Kerepest sokan talán még ma is Kerepestarcsa néven emlegetik, pedig a település 1994-ben elvált Kistarcsától, 2013-ban pedig városi címet kapott. Pest megye egyik legforgalmasabb részén fekszik, hiszen körbeöleli az M3-as és M31-es autópálya, valamint az M0-ás körgyűrű, míg a 3-as főút keresztülfut rajta. Közel van Kerepeshez a Gödöllői Repülőtér, illetve a Hungaroring versenypálya, de megáll itt a HÉV is. Ezek már önmagukban is garantálnák a hatalmas járműforgalmat, együttesen pedig szinte borítékolják, hogy mindennaposak a karambolok, balesetek, műszaki meghibásodások.

 

Autómentő szolgáltatások Kerepesen

Elromlott a kocsija, nem indul? Lemerült az akkumulátor, be kellene bikázni? Beragadt az automata váltó? Kitört a kerék, vagy csak defektes a gumi, kormányozhatatlan a jármű? Speciális gurítókocsinkkal ezt is megoldjuk. Megsérült a motor, csöpög a hűtőfolyadék? Ütközés, baleset, műszaki probléma adódott? Lerobbant az autója, kisteherautója, furgonja, motorja? Gázolajat tankolt benzin helyett? Ne tetézze a bajt, inkább hívja a 0–24 Autómentés csapatát, Kerepesről is:

+3620 552-4953

Akkor is keressen bennünket, ha egyszerűen csak járműszállításra van szüksége. Tapasztalt, megbízható és villámgyors kollégáink Budapesten, Pest megyében és országszerte kedvező áron dolgoznak. Sárga angyalaink akár már 15–20 perc alatt a helyszínre repülnek, hogy szakszerű és megnyugtató segítséget nyújtsanak Önnek a bajban. Műszakilag kifogástalan trélereket használunk, és a járműveken kívül egyszerre akár 4 személy szállítását is vállalni tudjuk – természetesen díjmentesen! Autómentő trélereink akár 2,7 tonnáig is terhelhetők, így a kisteherautók, terepjárók, valamint a leghosszabb, legmagasabb, sőt áruval megrakott furgonok sem jelentenek gondot! A teli plató lehetőséget teremt a hétköznapi autók mellett a speciális járművek (munkagépek, utcai motorkerékpárok, crossmotorok, chopperek, quadok, vízi járművek, jet-skik, motorcsónakok, furgonok, kisteherautók, versenyautók, ültetett, alacsony sportautók) mentésére és szállítására egyaránt.

A nonstop nálunk tényleg azt jelenti, hogy hétfőtől vasárnapig (igen, hétvégén és ünnepnapokon is), 0-tól 24 óráig bármikor hívhatók vagyunk. Ha mozgásképtelenné vált az autója, és SOS-mentésre van szüksége, ne habozzon! Tudta, hogy az autópályán, autóúton tilos vontatni? Ne családi, baráti segítséget hívjon, keresse inkább a 024automento csapatát! Vegye fel a láthatósági mellényt, tegye ki az elakadásjelző háromszöget, vonuljon biztonságos helyre, és telefonáljon nekünk! Éjjel-nappal a rendelkezésére állunk, és a költségek miatt sem kell aggódnia. Nálunk nincs rakodási díj és egyéb rejtett kiadások. Tudta, hogy a vétlen félnek a biztosító teljes egészében megtéríti az autószállítás költségét? Erre minden esetben felhívjuk ügyfeleink figyelmét is, hogy ne kelljen feleslegesen nyugtalankodniuk.

 

Autómentési és szállítási feladatok Kerepesen

Cégünket legtöbbször az alábbi feladatokhoz hívják Kerepesen.

  • Autómentés
  • Autószállítás
  • Furgonmentés
  • Motorszállítás
  • Gépszállítás
  • Áruszállítás
  • Vízi járművek szállítása
  • Motorok szállítása
  • Sportautók szállítása
  • Bikázás (téli időszak)

Ha gyors és szakszerű autómentést, autószállítást akar, Kerepesen is a 024automento.hu az ideális partner az Ön számára! Ne várjon órákat másokra, válassza a bevált megoldást Budapesten, Pest megyében és az egész országban. Mentse el a 0–24 Autómentés elérhetőségeit MOST, hiszen bármikor szüksége lehet rá Önnek, vagy a barátainak, szeretteinek:

Telefonszám: +3620 552-4953

Facebook: 0–24 Autómentő

E-mail: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

 

Kerepes autómentő

 

Ne feledje: mi mindig ott vagyunk a közelében, és nem hagyjuk cserben, ha autómentésre, járműszállításra van szüksége. Mozgásképtelenné vált személygépkocsiját, kisteherautóját, furgonját, terepjáróját akár egy mélygarázsból is biztonságosan, a további sérülések veszélye nélkül elszállítjuk a szakszervizbe vagy a szerelőhöz. Bátran keressen bennünket akkor is, ha munkagépet, építőanyagot, papír nélküli járművet vagy roncsautót akar elszállíttatni.

Tudja, ha nem akar kockáztatni: 0–24 Autómentés – Kerepesen is!