A Pest és Fejér megyék határán lévő Biatorbágy sokak számára az 1931-es vasúti merényletről ismert. Egy Matuska Szilveszter nevű hajdani katona felrobbantotta a sínt azon a viadukton, ahol a Budapest–Bécs vonatjárat szerelvényei is haladtak. A tett 22 halálos áldozatot követelt, és nagy visszhangot keltett egész Európában. Biatorbágy ma közel 14 ezer lakosú város, amelynek közelében található az M1-es és M7-es autópálya, valamint az M0-s körgyűrű, központján pedig a 8101-es út fut végig.

 

Milyen balesetveszélyes helyzetekkel találkozhatunk Biatorbágyon?

Balesetveszély szempontjából nemcsak az autópályákat kell kiemelni, de az alsóbb rendű utakat is, ahol a szántóföldi és szőlőskerti művelést folytató gazdák is gyakran megjelennek traktoraikkal, munkagépeikkel. Az ilyen találkozások különösen veszélyesek, hiszen ha egy nehezen belátható útszakaszon, 90 km/h sebességgel haladó személyautó ér utol egy legfeljebb 40 km/h sebességgel haladó vontatót, akkor az óriási sebességkülönbség miatt szinte garantált a karambol.

 

Autómentős segítség Biatorbágyon és vonzáskörzetében

Ha megtörtént a baj, vagyis balesetet, koccanást, árokba csúszást szenvedett el, akkor hívjon profikat, keressen bennünket! Nonstop állunk rendelkezésére a nap minden órájában, a hét minden napján. Számunkra nem létezik hétvége és ünnepnap, szakembereink és korszerű trélereink folyamatosan rendelkezésre állnak. Akkor is bennünket hívjon, ha műszaki hiba miatt van szüksége autómentésre, furgonmentésre, kisteherautó-mentésre, vagy egyéb (akár speciális célú) jármű mentésére. Emellett szállítást is vállalunk, fuvaroztunk már építőanyagot, roncsautót, papír nélküli járművet, vagyis szinte mindent, ami mozdítható. Fő tevékenységi területünk Budapest, illetve Pest megye, de az ország bármely pontjáról keresheti csapatunkat.

 

Autómentési tippek a Biatorbágyhoz közeli autópályákon

Az autómentés egyik speciális formája, amikor az autópályáról kell elszállítani a karambolos, sérült, törött, vagy egyszerűen csak műszaki hibás, félretankolt, lemerült akkumulátoros járművet. Biatorbágy környékén, az M1, M7 és M0 ölelésében ilyen gyakran előfordulhat, ezért érdemes megszívelni néhány jó tanácsot.

– Ha autópályán kénytelen vesztegelni, akkor lehetőség szerint tegye olyan helyen, ahol a többi járművezetőt nem veszélyezteti.

– Mindig tegye ki a vészvillogót, elakadásjelzőt.

– Vegyen fel láthatósági mellényt, ez különösen őszi, esős-ködös időben ajánlott. Vonuljon biztonságos helyre, a leállósáv szalagkorlátján túlra. Hideg időben jól öltözzön fel, mert nem tudhatja, meddig kell a szabadban várakoznia.

– Személyi sérülés esetén hívja a mentőket, a rendőrséget, ha pedig csak a járműnek esett baja, akkor hívjon bennünket, a profi autómentőket.

 

Autószállítás Biatorbágy

 

 

Autómentési szolgáltatásaink Biatorbágyon és körzetében

Csapatunk a nap 24 órájában készen áll a bajba jutott autósoknak segítséget nyújtani. Biatorbágy környékén az alábbi autómentési szolgáltatásokat szokták igénybe venni az emberek.

  • Autómentés autópályán történő meghibásodás esetén.
  • Klasszikus autómentés és autószállítás.
  • Kisbuszok és furgonok mentése.
  • Lakókocsi szállítás.
  • Balesetes járművek elszállítása.
  • Árokból történő autómentés.

Egyéb szolgáltatások keretén belül a raklapos áruszállítás és a mezőgazdasági gépek szállítását szokták tőlünk igényelni. Ha Önnek autómentésre vagy szállításra lenne szüksége, keressen minket elérhetőségeinken keresztül. Az év minden napján éjjel nappal állunk a bajba jutott gépjármű tulajdonosok rendelkezésére. Autómentő 0 -24 NON STOP.