Cégünknél lehetőség van szinte bármilyen munkagépszállításra (targonca, minikotró, Bobcat stb.) és raklapos termékek szállítására is. Jelenleg ezeket az eszközöket egyenlőre 3 tonna önsúlyig tudjuk vállalni és természetesen a hívást NON-STOP fogadjuk! Az ország egész területen segítséget tudunk nyújtani ebben a szolgáltatás körben! Járműparkunknak köszönhetően egyszerre akár 2db munkagépszállítását is tudjuk vállalni!

Milyen gépeket, munkagépeket, raklapos árukat szállítunk?

  • Építőipari és földmunka gépek: Bobcat, minikotró, áramfejlesztők, mini úthenger, darus emelők stb..
  • A mezőgazdasági gépek esetén: kistraktorok, traktorok, bálaszállító és bármilyen egyéb mezőgazdasági eszköz.
  • A raklapos áruszállítás során akár egyszerre több raklapos árut is képesek vagyunk elvinni a megadott helyre.
  • Speciális szolgáltatásunk között a lapra szerelt bútort, üres raklapokat, és egyéb eszközök, gépeket szállítása is megtalálható.
  • Útlezáráshoz rendszeresen szállítunk mobilkerítést, talpakat és egyéb elemeket is!
  • Építőipar elemek szállítása: vas és faipari elemek szállítását 6 méter hosszúságig tudjuk vállalni.

Gépszállítás, munkagépszállítás, netán raklapos szállítás?

Ha igény mutatkozik rá, tudjuk vállalni bérelt vagy telephelyen lévő építőipari és egyéb gépek önálló felvételét, majd visszaszállítását is többletköltség nélkül. Ha szükséges mellette még 4 fő szállítása és egyéb kisebb szerszámok szállítása is megoldható. Ha csak pár órás munkáról van szó azt a helyszínen is meg tudjuk várni, így nem kell kétszer megrendelni a szállítást.

Hogyan szállítunk mi?

Az alacsony és a dönthető platónak köszönhetően a munkagépszállítás könnyen és zökkenőmentesen megy. A legalacsonyabb gépek is gond és bármi féle sérülés nélküli szállítása garantált! A lánctalpas, gumikerekes vagy bármilyen felülettel rendelkező gépszállítást korrekten és kedvező árakon biztosítjuk!

Mire kell figyelni munkagépszállítás esetén?

Gépszállítás, munkagépszállítás, raklapos szállítás, bálaszállítás, bobcat szállítás, minikotró szállítás, ollós emelő munkagép szállítás és minden más egyéb eszköz szállítása során a szakavatott gépszállító szakszerűen és sérülésmentesen, odafigyelve a súlypontra pakolja fel a gépeket. Szinte minden eszköznél más fajta rögzítést kell alkalmazni, amit a rutinnal rendelkező munkatársunk bármilyen gép esetén szakszerűen elvégez.  A biztonságos rögzítést követően átnézi a rakományt, ha kell, felhelyez rá egy biztonsági hálót, hogy semmilyen szennyeződés ne kerülhessen a közútra. Ha minden szabályosan, szakszerűen és biztonságosan készen áll a szállításra meg is kezdődik a fuvar a megadott címre!

raklapos szállítás

raklapos szállítás

Vegye igénybe a kedvezményes szállításunkat!

Rendszeres szállítások vagy flottaszállítás keretein belül lehetőség van egy még kedvezőbb ár kialakítására is!  Ezzel kapcsolatban kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi linken: https://024automento.hu/leszerzodnek-cegekhez/

 

Bármilyen szállítás esetén keressen bizalommal a nap 24 órájában!
024automento.hu