Aki most kóstolgatja a lakóautó vásárlás gondolatát, esetleg bele belekukkant a kínálatba, annak hasznos lehet egy átfogó cikk a témáról. És márpedig, hogy a legjobb bemutatni a dolgokat? Ha példával prezentáljuk, így most mi is kiválasztunk egy adott járművet és annak alapján végig lépkedünk a lakóautó vásárláson.

Mai tesztalanyunk a Carado A464 lakóbusz, mely 2019-es évjáratú, 130 lóerős, Fiat Ducato alvázra épülő, alkovos felépítményű masina. Az eladási árát rögtön szögezzük le a legelején, hogy a végére megértsük, miért is kerül ennyibe. Az ára 17.900.000 Ft + ÁFA. Na de nézzük, mit is kapunk a pénzünkért.

Amennyiben nagy családosok vagyunk, úgy nem is köthetünk olyan kompromisszumot, mely az utazó és alvó helyek számát korlátozza. Szerencsére ennél a modellnél nem is kell kompromisszum, hiszen 6 alvó és 6 utazó helyre van regisztrálva és kialakítva. A belseje gyönyörű barna és szürke kombinációból áll össze, mely egyszerre elegáns és otthonos hangulatot biztosít. A lakóautó vásárlásnál fontos, hogy az egész családnak tetszen, hiszen mindannyian együtt fognak. Fontos lenne, hogy közben jól is érezzék magukat.

A Carado A464 lakóautóban jó sok extra is megtalálható, hiszen van benne 2 tolatókamera LCD kijelzővel, GPS navigációval, 2 db LCD tv, Bluetooth-os kihangosító… A teljes leírást és a kellő információkat a lakóautó vásárláshoz a weboldalon talál.