A Budapestről az agglomerációba költözők egyik legkedveltebb célpontja Nagytarcsa, ahol emiatt az utóbbi években jelentősen megnőtt a járműforgalom. Mindezzel persze a balesetek, műszaki hibák száma is emelkedett, de a 0–24 Autómentés csapata számára továbbra sincs lehetetlen feladat.

Hogyan dolgozik autómentő vállalkozásunk Nagytarcsán?

Karambolozott, lerobbant az autója, kisteherautója, furgonja, motorja? Vagy egyszerűen csak járműszállításra van szüksége? Hívja tapasztalt, megbízható és villámgyors kollégáinkat Budapesten, Pest megyében és országszerte kedvező áron, azonnali indulással! Tudjuk, hogy baj esetén minden perc számít, és senki sem szeret várni a megoldásra. Munkatársaink akár már 15–20 perc alatt kiérnek a helyszínre, műszakilag kifogástalan trélerekkel, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak. A járműveken kívül egyszerre akár 4 személy szállítását is vállalni tudjuk, természetesen díjmentesen!

Ha Nagytarcsán és környékén szenvedett balesetet, nem indul az autója, esetleg munkagépet, építőanyagot, papír nélküli járművet vagy roncsautót akar elszállíttatni, hívja a 024automento.hu munkatársait: +3620 552-4953. Ttermészetesen nonstop, a hét minden napján, hétfőtől vasárnapig, 0-tól 24 óráig. Ne feledje: a vétlen félnek a biztosító teljes egészében megtéríti az autószállítás költségét, és erre minden esetben felhívjuk az ügyfeleink figyelmét is!

Kitört a kerék, sérült a futómű, kormányozhatatlan a jármű? Nekünk ez sem okoz gondot! Üresben ragadt az automata váltós autója? Ne tetézze a bajt haszontalan próbálkozással, mi szakszerűen és sérülésmentesen elszállítjuk kocsiját a legközelebbi szakszervizbe. Felszereléseink között megtalálható a speciális gurítókocsi, amely segítségével a jármű szállítása és műszaki mentése könnyen megoldható, bármilyen módon is legyen sérült vagy hibás. Az M0-ás körgyűrű és az M31-es autópálya találkozásánál fekvő Nagytarcsa a fővárosi agglomeráció legkönnyebben megközelíthető térségei közé tartozik. Tudta, hogy az autópályán, autóúton tilos vontatni? Ne családi, baráti segítséget hívjon, keresse inkább a 0–24 Autómentés csapatát!  

Autómentős tipp!

Véleményünk szerint az autómentő tréler sokszor jobb és biztonságosabb választásnak számít, mint egy autómentő kisteherautó, hiszen a 3500 kilogramm össztömegű kisteherautók szabályszerűen és biztonságosan maximum 1500 kilogrammig terhelhetők. Ez a személygépkocsikhoz talán még elegendő, de a furgonok, kisteherautók, terepjárók esetében már kevésnek bizonyulhat. Az általunk alkalmazott autómentő trélerek akár 2,7 tonnáig is terhelhetők! Nekünk a leghosszabb, legmagasabb, sőt áruval megrakott furgonok sem jelentenek gondot!

A teli platós trélerek rakfelülete nemcsak hétköznapi autók mentését és szállítását teszi lehetővé, de az olyan speciális járművekét is, mint a munkagépek, motorok, quadok, vízi járművek (jet-ski, motorcsónak), furgonok, kisteherautók, versenyautók, illetve az ültetett, alacsony sportautók.

 

Nagytarcsa autómentés

 

Autómentő szolgáltatásaink az alábbi kategóriákban elérhetők Nagytarcsán

  • luxusautók mentése
  • quadok szállítása, mentése
  • terepjárómentés
  • vízi járművek szállítása
  • bikázás
  • félretankolás utáni mentés
  • furgonmentés
  • autószállítás
  • motormentés
  • gépszállítás
  • egyéb
  • autómentés

Ha Önnek más jellegű autómentésre lenne, szüksége, hívjon minket bátran elérhetőségeinken keresztül.

Telefonszám: +3620 552-4953

Facebook: 0–24 Autómentő

E-mail: csurok.zsolt.norbert@gmail.com