A Budapest és Érd közé ékelődő Diósd a 7-es főút és az M0-s autóút találkozásánál fekszik. Rohamos fejlődését mutatja, hogy a település 2012-ben nagyközségi, majd 2013-ban városi rangot kapott. Kedvelt térsége tehát a fővárosi agglomerációnak, ahol ennek megfelelően sűrű járműforgalommal találkozhatunk. A közlekedés sajnos nem mehet mindig zökkenőmentesen, ezért ha balesetezett, vagy műszaki probléma miatt leállt az autója, akkor hívja bizalommal járműmentő csapatunkat! Autómentés Diósdon az év minden egyes napján elérhető.

Autómentés Diósdon és környékén

Állandóan munkára készen állunk, nemcsak Budapesten, illetve Diósdon és a környékén, de egész Pest megyében, sőt országosan is. Ideális esetben akár 15–20 perc alatt a helyszínre érünk, és nemcsak járműmentéssel, de (4 főig) személyszállítással is foglalkozunk. Autómentés, furgonmentés, kisteherautó-mentés, terepjárómentés, SUV-mentés, motorkerékpár-mentés? Legyen szó bármilyen speciális járműről, a mi csapatunk jelenti Önnek a megoldást!

 

Autómentős tippek a futómű hibák észrevételéhez

Sok esetben váratlan műszaki problémák okozzák a járművek mozgásképtelenné válását. Bár váratlan gondokat említettünk, ezek többnyire előre jelezhetők, csak oda kell figyelni az intő jelekre. Egy rutinos vezető számára például már a kezdetektől feltűnő lehet, ha az autó egyik legérzékenyebb része, a futómű kezdi felmondani a szolgálatot. Nincs szükség drága műszerekre ahhoz, hogy néhány dologra magunktól is következtetni tudjunk. Elég csak alaposabban megfigyelni a gumiabroncsok állapotát ahhoz, hogy felfigyeljünk néhány készülő, vagy máris meglévő futómű-problémára.

Ha az abroncs közepén fokozottabb kopás jelenik meg, az azt jelenti, hogy túl keményre szoktuk fújni a gumit, ezáltal a jármű gyakrabban kezd pattogni, ami természetesen előbb-utóbb kihat a futómű állapotára is. Ha a kopás a futófelület két szélén tűnik elő, az pedig éppen a túl alacsony abroncsnyomás jele. Természetesen ez sem jó az autónak, mert a gumi oldalfala ilyenkor nagyobb igénybevételnek van kitéve, ami gyorsabb elhasználódáshoz vezet.

A helytelen nyomásbeállítás mellett az abroncsok állapotából bizonyos futómű-problémákra is következtetni tudunk. A foltos kopás például tipikusan ilyen jel, a kagylós kopások a lengéscsillapítók hibájára, illetve a felfüggesztési elemek fáradására utalhatnak. Ék alakú, féloldalas kopás esetén arra gyanakodhatunk, hogy rosszul lett beállítva a kerékdőlés, ami nemcsak a gumiabroncsoknak a vártnál korábbi elhasználódását eredményezheti, de a járműbiztonságot is veszélyezteti.

Autómentő szolgáltatásaink Diósd és környékén

  • Autószállítás
  • Autómentés
  • Furgonmentés és szállítás
  • Motormentés
  • Futóműhibás járművek mentése és szállítása
  • Autó bikázás
  • Félretankolás utáni mentés

Speciális szolgáltatásaink

Baleset vagy műszaki hiba miatt mozgásképtelenné vált a járműve? Diósdon és környékén is keressen bennünket, ha személyautó, áruval megrakott kisteherautó, furgon, terepjáró, SUV, motorkerékpár vagy bármilyen (akár speciális célú) jármű mentéséről van szó! Autópálya, mellékút, földút, szűk utca vagy alacsony belmagasságú mélygarázs? Számunkra nincs lehetetlen, kérje segítségünket!