A Pest megye délkeleti csücskében lévő Abony a 4-es főúton, illetve a tehermentesítő M4-es autóúton is megközelíthető. A Szolnok felé vezető útszakasz különösen forgalmas és veszélyes, a 4-es főút és a 32-es út kereszteződésében lévő felüljárón gyakran történnek súlyos kimenetelű balesetek.

 

024autómentő Abonyban

Ha szakszerű és gyors mentésre van szüksége, Abony és környékén is vegye igénybe a 0–24 Autómentés csapatának segítségét. Bennünket hétfőtől vasárnapig, 0–24 órában (nonstop) elérhet, baj esetén forduljon hozzánk:

Természetesen nemcsak Abonyban, de Budapesten, egész Pest megyében, sőt országosan is állunk rendelkezésére. Személyautó-mentés, kisteherautó-mentés, furgonmentés olcsón és azonnal? Vagy csak autószállításra, munkagép- és építőanyag-szállításra, áruszállításra, papír nélküli jármű vagy roncsautó elszállítására van szüksége? Hívjon, keressen bennünket, és rögtön a segítségére indulunk!

 

A rossz gumiabroncs balesethez vezethet

Jó tanácsunk, hogy a nyári időszak elmúltával fordítson nagyobb figyelmet a balesetek egyik fő okozójára, a járműabroncsokra. Ne csak arra ügyeljen, hogy a gumi ne legyen sérült, repedt, szakadt, elöregedett, illetve profilmélysége elérje a szabályos értéket, hanem arra is, hogy az évszaknak, az időjárási és útviszonyoknak megfelelő legyen a szett.

A nyári abroncsokat a magas hőmérsékleten való helytállásra fejlesztették ki, így értelemszerűen hideg időben már jelentősen veszítenek rugalmasságukból, hatékonyságukból, biztonságukból. Ezek csak 7 Celsius-fok fölött képesek biztosítani a megfelelő tapadást és ellenállóságot, ha tehát a napi átlaghőmérséklet ez alá csökken, akkor azonnal le kell cserélni a gumikat.

Használhatunk négy évszakos abroncsokat? Akik spórolni akarnak, azok rendszeresen felteszik ezt a kérdést, hiszen így egész évben gumicsere nélkül használhatják kocsijukat, furgonjukat, kisteherautójukat, terepjárójukat. Akik ritkán, illetve szinte kizárólag belterületen vezetik járművüket télen, azoknak még ez a megoldás is elfogadható, de hosszabb utakra már felelőtlenség (sőt életveszélyes) négy évszakos szettel elindulni.

Hóban-fagyban a téli abroncs jelenti a legmegnyugtatóbb megoldást. Ez a nyárinál lágyabb keverék, ezáltal 7 Celsius-fok alatt sem válik merevvé, törékennyé, rugalmatlanná, vagyis nem veszít a tapadásából. Ne kockáztasson tehát, hanem a hideg beköszöntével váltson téli garnitúrára! Arról nem is beszélve, hogy Európa bizonyos országaiban kötelező ezek használata, a külföldi útra készülőknek érdemes erre is figyelniük. Mindezt azért írtuk le mert Abony és környékén gyakran kell kiszállni defektes gépjárművekhez.

 

Autómentési szolgáltatások Abonyban és környékén.

  • Autómentés
  • Motormentés
  • Furgonmentés
  • Terepjáró mentés
  • Félretankolás miatt bekövetkezett autómentés
  • Defekt vagy durrdefektes autók szállítása
  • Roncsautók szállítása
  • Papír nélküli járművek szállítása
  • Bikázás (akkumentés)
  • Egyéb autómentő szolgáltatások

Motorszállítás

 

Ha már bekövetkezett a baj, és baleset, műszaki hiba, defekt, akkumulátor-probléma, vagy nem megfelelő üzemanyag használata miatt járműve ott maradt az úton, hívja segítségül a 0–24 Autómentést! Korszerű, nagy teherbírású trélerekkel sietünk Önökért. Ne feledje, gyors, szakszerű autómentés országszerte, bízza profikra a gépjárműve mentését a 024automento.hu csapatára.