Budán a 2. kerület szintén nagy forgalommal bíró városrész. A hegyes-dombos fekvése és a belvároshoz való közelsége miatt az ország egyik legelőkelőbb városrészévé nőtte ki magát. Naponta több ezer kocsi közlekedik a II. kerületben, így gyakran előfordul a figyelmetlenség miatt akár több kisebb baleset is napi szinten, amikor szükség lesz az autószállítás 2. kerület szolgáltatásunkra. A kisebb baleseteknél is fontos meggyőződni róla, hogy az autó milyen módon sérült. Első sorban, hogy a hűtőfolyadék, motorolaj és egyéb folyadékok nem szivárognak-e a járműből. Amennyiben sérült a hűtő, vagy folyik az olaj nem ajánlott tovább haladni, mivel nagyobb kár keletkezhet a gépjárműben. Abban az esetben, ha a hűtővíz teljesen elfolyik a motor túl fog melegedni, nem beszélve a motorolajról, ha sérült a karter és jelentős olajveszteség lép fel nagy eséllyel az autó motorja teljes tönkremehet. Amennyiben ilyen jellegű kimenetele lett egy kisebb koccanásnak érdemes igénybe venni a nagyobb anyagi kár elkerülése végett az autómentés II. kerület szolgáltatást. A nagyobb baleseteknél is segítséget nyújt autómentőnk a 2. kerületben, abban az esetben is, ha a gépjármű totálkáros, kormányozhatatlan vagy futóműsérült lett.

Mélygarázsból történő autómentés 2. kerület

A II. kerületben számos bevásárlóközpont van, így ha netán vásárlás után veszi észre, hogy az autó nem indul, a bikázásban és az autó kimentésében is gyors segítséget tudunk nyújtani a mélygarázsból.

Egyéb autómentő szolgáltatások a 2. kerületben

Az autómentő 2. kerület szolgáltatásunk a személyautótól kezdve a kisteherautókon át egészen a munkagépekig igénybe vehető egészen 2.7 tonnáig. Így bármilyen járművel is közlekedik, a mi segítségünkre számíthat a bajban!

Mennyi idő alatt ér ki az autómentő a 2. kerületbe?

Hívását a nap bármely szakában fogadjuk és megrendelését követően az autószállító indul is a II. kerület felé. A jelentős nappali forgalom miatt a kiérkezési idő 20 és 35 perc közé tehető, de telefonálását követően diszpécserünk az aktuális forgalmat figyelembe véve tájékoztatja előre a várható kiérkezési időről.

Mennyi idő alatt ér ki az autómentő a 2. kerületbe?

Mennyi idő alatt ér ki az autómentő a 2. kerületbe?

Az autómentés mellett személyszállítást is vállalunk?

Természetesen igen! Lehetőség van akár az autószállítás mellett 4 fő egyidejű szállítására is, így nem kell taxit hívni, másrészt a személyszállításért semmilyen extra költséget nem számolunk fel!

Az autómentés 2. kerület szolgáltatásunk természetese nem csak erre a kerületre terjed ki. Egész Budapesten és természetesen országon igénybe vehető.

Autómentés és autómentő szolgáltatások az alábbi kerületekben elérhetők Budapesten

Autómentés I. kerület – Autómentő I. kerület
Autómentés II. kerület – Autómentő II. kerület
Autómentés III. kerület – Autómentő III. kerület
Autómentés IV. kerület – Autómentő IV. kerület
Autómentés V. kerület – Autómentő V. kerület
Autómentés VI. kerület – Autómentő VI. kerület
Autómentés VII. kerület – Autómentő VII. kerület
Autómentés VIII. kerület – Autómentő VIII. kerület
Autómentés IX. kerület – Autómentő IX. kerület
Autómentés X. kerület – Autómentő X. kerület
Autómentés XI. kerület – Autómentő XI. kerület
Autómentés XII. kerület – Autómentő XII. kerület
Autómentés XIII. kerület – Autómentő XIII. kerület
Autómentés XIV. kerület – Autómentő XIV. kerület
Autómentés XV. kerület – Autómentő XV. kerület
Autómentés XVI. kerület – Autómentő XVI. kerület
Autómentés XVII. kerület – Autómentő XVII. kerület
Autómentés XVIII. kerület – Autómentő XVIII. kerület
Autómentés XIX. kerület – Autómentő XIX. kerület
Autómentés XX. kerület – Autómentő XX. kerület
Autómentés XXI. kerület – Autómentő XXI. kerület
Autómentés XXII. kerület – Autómentő XXII. kerület
Autómentés XXIII. kerület – Autómentő XXIII. kerület