Mint ahogy nevéből is adódig jelentős része hegyvidéken fekszik. Nagy részét erdő borítja és itt található a kerület legkedveltebb kiránduló helye a Normafa. Egyedülálló természeti szépségben gyönyörködhetnek az oda látogatók. Felfelé szűk 1×1 sávos úton haladhatnak az autósok, sok a be nem látható kanyar vezet felfelé. A nyár közeledtével sok kirándulni vágyó és motoros lepi el az utakat. Egy kis figyelmetlenség is elég, hogy a járművezető áttérjen a szembejövő sávba és baleset alakuljon ki, ezért érdemes fokozott figyelemmel közlekedni. De ha megtörtént a baj, akkor az autómentés Normafa szolgáltatásunk igénybevételével gyorsan szakszerű segítséget tud hívni és a várakozási idő sem éri el a 30 percet. Legyen szó bikázásról vagy műszaki hibás járműről!

Autómentés, motormentés 12. kerület

Motormentésbe és autómentésbe is állunk az ügyfeleink rendelkezésére a 12. kerületben is, mint ahogy országszerte. A jó idő közeledtével egy motoros túra a Normafára jó kikapcsolódást tud nyújtani a motorozni szeretők számára. Szép táj, szerpentines út és a csúcson szép kilátás. Viszont a legjobb motorossal is történhet baleset, vagy egy apróbb figyelmetlenség, netán egy nem várt csúszós szakasz a kanyarban és meg is van a baj. Ilyen esetben ránk számíthat. Ha önhibáján kívül történik a baleset, tehát Ön a vételen fél a biztosító minden esetben vissza fogja utalni a motorszállítás teljes összegét! 

Motorszállítás a XII. kerületben

 

Autószállítás és furgonszállítás a 12. kerületben

A balesetett szenvedett autók mellett furgonmentésben és kisteherautó mentésében is segítségére tudunk lenni 3 tonnáig bezárólag. Ha kisebb műszaki hiba adódik a járművel, meredek szakaszokon előfordulhat, hogy az autó hűtővize felforr. Ilyenkor azonnal le kell állítani és várni egy kicsit, hogy lehüljön a hűtőfolyadék. Amennyiben nincs szivárgás és az üzemi hőfoknál nem megy feljebb a hőmérséklet, abban az esetben folytathatja tovább az utat, de amennyiben folyást tapasztal, vagy nem tud visszahűlni a víz, érdemes autómentőt hívni, mivel nem megfelelő hűtéssel az autó motorja károsodik. Ez igaz az olajfolyásra is. Ezekre érdemes odafigyelni a melegebb idő bekövetkeztével. Természetesen nagyobb baleset esetén is szakszerű autómentést tudunk nyújtani. Legyen szó akár kitört kerékről, sérült futóműről, automataváltó problémáról, vagy bármilyen esetről. Tapasztalt munkatársunk a megfelelő eszközökkel bármilyen hibás autót gyorsan és precízen el tud szállítani a kért címre, akár vidékre is! 

 

Autómentő a xii. kerületben

 

Az autómentést Budapesten az alábbi kerületekben végezzük

Autómentés I. kerület – Autómentő I. kerület
Autómentés II. kerület – Autómentő II. kerület
Autómentés III. kerület – Autómentő III. kerület
Autómentés IV. kerület – Autómentő IV. kerület
Autómentés V. kerület – Autómentő V. kerület
Autómentés VI. kerület – Autómentő VI. kerület 
Autómentés VII. kerület – Autómentő VII. kerület
Autómentés VIII. kerület – Autómentő VIII. kerület
Autómentés IX. kerület – Autómentő IX. kerület
Autómentés X. kerület – Autómentő X. kerület
Autómentés XI. kerület – Autómentő XI. kerület
Autómentés XII. kerület – Autómentő XII. kerület
Autómentés XIII. kerület – Autómentő XIII. kerület
Autómentés XIV. kerület – Autómentő XIV. kerület
Autómentés XV. kerület – Autómentő XV. kerület
Autómentés XVI. kerület – Autómentő XVI. kerület
Autómentés XVII. kerület – Autómentő XVII. kerület
Autómentés XVIII. kerület – Autómentő XVIII. kerület
Autómentés XIX. kerület – Autómentő XIX. kerület
Autómentés XX. kerület – Autómentő XX. kerület
Autómentés XXI. kerület – Autómentő XXI. kerület
Autómentés XXII. kerület – Autómentő XXII. kerület
Autómentés XXIII. kerület – Autómentő XXIII. kerület 



Autómentés, autószállítás, autómentő, furgonmentés 12. kerület!
024automento.hu