Autómentés Ráckevén és környékén. A vizek városának is nevezett Ráckeve a Duna szétváló ágai közt, a Csepel-szigeten található. Az Árpád hídon közelíthető meg a legkönnyebben, de a közelében haladnak el a 6-os és 51-es számú főutak is, illetve nincs messze a várostól az M6-os autópálya sem. A Csepel-sziget gerincútjának nevezhető 5101-es úton szintén elérhető.

Autómentős segítség Ráckevén és környékén

Ha Ráckevén vagy a környékén történik Önnel baleset, esetleg műszaki hibás lesz a járműve, akkor hívja bizalommal járműmentő csapatunkat. Nonstop, 0–24 órában állunk rendelkezésére, a hét, a hónap és az év minden napján, éjjel-nappal. Működési területünk ugyanakkor nemcsak Ráckeve és környékére terjed ki, hanem Budapestre, Pest megyére, sőt az egész országra is. Autómentés, furgonmentés, kisbusz mentés, motorkerékpár-mentés, elektromos autómentés és mindenféle speciális jármű mentése esetén keressen bennünket! Akkor is számíthat a segítségünkre, ha mozgásképtelen járművét kell a szerelőhöz vagy a szervizbe vinni, illetve különféle áruk szállítását is meg tudjuk oldani.

Miért nem indul a gépjárművem?

Nincs bosszantóbb dolog, mint amikor sietnénk valahova, ám a kocsink egyszerűen nem akar beindulni. Ez azért is komoly probléma, mert többféle ok húzódhat meg a háttérben. Vegyük ezeket sorra! Ha a jármű nem indul, akkor a legtöbben először az akkumulátor hibájára gyanakodnak, és jól teszik. Ellenőrizzük a töltöttséget, és ha gondot észlelünk, akkor cseréljük ki az akksit. A tönkremenetelnek vannak jól érzékelhető előjelei, ha például az ablaktörlő vagy az ablakemelő lassan dolgozik, illetve a lámpák halványan világítanak, abban alighanem az akkumulátor lehet a ludas.

Ha az akksi rendben van, akkor ellenőrizzük az üzemanyagtankot, hiszen előfordulhat, hogy csak a benzin vagy gázolaj fogyott ki. A mérő nem mindig mutatja pontosan a rendelkezésre álló üzemanyag-mennyiséget, különösen akkor nem, ha már alacsony szinten áll a folyadék. Előfordulhat, hogy már a kormányt sem tudjuk elfordítani, ilyenkor többnyire a kormányzárral van a gond. A kulcs óvatos elfordításával, illetve a kormány apró mozgatásával ez a probléma is elhárítható. Nagyobb gondot jelent, ha van gyújtás, de a műszerfal teljesen sötét. Ilyenkor nem érkezik elég energia az akkumulátorból, vagy a gyújtáskapcsoló rossz. Ha a fényszóróink működnek, akkor a gyújtáskapcsoló romlott el. Nem jó jel az sem, ha nem indul a motor. Ez az indítómotor problémáját jelezheti, amelynek hátterében a legtöbbször ismét csak a rossz akksi áll. Amennyiben mégsem ezzel volna baj, akkor az indítóvezeték, a gyújtáskapcsoló, esetleg a mágneskapcsoló a hibás, ez pedig szerelő, szervizes segítségét igényli.

Autómentős feladataink Ráckevén és térségében

A Ráckevei lakosok számos esetben kérnek segítséget autómentés terén a 024 autómentő csapatától. A klasszikus olcsó autómentéstől kezdve a terepjáró mentésen át a forgalomból kivont járművek elszállításáig. Most bemutatunk a feladataink közül néhányat ebben a térségben.

 • Autómentés
 • Forgalomból kivont járművek elszállítása
 • Elektromos autók mentése
 • Elektromos terepjárók mentése
 • Klasszikus terepjáró mentés
 • Furgonok és kisbuszok mentése
 • Motormentés és szállítás
 • Félretankolás utáni mentés benzinkútról
 • Tréleres autószállítás
 • Ózonos autóklíma és gépjármű fertőtlenítés
 • Egyedi szolgáltatásként:
 • Raklapos áruk szállítása
 • Motorcsónak és kishajó szállítás

Ha Ön bármilyen autó problémával küzd, ne kockáztasson, hívjon szakembereket! Ráckevén és környékén is rendelkezésére állunk, ha személyautó, áruval megrakott furgon, kisteherautó vagy egyéb jármű mentésére vagy szállítására van szüksége.

024 autómentő
Biztonságban az utakon!