tehető. Sos autómentés, autómentés éjjel nappal? Ha ezt keresi, akkor ránk van szüksége!

Non stop autómentő

Non stop autómentő

Motormentés – motorszállítás

Motorszállítás szolgáltatásunk keretein belül lehetőség van akár több motor szállítására is, legyen az akár kis testű robogószállítás vagy chopper szállítás, netán quad szállítás. Motorkereskedéseknek rendszeres fuvar esetén kedvezményes árat tudunk biztosítani.

Motorszállítás és motormentés

Motorszállítás és motormentés

Terepjáró és off road szállítás

Bármilyen épített off road terepjáró szállítás megoldható számunkra. Egyszerre akár 4db autót is tudunk szállítani bizonyos rendezvényekre, mondjuk Babod Off Road Fesztivál, hogy csak egyet említsek. Jeep szállítás 3500 ki-ig bezárólag az ország egész területén. Flottánk rendelkezik terepjáróval is, így a sárba ragadt autók mentése sem jelent problémát számunkra. Bármilyen saras terepen akadt el a kocsi, netán árokba csúszott autómentés a feladat, mi kihúzzuk a bajból!

off road szállítás

off road szállítás

Elektromosautó mentés, hibridautó mentés

Elektromosautó mentésnél több dolgot is figyelembe kell venni. A lemerült akkumulátorok miatt előfordulhat, hogy a jármű parkoló állásba marad ezáltal blokkolva vannak a kerekei, ez hibrid autómentésnél nem gyakran fordul elő, mivel azokban a villanymotor mellett található még egy kisebb benzinmotor is. A blokkolt kerekek alá egy úgynevezett speciális gurítókocsit helyezünk és ezáltal már könnyen felhúzható a csörlő segítségével az autó.

Elektromos autók mentése baleset esetén!

Elektromos autók mentése baleset esetén!

Egyéb szállítási feladatok

Az egyéb szállítási feladatok közé tartoznak a nem minden napi dolgok és eszközök szállítása, mint például: golfkocsi szállítás, faház szállítás, mobilkerítés szállítás vagy bármilyen eszköz, ami nem haladja meg a 8 méteres hosszúságot és a 3500 kg-os súlyt.

faház szállítás

faház szállítás

Autómentő Budapest szolgáltatásunk az összes kerületben elérhető Budapesten NON-STOP!


Autómentés I. kerület – Autómentő I. kerület
Autómentés II. kerület – Autómentő II. kerület
Autómentés III. kerület – Autómentő III. kerület
Autómentés IV. kerület – Autómentő IV. kerület
Autómentés V. kerület – Autómentő V. kerület
Autómentés VI. kerület – Autómentő VI. kerület
Autómentés VII. kerület – Autómentő VII. kerület
Autómentés VIII. kerület – Autómentő VIII. kerület
Autómentés IX. kerület – Autómentő IX. kerület
Autómentés X. kerület – Autómentő X. kerület
Autómentés XI. kerület – Autómentő XI. kerület
Autómentés XII. kerület – Autómentő XII. kerület
Autómentés XIII. kerület – Autómentő XIII. kerület
Autómentés XIV. kerület – Autómentő XIV. kerület
Autómentés XV. kerület – Autómentő XV. kerület
Autómentés XVI. kerület – Autómentő XVI. kerület
Autómentés XVII. kerület – Autómentő XVII. kerület
Autómentés XVIII. kerület – Autómentő XVIII. kerület
Autómentés XIX. kerület – Autómentő XIX. kerület
Autómentés XX. kerület – Autómentő XX. kerület
Autómentés XXI. kerület – Autómentő XXI. kerület
Autómentés XXII. kerület – Autómentő XXII. kerület
Autómentés XXIII. kerület – Autómentő XXIII. kerület

Autómentés, furgonmentés, motormentés, hajószállítás, munkagépszállítás és áruszállítás 3.5 tonnáig. Gyors és megbízható segítség minden esetben, ezt nyújtja évek óta a 024automento.hu csapata!