A Csepel-szigeten lévő Szigetszentmiklós a budapesti agglomeráció egyik legdinamikusabban fejlődő települése. 40 ezer fős népességének jelentős része a fővárosba jár dolgozni, ami nagy gépjárműforgalmat eredményez. A közeli M0-ás körgyűrű, valamint a Csepel-sziget fő gerincútjának tekinthető 5101-es út szintén komoly napi forgalmat bonyolít, és ez a balesetek kialakulásának kockázatát is megnöveli.

 

0–24 Autómentés csapatának szolgáltatásai Szigetszentmiklóson

Autómentés Szigetszentmiklóson. Ha Szigetszentmiklóson és környékén autómentésre, autószállításra volna szüksége, jusson eszébe a 0–24 Autómentés csapata! Akkor is bennünket hívjon, ha Budapesten vagy annak vonzáskörzetében szorul segítségre, de igény esetén az ország bármely pontjára elmegyünk. Ideális esetben akár 15–20 percen belül a helyszínre érünk, és nemcsak a gépjárműve hanem, kisbusz, elektromos és hibrid autók, nagyértékű járművek, sportautók, gázüzemű autók és más típusú járművek mentésében tudunk segíteni, de 4 főig személyszállítást is vállalunk. Számunkra nem létezik hétköznap és ünnepnap, nonstop, 0-tól 24 óráig, a hét minden napján rendelkezésére állunk.

Autómentő tippek a téli időszakra

A tél közeledtével a mi munkánk is megszaporodik, hiszen az óvatlan vezetés, valamint a rossz időjárási és útviszonyok gyakrabban okoznak problémákat a járművezetőknél. A havas, jeges úttest, a köd miatt lecsökkent látótávolság megnöveli a koccanások, megcsúszások, árokba hajtások esélyét. Ne felejtse, hogy ősszel és télen érdemes nagyobb követési távolságot tartani, a sebességet pedig nem a KRESZ előírásaihoz és a közlekedési táblák jelzéseihez kell igazítani, hanem az adott útviszonyokhoz.

Síkos úton még téli gumiabroncsokkal, a sebességhatárt betartva is jelentősen megnövekszik a fékút. Ezért, ha vészfékezésre kerül sor, azt késlekedés nélkül, teljes erővel hajtsuk végre, hadd dolgozzon közben az ABS. Ha a kelleténél puhábban, bizonytalanul fékezünk, az legalább 1 méterrel megnöveli a féktávot, ez pedig könnyen eredményezheti egy gyalogos elgázolását, vagy az előttünk haladó járművel való ütközést. Apróságnak tűnhet, de télen csak azután induljon útnak, ha a járművét megtisztította a hótól és a jégtől. A jégolvasztók, a fűtés, a lámpák is hatékonyabban fognak működni, ami a balesetveszély csökkenését eredményezi.

Autómentő feladataink Szigetszentmiklóson

Csapatunkat az alábbi autómentő feladatokhoz szokták hívni Szigetszentmiklóson és környékén.

  • Balesetben megsérült gépjárművek, furgonok elszállítása.
  • Árokba csúszott gépjárművek mentése.
  • Akkumulátorok újraélesztése.
  • Félretankolás utáni autómentés.
  • Elektromos autók lemerüléséből adódó mozgásképtelenség.
  • Meghibásodott kisbuszok elszállítása.
  • Motormentés és szállítás.
  • Klasszikus autószállítás.
  • Több autó egyszerre történő szállítása.

Egyéb feladatok:

  • Gépszállítás
  • Raklapos áruszállítás

 

Szigetszentmiklós autómentő

 

Ha Önnek problémája akadt gépjárművével, furgonjával, kisbuszával, motorjával ne kockáztasson szakszerűtlen segítségnyújtókkal, hívjon inkább profikat, telefonáljon a 0–24 Autómentés csapatának Szigetszentmiklóson és környékén is! Várjuk hívását NON STOP az év minden egyes napján.