Az előrejelzések biztosan jók. Úgy látjuk, hogy 2022 elején sem lesz nagyobb az autómentő kilométerdíj, ami igen fontos lehet. Főleg, ha olyan helyzetbe kerülünk, amikor autómentést kell igénybe vennünk. Ezen felül pedig továbbra sem számítunk fel sem éjszakai sem kiszállási felárat. Ebből is látszik, hogy számunkra a bajbajutottak megsegítése az első és nem a profit hajhászás. A weboldalunkon találhatók is tájékoztató adatok az autómentő kilométerdíj vonatkozásában, ám biztos és konkrét számokat akkor kaphatnak, ha felhívnak bennünket. A következő díjakkal találkozhatunk:

  • Budapesten: 7.000 – 20.000 Forint között változhatnak az árak, ahol a távolság és a súly a döntő meghatározó tényező,
  • Pest megyében: 10.000 – 35.000 Forint lehet,
  • Vidéken: A 100 kilométertől nagyobb távolságot nevezzük mi vidéknek. Mindenképpen az elsődleges a telefonos konzultáció, ahol rögtön kiszámoljuk mennyibe is fog kerülni a mentés.

A mai világban megnyugtatást hozhat a számunkra, hogy az autómentő kilométerdíj nem fog változni. 024 autómentő, ahol Ön az első.

Még néhány fontos dolog az autómentő kilométerdíjról

 A fentebb található cikkünkből tökéletesen kirajzolódik, hogy pontosan mennyi is az autómentő kilométerdíj nálunk. Fontos azonban elmondanunk, hogy a vevőink tapasztalata alapján nincs ez mindenhol így. Legalábbis az, hogy a vevő pontosan tisztában van azzal, hogy mennyibe fog kerülni az autómentés. Ez azért van, mert sok szolgáltatónak inkább az egyszeri nagyobb profit a fontos, minthogy stabil támasza legyen a bajbajutottaknak. Mert, ha az lenne az elsődleges, akkor nem csak korrekt árak, de korrekt hozzáállás bizonyítaná ezt.

Az autómentő kilométerdíj meghatározása éppen ezért egy sarkalatos pont a szolgáltatóknál. Hallottunk már olyanról is, hogy ez előzetesen telefonon megbeszélt autómentő kilométerdíj “hírtelen” megváltozott, amint kiérkezett a szolgáltató a mentés helyszínére. Ami több kérdést is felvet, de ezek válasza nem igazán etikus.

A 024autóentőnél ilyentől nem kell tartania senkinek. Számunkra a bajbajutottak megsegítése az elsődleges akár éjjel, akár nappal. Úgy gondoljuk, hogy ez a megfelelő hozzáállás hiszen, ha lerobban az autónk, van úgy is elég bajunk, nem, hogy még a vevőt is lehúzzuk.

Hívjon bennünket bátran, mim segítünk!