Autómentés Érden? A járműmentés sohasem egyszerű, sima feladat, hiszen mindig vannak váratlan nehezítő körülmények. De egy profi mentőcsapatnak minden eshetőségre fel kell készülnie. Például arra, ha autópályán karambolozik vagy robban le egy jármű, ahol tilos a vontatás, így az érintett ügyfél kizárólag szakszerű segítségnyújtást vehet igénybe. Vagy ha mélygarázsban, földalatti parkolóban válik mozgásképtelenné egy gépkocsi, ahol nehezen lehet forgolódni, hozzáférni a problémás járműhöz. De az is gond, ha egy furgon robban le (gyakran áruval megrakodva), amely nagy tömegű, így speciális tréler kell a szállításához. Erről szól a mai bejegyzésünk.

Autómentési szolgáltatások Érden és vonzáskörzetében

Érd az egyik gyakori célpontunk a járműmentő munkánk során, ami nem is csoda, hiszen a Budapesttől délnyugatra lévő város forgalmas közlekedési útvonalak mentén fekszik. A Duna partját is érintő Érden áthalad az M7-es autópálya, aki tehát nyáron a Balatonra utazik, az mindenképpen érinti ezt a virágzó kisvárost. Itt találkoznak a 6-os és 7-es számú főútvonalak is, valamint körbezárja az M6-os autópálya és az M0-s körgyűrű. A településnek a vasúti forgalma és a buszközlekedése is jelentős. Érd és környéke fokozottan balesetveszélyes környék, amennyiben tehát itt karambolozik, vagy műszaki hibás lesz a személyautója, furgonja, kisteherautója, terepjárója, motorkerékpárja, SUV-ja, munkagépe vagy más járműve, akkor hívjon minket bizalommal. Nagy teherbírású trélereink és szakképzett munkatársaink számára nem jelentenek kihívást az áruval megrakott furgonok sem. Ha romlandó árut szállítanak, és még nem csúszott ki az időből, akkor abban is tudunk segíteni, hogy előbb a rakomány jusson célhoz, majd a jármű is megfelelő szervizellátást kapjon. Keressen bennünket, rugalmasan állunk a kéréseihez, mi mindent megoldunk!

Furgonmentés Érden

Hogyan zajlik a furgon és kisteherautó mentés Érden? Amikor furgonnal szenvedett balesetet, vagy ilyen áruszállítóval történt műszaki meghibásodása, akkor a szokásos alapadatok mellett ne felejtse el megemlíteni, hogy speciális jármű mentéséhez kér segítséget. Tehát ne csak azt közölje csapatunkkal a telefonban, hogy hol történt a megállás, hogyan közelíthető meg a hibás jármű, mozgásképes maradt-e, hanem azt is, hogy milyen áruval van megrakodva, mekkora a jármű össztömege, illetve hová kellene elszállítani a kérdéses árut. A hűtős furgonok külön kategóriát képviselnek, hiszen ezeknél akkor is meg kell(ene) oldani a szállítmány folyamatos hűtését, ha a jármű mozgásképtelenné vált, valamint a motorja sem működik. Amennyiben nem történt személyi sérülés, ilyenkor a romlandó áru biztonságba helyezése hasonlóan fontos, mint a sérült, hibás járműé.

Mivel a furgonok jellemzően sok kilométert futnak évente, változó időjárási és forgalmi körülmények között, nagy teherrel megrakodva, ezért az átlagosnál komolyabb megpróbáltatásnak vannak kitéve. Ha sűrűn használják belterületen, akkor jellemző gond a sebességváltó meghibásodása. A gyakori fel-le kapcsolgatás nem tesz jót egyik járműnek sem, furgonok esetében tehát célszerű gyakrabban ellenőriztetni a váltó állapotát. Ha rángat, az a nyomásszabályozó szelep problémájára vagy rossz olajminőségre utalhat elsősorban. A zúgó hang a csapágyak kenéshiányát, törését jelezheti, ne hanyagolja el tehát a rendszeres karbantartást sem.

Autómentős feladatok Érden és térségében

Gyakran kérik segítségünket az Érden élők az alábbi autómentős feladat kategóriában.

  • Klasszikus autómentés
  • Tréleres autószállítás
  • Autószállítás
  • Félretankolás benzinkúton
  • Speciális autómentés
  • Furgonmentés
  • Kisbuszok mentése
  • Kisteherautók mentése
  • Terepjáró mentés
  • Motorszállítás
  • Autó akkumulátor újraindítás (téli hónapokban gyakori)
  • Lakókocsi szállítás

Ne feledje: ha Érden és környékén bajba kerül, hívja bizalommal mentőcsapatunkat!

024 autómentő, éjjel, nappal az Ön rendelkezésére áll!