A Dunakanyar központjaként, illetve számos látnivalója miatt Vác kiemelt turisztikai célpontnak számít. Minden évben rengeteg látogató érkezik ide, ami természetesen megnöveli a gépjárműforgalmat, és ezzel együtt a közlekedési balesetek rizikóját is. Vácot a főváros irányából az M2-es autóúton és a 2-es főúton közelítik meg a legtöbben, ezek tehát a legleterheltebb és legkockázatosabb útszakaszok, de a településen belül is több veszélyes kereszteződés, csomópont található.

 

 

Autómentős segítség Vác egész területén!

Baleset, karambol esetén nyilvánvalóan gyors és szakszerű segítségre van szüksége járművezetőként. Ilyenkor hívja bátran csapatunkat, amely akár 15–20 perc alatt a helyszínre ér! Az év minden napján, hétfőtől vasárnapig, 0–24 órában kereshet bennünket, számunkra nem létezik hétvége vagy ünnepnap. Nemcsak Vácon, Budapesten és Pest megyében, de országszerte kedvező áron, azonnali indulással állunk rendelkezésére.

 

Akkumulátor meghibásodásból származó hibás járművek mentése Vácon

Gyakori probléma, hogy az akkumulátor hibája miatt nem indul a jármű. Miért mondta fel az akksi a szolgálatot? Mert öreg volt, elhasznált, esetleg már eleve rossz minőségű, vagy helytelenül használták, például gyakran állították le és indították újra a motort. Véletlenül rajta maradt a világítás, ezért nem tud elindulni? Ilyenkor kétféle megoldás lehetséges. Meg kell tolni (vagy meg kell húzatni) a járművet, ami egy forgalmas úton fokozottan veszélyes. Egyszerűbb az akkumulátor beugratását, vagyis a bikázást alkalmazni.

Ez azonban nem gyerekjáték, és nincs mindig a közelben egy ezermester rokon, barát vagy szomszéd. Tudja, mi mindenre kell vigyázni szakszerű bikázás közben?

– Az akkumulátorban veszélyes savak, robbanásra hajlamos gázok is fejlődhetnek! 

– Szikrát, lángot, de még cigarettát sem szabad használni az akkumulátor közelében!

– Az elektromos berendezéseket (rádió, ablaktörlő, fények stb.) ki kell kapcsolni, és a kábelek csatlakoztatása előtt mindkét jármű gyújtáskapcsolója legyen kikapcsolva!

– Mindig szabvány indítókábelt használjunk!

– A segítségnyújtó akkumulátort a rossz akkumulátor megfelelő pólusaihoz kell csatlakoztatni, különben komoly kárt okozhatunk!

– A két akkumulátor azonos teljesítményű legyen!

– Győződjünk meg róla, hogy a szellőzőkupakok feszesek és egy szintben vannak!

– Nem mindegy az sem, hogy segítségnyújtás után milyen sorrendben távolítjuk el a kábeleket!

Ezért javasoljuk, hogy ezt a munkát bízza autómentős szakemberre!

Autómentős tipp: A minőségi akkumulátorok általában 4 -5 évet is bírnak. A noname kategóriájú akkumulátorok kevesebbet. Érdemes a tél beköszönte előtt mindig rámérni a feszültségre Így biztosan nem ér minket meglepetés egy hideg téli fagyos reggelen.

Autómentési szolgáltatásaink Vácon

 A 0–24 Autómentés csapata akkor is tud segíteni, ha nem indul a jármű, gázolajat tankolt benzin helyett, vagy éppen csak kifogyott az üzemanyagból. Miért rohangálna, kétségbeesetten keresve a megoldást, különösen éjnek évadján? Számunkra nem létezik kis probléma – hívjon, és a segítségére sietünk, Vácon és a környékén is! A személygépkocsik mellett vállaljuk teherautók, sportautók, luxusautók, terepjárók, motorok, elektromos és hibrid járművek mentését. Az autómentés mellett járműszállítással is foglalkozunk, illetve járművontatással, de akkor is kereshet bennünket, ha építőanyagot, papír nélküli járművet vagy roncsautót akar elszállíttatni.

 

Vác autómentő

 

Ha Önnek problémája akad járművével Vácon vagy környékén, keressen minket bátran elérhetőségeinken keresztül. Éjjel-nappal elérhetők vagyunk és segítünk megoldani a problémát.

Telefonszámunk: +3620 552-4953

E-mail: csurok.zsolt.norbert@gmail.com