Ha a főváros legfiatalabb kerületéről van szó, az-az autómentés 23. kerület, autómentés Soroksár, itt is gyors és precíz segítségre számíthat, ha netán itt történne a baj az autómentő 23. kerület itt is hamar a segítségére siet. Legyen szó műszaki hibás vagy balesetes, netán sima autószállításról. Az autómentés Budapest 23. kerületbe is körül belül 30 percen belül a helyszínre érkezik és megkezdi a profi és szakszerű munkát.

 

0-24 autó, furgon, munkagép szállítás XXIII. kerület (23. kerület)

Mint, ahogy Budapest összes kerületében, valamint országosan segítséget nyújtunk, így Budapest 23. kerületi autómentő szolgáltatásunkat természetesen Soroksáron is igénybe tudja venni és nem csak személyautó esetén, hanem furgon, kisteherautó szállítás és egyéb munkagépek szállítását is kérhetik. Nálunk a személyszállításért semmilyen külön összeget nem kell fizetni és egyszerre akár az autómentés mellett 4 személy szállítása is biztosított! Ezáltal nem kell külön taxit rendelni, sem egy ismerőst megkérni a hazaszállításukra. 

 

Autószállítás 23. kerület, Autószállítás Soroksár

Non-Stop elérhető az autómentő XXIII. kerület! Hívásukat követően legyen az akár éjjel, vagy nappal azonnal a segítségükre küldjük a megadott címre az autószállítót!

 

Autómentő 23 kerulet

 

Furgonmentés – Furgonszállítás XXIII. kerület

Ahogy a fenti sorokban olvasható, hogy számunkra a nehéz furgonmentés sem jelent gondot. Így, ha netán kisteherautóval robbant le, vagy szenvedett balesetet, a furgonmentés 23. kerületbe szintén igénybe vehető. Legyen szó akár üres, vagy akár rakott kisteherautóról, nekünk nem okoz gondot. Ez ugyan úgy igaz a mikrobuszokra és bármilyen súlyosabb járműreBaleseti mentés Soroksár

Baleset esetén, ahogy már korábban is említettem a vétlen félnek az autószállítás teljes költségét visszafizeti a biztosító. Valamint számunkra nem akadály a sérült futómű, kitört kerék és egyéb nem gurulóképes járműmentés sem. Felszerelésünk között található úgynevezett speciális gurítókocsi, amely segítségével bármilyen módon is sérült a jármű a szállítása és műszaki mentése könnyen megoldható. Természetesen az automata autóknál, ha a sebességváltó nem rakható „N” vagyis üres állásban és parkoló módba van ezáltal a kerekek blokkolva vannak, abban az esetben is ezzel az eszközzel kell végezni az autómentést! Blokkolt kerékkel nem szabad semmilyen járművet felhúzni az autómentőre, mivel ebben az esetben fennállhat a sebességváltó meghibásodása, ezért kell mindig szakértő és megfelelő eszközökkel rendelkező autószállítót hívni! 
Nálunk szakképzett munkatársainknak köszönhetően mindig profi és gyors segítséget kaphat, legyen szó akár autóról, motorról, kisteherautóról, vagy bármilyen járműről! 

 

Autómentés 23. kerület

 

 

Szolgáltatásaink az alábbi kerületekben elérhetők Budapesten

Autómentés I. kerület – Autómentő I. kerület
Autómentés II. kerület – Autómentő II. kerület
Autómentés III. kerület – Autómentő III. kerület
Autómentés IV. kerület – Autómentő IV. kerület
Autómentés V. kerület – Autómentő V. kerület
Autómentés VI. kerület – Autómentő VI. kerület 
Autómentés VII. kerület – Autómentő VII. kerület
Autómentés VIII. kerület – Autómentő VIII. kerület
Autómentés IX. kerület – Autómentő IX. kerület
Autómentés X. kerület – Autómentő X. kerület
Autómentés XI. kerület – Autómentő XI. kerület
Autómentés XII. kerület – Autómentő XII. kerület
Autómentés XIII. kerület – Autómentő XIII. kerület
Autómentés XIV. kerület – Autómentő XIV. kerület
Autómentés XV. kerület – Autómentő XV. kerület
Autómentés XVI. kerület – Autómentő XVI. kerület
Autómentés XVII. kerület – Autómentő XVII. kerület
Autómentés XVIII. kerület – Autómentő XVIII. kerület
Autómentés XIX. kerület – Autómentő XIX. kerület
Autómentés XX. kerület – Autómentő XX. kerület
Autómentés XXI. kerület – Autómentő XXI. kerület
Autómentés XXII. kerület – Autómentő XXII. kerület
Autómentés XXIII. kerület – Autómentő XXIII. kerület


Keresse bizalommal a 024automento.hu csapatát!