A 7. kerület Budapest legkisebb kerülete, de a legnagyobb népsűrűséggel bír. Az utcák mentén számtalan egyszerű étterem és kifőzde található, a különleges dizájner üzletek és street art-alkotások mellett. A Szimpla Kert és a hasonló, ütött-kopott régi épületekben működő, úgynevezett romkocsmák is elég népszerűek.
A szűk utcák és a parkolás itt sem a legkönnyebb feladat, de mindig a helyszínnek és a feladat elvégzéséhez szükséges autóval és munkaeszközzel, felszereléssel indul útnak a 7. kerületbe az autómentő. Így bárhol, bármilyen baj érte, bennünk nem fog csalódni. A feladat gyorsan és hatékonyan és persze szakszerűen lesz elvégezve.

 

Erzsébetvárosban autómentő

Erzsébetvárosban autómentő

 

Autómentés 7. kerület 10 percen belül?

Mivel egyik munkatársunk a VII. kerületből indul, így igen gyorsan, akár 10-15 perecen belül már a helyszínre is érkezik. Ennek köszönhető, hogy az autószállítás és autómentés nálunk a 7.kerületben percek alatt megvalósul. Természetesen a környező kerületekbe is 15-25 perecen belül a helyszínre érkezünk, így tudjuk biztosítani, hogy szinte alig kell várni az autómentőre. Belvárosi indulásának köszönhetően a várakozási idő szinte alig haladja meg a 30percet, még a legnagyobb forgalomban is mindent megteszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre érjünk.

Hogyan vagyunk képesek elvégezni ilyen gyorsan az autómentést?

A hívás befutását követően azonnal indulunk a 7. kerületbe, vagy bármilyen megadott címre. Állandó készültségbe vagyunk, bármikor elérhetőek és nem húzzuk az időt. Nem állunk meg tankolni, reggelizni és semmivel se húzzuk az ügyfél drága idejét. Különösen nagy figyelmet fordítunk a korrekt ügyfélkezelésre, célunk, hogy az összes megrendelő, aki minket választ a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb áron. 

 

Erzsébetváros autómentés szűk vagy egyirányú utcában?

Ez se jelent semmilyen akadályt. Sokszor előfordult már, hogy a szállítandó jármű előtt és mögött is parkoló kocsi volt. Ráadásul találkoztunk már olyan esettel is, hogy a gépjármű teljesen kormányozhatatlan volt, vagy parkoló állásban maradt a váltó és nem lehetett üresbe tenni. Természetesen rutinunknak és felszerelésünknek köszönhetően az ilyen esetekben is megoldottuk a problémát. Ezért is válassza az autószállítás 7. kerület szolgáltatásunkat. Bármilyen helyzet adódik felkészülten érkezünk és miden problémára van megoldásunk.

 

Tipikus autómentési problémák a 7. kerületben.

A szűk utcák miatt számos esetben találkozunk ráfutásos balesetekkel. A jobb kéz szabály megadásának a hiánya miatt számos koccanáshoz kell kimennie az autómentőknek. Sajnos a gépjárművek átlag életkorának köszönhetően egyre több esetben kell kimennünk kitört kerekű autókhoz, defektekhez (láttunk már autón 18 éves gumit is), futómű sérült autókhoz és a motor meghibásodás is egyre gyakoribb a palettán. 

Milyen autómentő feladatokat vagyunk képes ellátni a 7. kerületben?

A 7. kerületben is képesek vagyunk ellátni az alábbi autómentős feladatokat:

  • Klasszikus autómentés
  • Autószállítás
  • Furgonmentés
  • Mikrobusz, kisbuszok mentése szállítása
  • Motormentés
  • Gépszállítása
  • Luxus autók szállítása

A további mentési feladatokról itt tájékozódhat: https://024automento.hu/

 

Hol végezzük az autómentést Budapesten?

Autómentés I. kerület – Autómentő I. kerület
Autómentés II. kerület – Autómentő II. kerület
Autómentés III. kerület – Autómentő III. kerület
Autómentés IV. kerület – Autómentő IV. kerület
Autómentés V. kerület – Autómentő V. kerület
Autómentés VI. kerület – Autómentő VI. kerület 
Autómentés VII. kerület – Autómentő VII. kerület
Autómentés VIII. kerület – Autómentő VIII. kerület
Autómentés IX. kerület – Autómentő IX. kerület
Autómentés X. kerület – Autómentő X. kerület
Autómentés XI. kerület – Autómentő XI. kerület
Autómentés XII. kerület – Autómentő XII. kerület
Autómentés XIII. kerület – Autómentő XIII. kerület
Autómentés XIV. kerület – Autómentő XIV. kerület
Autómentés XV. kerület – Autómentő XV. kerület
Autómentés XVI. kerület – Autómentő XVI. kerület
Autómentés XVII. kerület – Autómentő XVII. kerület
Autómentés XVIII. kerület – Autómentő XVIII. kerület
Autómentés XIX. kerület – Autómentő XIX. kerület
Autómentés XX. kerület – Autómentő XX. kerület