A tréleres autómentés vagy a tréleres autómentőben rejlő lehetőségeket és előnyöket fejtjük ki részletesen mostani írásunkban. 

 

Milyen előnyökkel járhat a tréleres autószállítás?

Első sorban autómentés és autószállítás során a tréleres szállítás praktikusabb és előnyt élvez a fix platós autószállító felépítménnyel rendelkező autómentővel szemben. Az 5 méter hosszú billenőplatós tréler rakfelülete úgynevezett teliplatós, ami annyit jelent, hogy a rámpákat az utánfutó teljes szélességébe bárhová helyezhető így bármilyen keskeny jármű és munkagép gond nélkül felpakolható rá, emellett mivel ledönthető teljesen a földig a rakfelülete így bármilyen alacsony, ültetett sportautó szállításra alkalmas. Rendszeresen ezzel szállítjuk a drága luxus és sportautókat, melyek hasmagassága igen alacsony gyárilag. Sportautó szállítás és luxusautó szállítás és veterán autószállítás során nagy figyelmet kell fordítani arra, hogy a jármű sehol se érjen le és sehol ne keletkezzen rajta egy karc se. A tréleres autószállítás erre az egyik legjobb módszer, mivel gond nélkül fel tudnak hajtani az utánfutóra bármilyen segédeszköz nélkül. Nem kell a kerekek alá deszkát vagy bármilyen eszközt a kerék alá helyezni, hogy megfelelő magasságba legyen a lökhárító alja és a rámpa. A hidraulikusan billenthető trélert mindig megfelelő magasságba lehet állítani az adott autó magasságához, így elkerülhető bármi féle sérülés. Minden autót kiemelt figyelemmel és körültekintően pakolunk fel. A tréleres autószállítás előnyei még mindig nem értek véget ezzel, ugyanis a tréler segítségével 2700 kg-ot is szabályosan és biztonságosan tudunk szállítani. A sport és luxusautók súlya gyakran elérheti a 2000-2500 kg-ot is, ami egy 3.5 tonnás járműszállítóval nem szállítható szabályosan, így a tréleres autószállítás itt is előnyt élvez.Sportautó szállítás – Luxusautó szállítás

Ahogy a fenti sorokba említettük mi minden autóra vigyázunk függetlenül az értékétől. Nálunk az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb. A tréleres autószállítás során a ritka, különleges autók szállításától kezdve bármilyen autót el tudunk szállítani a megadott címre. Fontos kitérni a jármű helyes rögzítésére is. Miután felkerült a trélere az autó, akkor biztonságosan kell rögzíteni. Ügyelni kell arra, hogy az autót stabilan rögzítse az utánfutón a spanifer, akár egy vészfékezés során is. Nem minden rakományrögzítő felel meg erre a célra. Az autószállításhoz speciális hevederek kellenek, amelyek erre a célra lettek tervezve, így biztosítható, hogy ne mozdulhasson el a szállítandó kocsi semmilyen irányba se. Fontos kitérni arra is, hogy a tréleren lévő jármű kerekébe, felijébe nem akasztjuk be a kampót, mert az megsérti és kidörzsöli a kereket. A rakományrögzítő kampóját, az utánfutó felépítményébe akasztjuk a kerék előtt és mögött és a spanifert vagy a kerékre húzva, vagy a kereket átölelve rögzítjük, így szállítás során nem okoz semmilyen kárt. Oda kell figyelni, hogy szélesebb vagy alacsonyabb járműnél a kötél racsnija ne legyen túl közel a küszöbhöz és semmilyen erőhatás esetén se tudjon hozzáérni a rögzített jármű bármely részéhez. Tapasztalt kollégáink mindig szakszerűen végzik az autómentést és az autószállítást odafigyelve minden részletre. 

Tréleres autómentés Budapest

Tréleres autómentő szolgáltatásunk nem csak Budapesten, hanem országszerte igénybe vehető. A nap bármely szakában azonnal a bajba jutott autómentést kérők segítségére tudunk sietni. Itt ki tudunk még emelni még egy előnyt a tréleres autószállítás javára. Ugyanis egy balesetet szenvedett gépjármű sérülése esetenként futómű sérüléssel, vagy akár totálkárral végződik, így irányíthatatlanná és gurulásképtelenné válik az autó. Ilyen esetekben az alacsony trélerre és a sérült kerék alá speciális autómentő gurítókocsit használunk, így bármilyen mozgásképtelen autó elszállítása sem jelent problémát nálunk. Emellett a furgonok és teherautók mentése is biztosított a nagy rakfelületnek köszönhetően. A trélert összekapcsolva az autómentővel akár egyszerre 2 vagy 3 járművet is tudunk egy időben szállítani. 

 

Tréleres autószállítás

 

Ha tréleres autószállításra lenne szükségük állunk profi csapatunkkal a rendelkezésükre.
024automento.hu