A Pest megye keleti részén fekvő Aszód valamivel több, mint 6000 fős kisváros. A lakónépesség 57 százalékát a 18–59 éves korosztály teszi ki, vagyis a munkaképes korúak, akiknek jó része a közeli fővárosba jár dolgozni. A közlekedést megkönnyíti, hogy Aszódon keresztülhalad a 3-as számú főút, de az M3-as autópálya sincs messze tőle.

 

Hogyan mentjük az autókat Aszódon?

Ha Aszód és környékén robbant le a kocsija, vagy szenvedett balesetet, hívja profi járműmentő csapatunkat! 0–24 órában, éjjel-nappal, nonstop, az év minden napján a segítségére sietünk. Karambol, ütközés, árokba csúszás? Kitört kerék, sérült futómű, csöpögő hűtőfolyadék és motorolaj, beragadt váltó, mozdíthatatlan jármű? Ne essen kétségbe, mi gyorsan és szakszerűen elszállítjuk sérült vagy műszaki hibás személyautóját, áruval megrakott furgonját, kisteherautóját, terepjáróját, SUV-ját, sőt akár speciális járművét is  akár 2,7 tonnáig terhelhető autómentő trélereinkkel. Minél nagyobb a baj, annál hálásabb az ember a segítségért – ezt számos elégedett ügyfelünk is bizonyíthatja, akik közül most egynek a beszámolóját közöljük.

Egy balesetes gépjármű tulajdonos véleménye a 024autómentőről

„Sohasem gondoltam volna, hogy balesetbe keveredhetek. Mindig óvatosan, körültekintően, az útviszonyoknak megfelelően igyekeztem vezetni, betartva a sebességhatárokat, és időben elindultam, hogy ne kelljen sehová sem rohannom. Egyszer munkaügyben tartottunk kollégámmal Budapest felé az M3-as autópályán, amikor egyre sűrűbbé vált a köd, és Aszód–Bag térségében egy kissé arrébb történt karambol miatt veszteglésre kényszerültünk. A sor legvégére kerültünk a sávban, ezért szabályosan kitettük a vészvillogót, és vártunk arra, hogy ismét elindulhassunk.

Nem sejthettük, hogy mögöttünk nem mindenki ilyen óvatosan és türelmesen közlekedik. Néhány perc várakozást követően hirtelen egy terepjáró bukkant fel a visszapillantó tükrömben, amelynek a sofőrje – mint kiderült – tempomattal száguldott a tejszerű ködben. A karambol elkerülhetetlenné vált, de az volt a szerencsénk, hogy az álló sor megpillantásakor a vétkes járművezető még félre tudta kapni a kormányt. Így nem a csomagtartónkba csapódott, hanem két sor közé, jelentősen megrongálva nemcsak a mi, hanem a mellettünk álló autót is.

Mindez egy pillanat alatt játszódott le, először nem is értettük, hogy a személyautónk miért nem egyenesen áll a sávban, hanem 45 fokkal balra fordulva. Aztán a kollégámmal rájöttünk, hogy balesetbe keveredtünk, és ez a sűrű ködben bármikor újra bekövetkezhet. Az ütközés erejére jellemző volt, hogy a sebváltó előtt lévő kis rekesz kinyílt, az összes aprópénz a hátsó ülésre repült belőle, majd a rekesz félig vissza is záródott. Utasommal gyorsan meggyőződtünk arról, hogy egyikünknek sem esett baja, ugyanis veszteglés közben is becsatolva tartottuk a biztonsági öveket. Körülnéztünk, majd gyorsan kiugrottunk a kocsiból, és a forgalom irányában, felfelé kezdtünk szaladni a leállósávban, minél távolabbra a baleset helyszínétől, végül a korláton túl vártuk a segítséget. Csűrök Zsolt autómentő szakembert hívtuk ki a helyszínre, aki gyorsan meg is érkezett, ez pedig sokat jelentett számunkra, hiszen nem öltöztünk túl, induláskor nem számítottunk a hidegben való ácsorgásra (azóta mindig van meleg holmi a kocsiban). A kitört futóművű roncsunkat szakszerűen és villámgyorsan trélerre helyezte, sőt mi is beülhettünk mellé (4 személyig személyszállításra is lehetőség van), így már délelőtt hazaértünk, és a baleset ellenére hasznosan tölthettük el a nap további részét. Megnyugtatást kaptunk, hogy a biztosító a vétlen félnek teljes egészében megtéríti az autószállítás költségét – ami valóban így is történt, ezért a totálkár ellenére végül nem jöttünk ki rosszul a történtekből.”

Autómentő szolgáltatások Aszódon és a környékbeli településeken

A 024 autómentő csapata mindig figyelemmel kíséri az emberek igényeit. Ennek megfelelően alakítottuk ki szolgáltatás palettánkat Aszódon és környékén. Ezek közül néhányat most ismertetünk:

 • Balesetet szenvedett autók elszállítása.
 • Autómentés főúton.
 • Autómentés az M3 –as autópályán.
 • Sportautók szállítása.
 • Egyedi vízi járművek szállítása.
 • Lakókocsi szállítás.
 • Autó bikázása.
 • Futóműsérült autók mentése.
 • Furgonmentés
 • Gépszállítás
 • Autómentés murvás utakról.
 • Kisteherautók szállítása.

Ne feledje, Önnek is segítünk! Karambol vagy műszaki hiba Aszódon és környékén? Mentésre szorul a személyautója, furgonja, kisteherautója, terepjárója, motorja vagy más járműve? Hívjon, megyünk!