Autószállítás Budapesten gyorsan és szakszerűen. Mindenki aki az autómentő Budapest szolgáltatásunkat igénybe veszi a tőlünk megszokott gyorsaságot és csapatunktól a legnagyobb odafigyelést és hozzáértést kapja. A segítség csupán egy hívásnyira van. Autómentő kollégánk éjjel-nappal bármikor hívható és ezt követően azonnal útra is kel a bajbajutott autóshoz. A várakozási idő csökkentése érdekében Budapesten több járműszállító autónk várja készenlétben az indulást, így nem kell órákat várakozni. Balesetet szenvedett, műszaki hibás, vagy teljesen mozgásképtelen, netán automata váltós autók szállítása a blokkolt kerekek miatt nehéz feladat lehet. De nem nekünk, ugyanis bármilyen futóműsérült mozgásképtelen kocsi, teherautó vagy furgon szállítására fel vagyunk készülve. Felszerelésünknek köszönhetően percek alatt a tréleren van az ilyen műszaki hibás vagy sérült jármű is. Emellett akár 4 fő szállítását is tudjuk biztosítani, természetesen bármilyen felár nélkül. 

 

 

Furgonmentés Budapest

A kisteherautó mentés vagy furgonszállítás sem probléma nekünk. Platós furgon, vagy hosszított dobozos kisteherautó szállításban is gyors segítséget tudunk nyújtani, sőt még az sem okoz gondot, ha netán áruval rakott furgonmentésről van szó. Furgonmentő Budapest szolgáltatásunk természetesen nem csak Budapesten vehető igénybe, hanem országszerte bárhova vállalunk kisteherautó szállítást. Szintén nem okoz problémát a kitört kerék, vagy a súlyosan sérült balesetes furgonmentés. Tapasztalt kollégáink rutinjának köszönhetően ez sem vesz több időt igénybe, mint egy sima személyautó platóra való felhúzása. Alacsony trélerünknek köszönhetően a furgon szállítás is zökkenőmentesen zajlik. Tapasztalt sofőrünk hivatásos C+E kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik, így teljesen nyugodt lehet a járműszállítás során is.

 

Furgonmentő Budapest

Az áruszállító kisteherautók körében elő szokott fordulni, hogy utánfutót is húznak maguk után. Ebben az esetben mikor trélerrel, utánfutóval éri a baj a gépjárművezetőt tudjuk vállalni a furgonmentés mellett az utánfutó szállítást is. Az sem probléma, ha áruval rakott, ugyanis bármilyen 3500kg-ös össztömegű utánfutót el tudunk juttatni bárhová a kisteherautó szállításon kívül. Emellett lakókocsi szállításban is van tapasztalatunk. A lakókocsi szállítás két féle képen történhet. Amennyiben rendelkezik érvényes forgalmi engedéllyel saját „lábon” is el tudjuk húzni, amennyiben nem, akkor trélerrel végezzünk a lakókocsi szállítást. Az utánfutó szállítás esetében ugyan ez az eljárás. Egyszerre akár több utánfutó szállítást, trélerszállítást is tudunk végezni. A Furgonmentés Budapest szolgáltatásunkhoz kapcsolódik még az áruszállítás és munkagépszállítás is. Raklapos áruszállítás és bármilyen szállítmányozási feladatban is segítséget tud tőlünk kapni akár azonnal. Az áruszállítás, raklapos áruszállítás során, akár több paletta, raklap egyidejű szállítása biztosított. De emellett a hosszú gerenda, faanyag, vagy zártszelvény szállításban is van tapasztalatunk. Rutinunknak köszönhetően a gyors és hatékony munkavégzés mindig biztosított, így az áruszállítás terén is állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

 

Gokart szállítás – tréleres szállítás

A tréleres szállítás előnyt élvez abból a szempontból is, hogy a rakfelülete sík, valamint teliplatós, így amellett, hogy a teljes rakfelületet hosszában és szélességében is teljes mértékben ki lehet használni nincs benne semmilyen törés vagy lejtés, így a tréleres áruszállítás sokkal előnyösebb, mint ha egy autószállítóval történne. A tréleres autószállítás, vagy tréleres autómentés is sokkal könnyebb vele, ugyanis hidraulikusan billenthető az utánfutó, ezáltal az alacsony sportautók is könnyen felpakolhatóak, anélkül, hogy a lökhárító vagy a koptató bármihez is hozzáérne. A tréleres áruszállítás praktikus és egyszerre nagyobb és több súlyt képes vinni, mint egy 3.5 tonnás járműmentő. Éppen a jó pakolhatósága miatt a gokart szállítás során egyszerre akár 6db gokart is szállítható. Ugyan ez igaz a motorszállítás és motormentés során is. Egyszerre akár több motort vagy robogót is tudunk szállítani. Így akár motorkereskedőknek is tudjuk ajánlani a szolgáltatásunkat. A robogómentéstől kezdve a nagy motormentésig bármilyen feladatot el tudunk végezni. Fontos megjegyezni, hogy bármilyen szállításról is legyen szó, akár furgonmentés Budapest, vagy motormentés, motorszállítás, mindenre kiterjedő rakománybiztosítással rendelkezünk.

 

Kisbusz szállítás – kisbusz mentés

A mikrobuszok szállításban is gyakorlatot szereztünk az évek alatt, ezáltal mikrobusz szállításban és kisbusz szállításban is számíthat a gyors segítségre. Az évek alatt sok feladatot megoldottunk és tapasztalatunknak köszönhetően a hajószállítás, csónakszállítás, faházszállítás, munkagépszállítástól kezdve már szinte mindennel találkoztunk. Bármilyen szállítási feladatot gyorsan és szakszerűen látunk el.


Autómentés, furgonmentés rakománybiztosítással

Mi is az a rakománybiztosítás?
A rakománybiztosítás minden olyan káreseményre ad biztosítást, amely a szállítás során keletkezhet a szállítandó járműben. Rakománybiztosítást csak hivatalosan működő vállalkozások tudnak kötni, így biztos lehet benne, hogy hozzáértő és profi autómentőt hívott. Így teljesen biztonságban van a járműve az autószállítás ideje alatt is. A rakománybiztosítás autószállítás során egy nem elhanyagolható fontos tényező ennek megléte. 

 

024 autómentő Pest megye

 

Non-stop autómentő

A 024automento.hu tényleg bármikor hívható és igénybe vehető, legyen akár késő éjszaka vagy a reggel hajnali órák, csapatunk bármilyen időben siet a bajbajutott autósok segítségére.