A második világháború vége óta egyetemmel is rendelkező Gödöllő a főváros környékének egyik leglátogatottabb települése. Ferenc József szépséges felesége, Erzsébet királyné (Sisi) is szívesen időzött az itt lévő királyi kastélyban a 19. század második felében. Gödöllő remek helyen fekszik, hiszen átszeli az M3-as autópálya, de az M0-s körgyűrű sincs innen messze, amelyet az M31-es autóút köt össze az M3-as autópályával. Kisebb rendű utak észak és dél felé (Vác, illetve Isaszeg irányába) is vezetnek.

 

Autómentés, autószállítás Gödöllőn

A mindenfelé szétfutó utak természetesen óriási forgalmat, és ennek megfelelően fokozott balesetveszélyt jelentenek. Balesetezett, koccant, árokba csúszott, korlátnak szalad, vagy egyszerűen csak műszaki hibás lett a járműve? Ha mentésre van szüksége, hívjon minket a nap 24 órájában, a hét minden napján, nonstop, egész évben! Autómentés, furgonmentés, mikrobusz-mentés, hibrid vagy elektromos autó mentése, motormentés? Speciális járművét (quad, sportautó, crossmotor, versenyautó stb.) kellene menteni? Csakis profiknak szóljon, keressen bennünket! Gödöllő és környéke mellett rendelkezésére állunk Budapesten, Pest megyében, sőt országosan is.

 

Figyeljünk jobban az akkumulátorra az őszi és téli időszakban

Közlekedés szempontjából a nyár a legkedvezőbb időszak, hiszen akkor jó időben, megfelelő látási körülmények közt, jó állapotú utakon haladhatunk. A többi évszaknak azonban már megvannak a maguk buktatói, például a kellemes melegben tökéletesen működő akkumulátorunk a rossz időben egyik napról a másikra megadhatja magát. Belegondolt már, hogy mi mindenről kell gondoskodnia egy járműben ennek a kis alkatrésznek? Az akksi felel az indításért, a fűtésért, a szélvédő páramentesítéséért, a lámpák működtetéséért, és az éjszakai fagyban ledermedt motor indítása gyakran komoly megterhelést jelent számára. Ősszel és télen tehát különösen ügyeljen az akkumulátor megfelelő állapotára, mert a legtöbb bosszantó leállás ennek a hibájából adódik.

A ma kapható akksik többsége már nem igényel semmiféle törődést, nem kell a folyadékot utántölteni benne. Ez egyrészt kényelmessé teszi a használatát, másrészt viszont szinte teljesen lehetetlenné teszi, hogy probléma esetén életet leheljünk bele. Mivel 3-4 év után biztosan veszít a teljesítményéből, az a legegyszerűbb megoldás, ha nagyjából ilyen időközönként lecseréljük. Ha már nem vagyunk biztosak a megfelelő minőségében, állapotában, akkor a tél beállta előtt mindenképpen cseréljük ki újra. Figyelmeztető jel lehet, ha a járművet hűvös időben csak „köszörültetve” tudjuk elindítani, ilyenkor mindenképpen keressünk fel szakembert. Ha elhanyagolta a dolgot, és már a szervizig sem jutott el, akkor hívja a járműmentést! Keressen bennünket, és szakembereinkkel, korszerű trélereinkkel a bajba jutott személygépkocsija, kisteherautója, furgonja, terepjárója segítségére sietünk. Természetesen tisztán elektromos hajtású járművét is el tudjuk szállítani. Ne feledje tehát: a rossz idő beköszöntével ellenőrizze akkumulátora feszültségét, aktuális kapacitását, belső ellenállását, töltési fokát, hogy ne érjék kellemetlen meglepetések!

 

Gépszállítás Gödöllő

 

Autómentő vállalkozásunk szolgáltatásai Gödöllőn és környezetében

A 024automentő csapatát számtalanszor hívják ebbe a desztinációba a bajba jutott jármű tulajdonosok. Mi az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre.

    • Autószállítás
    • Autómentés
    • Balesetből vagy műszaki hibából eredendő járművek elszállítása
    • Furgonok mentése és szállítása
    • Bikázás
    • Elektromos és hibrid autók mentése
    • Félretankolás utáni mentés

Kiegészítő szolgáltatásaink:

  • Raklapos áruszállítás
  • Gépszállítás

 

Ha Önnek autómentésre vagy a fentiekben leírt szolgáltatásokra van szüksége Gödöllőn vagy annak körzetében hívja a 024 autómentő csapatát éjjel, nappal. Gyorsan és szakszerűen megoldjuk a problémát.