Hajószállítás, csónakszállítás, kajak, kenu, vizibicikli, Jet-Ski szállítás?

Igen, mi a 024autómentőnél szinte minden vízi eszköz szállítását tudjuk vállalni országosan!

A kisebb hajók és csónakok úgynevezett csónakszállító utánfutón vannak gyárilag, amely méretre szabottak és ez által jól és biztonságosan rögzíthető rajta. Ezeknek az utánfutóknak, ha van érvényes műszaki engedélye, akkor egészen 3.5 tonna öntömegig vontatva is meg tudjuk oldani a szállítását. Ez a ritkábbik eset, mivel a nem rendszeres használat miatt, vagy nincsenek okmányai, esetleg lejártak. Autómentőnk úgy van felszerelve, hogy a fülke mögött a platón van még 1 vonóhorog, így az utánfutó is teljesen biztonságosan rögzíthető. Amennyiben nincs a csónakhoz szállító eszköz, abban az esetben a kölcsönzést a szállítás idejére biztosítani tudjuk. Egyszerre több eszköz szállítását is el tudjuk végezni!

Vízi járművek szállítása!

A motorcsónak szállítás és a csónakszállítás mellett természetesen szinte bármilyen vízi eszközök szállítását tudjuk vállalni! Nagyságtól és súlytól függően akár több darabot is egyszerre. Hogy csak párat említsünk: kajak, kenu, Jet-Ski, vízibiciklik és minden egyéb más!

Fontos tudnivalók hajószállítás esetén!

Mint minden szállítás előtt, így csónakszállítás és egyéb eszközök szállítása során is szükségünk van pár fontos információra:

  • A szállítandó csónakhoz megvan-e a gyári sólya kocsi (gyári csónakszállító utánfutó), mennyiben nincs, a bérlésben segítséget nyújtunk!
  • Ha megvan a gyári csónakszállító, abban az esetben van-e rajta érvényes műszaki engedély, az-az húzható-e közúton, vagy a platón kell szállítani.
  • Fontos még a hajó súlya, hosszúsága és a szélessége
  • Hol helyezkedik el a hajó, könnyen hozzáférhető-e?
  • Az árbóc összecsukható-e, ha nem, akkor milyen magas?
  • Van-e bárhol bármilyen sérülés, ami nehezítené a fel illetve lepakolást valamint a szállítás folyamatát!
Fontos tudnivalók hajószállítás esetén!

Fontos tudnivalók hajószállítás esetén!

Kedvezményes csónakszállítás?

Természetesen erre is van lehetőség, amennyiben rendszeres szállításokról lenne szó, kedvezményt tudunk biztosítani. Legyen az vízibicikli szállítás, csónak, hajó, kajak, kenu stb…  Szezon kezdeti vagy végi elszállítás keretein belül akár egyszerre akár több eszközt is tudunk szállítani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal a kapcsolat menüpont alatt!

Foglaljon előre időpontot!

Amennyiben tudja előre, hogy mikor lenne igénye a csónakszállításra vagy hajószállításra keressen bizalommal bennünket és keresünk egy Önnek megfelelő időpontot, hogy ne a szezon elején vagy a végén az utolsó pillanatba kelljen szállító után keresgélnie.

Flottaszállítás előtt is ajánlott az előre időpontfoglalás, főleg, ha nagyobb mennyiségről van szó, hogy a szállító jármű szabad legyen!

Bármi egyéb kérdés esetén keressenek bizalommal NON-STOP!
Üdvözlettel
024automento.hu