A 024autómentőnél csapatunk azt vallja, hogy az autómentő tréler némely helyzetekben jobb és biztonságosabb választás, mint például egy autómentő kisteherautó! A kisteherautók össztömege 3500 kilogramm, így szabályszerűen és biztonságosan maximum 1500 kilogrammig tudjuk terhelni őket. Ezzel szemben az általunk alkalmazott autómentő trélerek akár 2,7 tonnáig is terhelhetőek! A 024automento.hu-nál profik vagyunk az autómentő tréler használatában.

Jól ismerjük annak előnyeit. A teli platós trélertípus rakfelületének köszönhetően a hétköznapi autók mentésén és szállításán kívül lehetőségünk nyílik más kategóriájú járművek szállítására is.  Ilyenek például a munkagépek, motorok, quadok, furgonok, kisteherautók és versenyautók.

Az autómentő trélerrel a sérült vagy egyéb jármű mellett négy személy szállítását is vállalni tudjuk, alapárban. A szállítást a megrendelőink által megadott helyszínekre végezzük. Csapatunk egy időben több jármű szállítására is képes, továbbá rendszeres szállítást is vállalunk, kedvező áron, előzetes egyeztetéssel.