Mint ahogy a nevéből is látszik ez már a belváros. Ennek a szónak a hallatán az ember azonnal az állandó forgalmi dugókra és a szűk utcákra gondol és a szinte lehetetlen parkolásra. Sajnos ezek állandó problémák az 5. kerületben. Ennek ellenére ez a főváros szíve, turisztikai szempontból sem elhanyagolható városrész. Rengeteg autó és a már említett szűk utcák sem jelentenek gondot számunkra, ugyanis gépparkunk között található kis 3.5 tonna össztömegű autómentő is, amellyel bármilyen kis utcába és súlykorlátozással rendelkező részre teljesen szabályosan be tudunk hajtani. Így ha autómentésre van szüksége az 5. kerületben a gyors kiérkezés mellett biztos lehet benne, hogy a legkisebb és legszűkebb utcában is profi segítséget fogunk nyújtani. 

 

Automentes az 5. keruletben

Automentes az 5. keruletben

 

Autószállítás 5. kerület

A kerületen belül sok látnivaló és kikapcsolódási lehetőség is. Egy kirándulás vagy városnézés közben mindenkinek az a legfőbb szempont, hogy jól érezze magát a kirándulás közben és, hogy a kellemes kikapcsolódást ne zavarhassa meg semmilyen műszaki probléma, defeket, lemerült akkumulátor vagy bármilyen egyéb hiba a gépjárművel. Éppen ezért bármilyen hiba is áll fen, legyen szó kerékcseréről, bikázásról, kifogyott üzemanyagról, netán rosszabb esetben egy balesetről a 024automento.hu csapata 0-24-ben várja a hívását és azonnal készen áll az indulásra és a gyors segítségnyújtásra, hiba elhárítására. Nem kell órákat várni az autómentő kiérkezésére, törekszünk a minél gyorsabb helyszínre történő megérkezésre. Hívását követően autómentőnk, azonnal indul, legyen az nappal, vagy akár éjszaka. Mi Budapesten 20-35 perc alatt kiérünk a helyszínre és a tőlünk megszokott gyors, profi és olcsó segítséget nyújtunk! Mindemellett az egész családját biztonságban hazajuttatjuk még, akkor is, ha mindenki külön címre kell vinni, hiszen számunkra az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb. Ne essen kétségbe bármi is történt az autójával (például: lemerül az akkumulátor), mi elhárítunk, és ha olyan jellegű folytathatja is az útját a saját kocsijával.


Lipótváros autómentés

Mivel az V. kerület központi fekvése miatt közel van A XIII. kerület, valamint a VI., VII, VIII, IX kerület is, így ha netán valamelyik szomszédos kerületbe éri a baj, oda is rövid időn belül garantált az autómentő kiérkezése. 

 

Lipótváros autómentés

 

Furgonmentés 5. kerület

A személyautó szállítás, autómentés mellett a hibás kisteherautók mentését is vállaljuk egészen 2700 kg-ig. A sérült, totálkáros, netán áruval rakott furgonok sem jelentenek nálunk semmilyen problémát. Kollégáink C+E kategóriás jogosítvánnyal és PÁV vizsgával rendelkeznek, mindez a gondtalan és a szabályos munkavégzés feltétele. Ne bízza akárkire, bízza a legjobbakra! 

Budapest összes kerületébe és persze az ország egész területén vállaljuk a bajbajutottak segítségét.

Autómentés Budapest kerületeiben

Autómentés I. kerület – Autómentő I. kerület
Autómentés II. kerület – Autómentő II. kerület
Autómentés III. kerület – Autómentő III. kerület
Autómentés IV. kerület – Autómentő IV. kerület
Autómentés V. kerület – Autómentő V. kerület
Autómentés VI. kerület – Autómentő VI. kerület 
Autómentés VII. kerület – Autómentő VII. kerület
Autómentés VIII. kerület – Autómentő VIII. kerület
Autómentés IX. kerület – Autómentő IX. kerület
Autómentés X. kerület – Autómentő X. kerület
Autómentés XI. kerület – Autómentő XI. kerület
Autómentés XII. kerület – Autómentő XII. kerület
Autómentés XIII. kerület – Autómentő XIII. kerület
Autómentés XIV. kerület – Autómentő XIV. kerület
Autómentés XV. kerület – Autómentő XV. kerület
Autómentés XVI. kerület – Autómentő XVI. kerület
Autómentés XVII. kerület – Autómentő XVII. kerület
Autómentés XVIII. kerület – Autómentő XVIII. kerület
Autómentés XIX. kerület – Autómentő XIX. kerület
Autómentés XX. kerület – Autómentő XX. kerület
Autómentés XXI. kerület – Autómentő XXI. kerület
Autómentés XXII. kerület – Autómentő XXII. kerület
Autómentés XXIII. kerület – Autómentő XXIII. kerület 

 

Bárhol is érje a baj, a felkészült segítségre indulásra készen áll bármikor mikor szüksége van rá!  Ránk számíthat!
024automento.hu csapata!