Gödöllői-dombság peremén, Budapesttől északra 17 kilométerre található. A fóti dombok az Északi-középhegység nyugati nyúlványai. Lakossága 18 ezer fő. Budapestről közvetlen út vezet Fótra, és elérhető az M3-as autópályáról Mogyoródnál letérve, vagy vasúton: Budapest-Vácrátót-Vác vonalon. Nyugaton Dunakeszi, északkeleten Csomád és Veresegyház, keleten Mogyoród, délen pedig Budapest a legközelebbi település. Két fontos autópálya is érintkezik Fót térségével az M3 és a M2-es autópályák. Az M0-ás körgyűrű közvetlen közelében van mely egy szakaszon, Fót térségén is áthalad.

Autómentés Fóton és környezetében

Fót közlekedésével jelenleg súlyos problémák vannak. Dunakeszi felől, Veresegyház felől és Budapest felől rengeteg gépkocsi és teherkocsi halad keresztül Fót belső területein, fő útjain. Gyakran keletkezik forgalmi dugó. Elkerülő utakról eddig csak ígéretek születtek, viszont döntés nem.

Nem kell pánikolni, ha baleset éri önt. Legyen szó, például ha parkolón lévő autójába mentek bele, vagy pedig dugó következtében neki mennek a lökhárítójának. Sokan félnek ettől az eshetőségtől, de nem kell, mivel minden már fent van a neten és emellett számos segítséget kaphatunk akár a biztosító vagy akár autómentő által. Nem szabad elhagyni a helyet, még ha önnel is történik a káresemény annak ellenére, hogy kis kárnak bizonyul mivel a biztosító így nem tud önnek segíteni a gépjárműjével kapcsolatban. Legyen nyitott a másik féllel, hogy zökkenőmentesen történjen a kárbejelentés. Mind ezek előtt biztonságos helyre kell vinni a járműveket, vagy ha ez nem lehetséges megfelelően jelezzék a többi közlekedők számára. (pl.: elakadásjelző háromszög, vészvillogók bekapcsolása)

Mikor érdemes autómentőt hívnunk?

 • Balesetet szenvedtünk,
 • Olyan elektronikai meghibásodás történt, amely hatására hajthatatlanná vált az autónk,
 • Bekrepált az elektromos autónk vagy lemerült az akkumulátora,
 • Szétszállt a felfüggesztésünk.
 • stb…

Autómentés M3 autópálya

Ha az utazót az M3-ason, ezen a kifejezetten hosszú és forgalmas útszakaszon éri a baj, forduljon azonnal szakemberhez. Mi biztonságosan elvégezzük az autómentést az M3-on! A 024autómentőnél a legalacsonyabb kiszállási ár 100 Ft/km-nél kezdődik Pest megyén kívül. Az ár a mentésre váró, szállítandó járműtől függően módosul.

Autómentés M2 autópálya

Ha az autónk az M2-n hagyott cserben bennünket mindenképpen hívjon. Sokszor nehéz megállapítani, hogy mi is lehet a baja az autónknak, miért nem működik. Ilyenkor inkább hagyjuk, és rögtön hívjunk autómentőt, hiszen nagyobb gondot is csinálhatunk.

Autómentés M0–ás autópályán

Cégünk jelmondata: szakszerű és pontos autómentés M0 autópálya egész területén. Ez magában foglalja a legkülönbözőbb terepeket is. Számunkra ez nem jelent akadályt. Ugyanolyan hatékony munkavégzést garantálunk:

 • Budapesten
 • Pest megyében
 • vidéken
 • autópályán (M3, M0)

Hasznos tanácsok káreseményeknél!

 1. Álljon meg!
 2. Szükség esetén hívja a Mentőket!
 3. Hívja a Rendőrséget!
 4. Adja meg a szükséges információkat!
 5. Kérje el a szükséges információkat!
 6. Tanúk adatai
 7. Töltse ki a kárbejelentőt!
 8. Jelentse be a káreseményt!
 9. Menjen orvoshoz!
 10. Mérlegelje a kártérítési összeg visszafizetésének lehetőségét!

+1. Hívjon autómentőt, ha a gépjármű nem indul el!

Ha minket hív!

Állandó ügyfélszolgálatunknak köszönhetően az év bármely napján a hívását követően non-stop állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ha non stop autómentés vagy non stop autómentő szolgáltatásunkat veszi igénybe, akkor biztos lehet benne, hogy az autószállító kollégánk a hívását követően azonnal indul. Budapesti autómentés esetén a várakozási idő átlagosan 20-25 perc közé tehető. Sos autómentés, autómentő szolgáltatás  éjjel nappal? Ha ezt keresi, akkor ránk van szüksége!

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően a mozgásképtelen futómű sérült, kitört kerekű és kormányozhatatlan vagy automataváltó hibával rendelkező parkoló állásba maradt autók szállítását is gond nélkül megoldjuk. Ugyanis az autómentő fel van szerelve minden speciális szerszámmal és eszközzel, amivel bármilyen helyzetet könnyedén meg tudunk oldani.  A felborult kocsik sem jelentnek gondot felkészült csapatunk számára. Autómentés non-stop szolgáltatásunk keretein belül a félretankolás vagy lemerült akkumulátor bikázás is igénybe vehető. Speciális szaktudásunknak köszönhetően, a komolyabb árokba csúszott autómentés sem jelent problémát. Az autómentés non-stop szolgáltatásunknak semmilyen felára nincs éjszaka sem! Olcsó autómentést szeretne Pest megyében? Ne keressen tovább a 0-24 Autómentés Budapest a legmegfelelőbb bármilyen kár esetén. Bármikor történik és bárhol mi azonnal segítségükre sietünk! Garantáljuk az olcsó mentést emellett többféle járművet is könnyen el tudunk szállítani legyen szó okmányokkal vagy okmányok nélküli utánfutóról, bármilyen esetben akár 8 méter hosszúságig vállalunk lakókocsiszállítást, büfékocsi szállítás, utánfutószállítást és trélerszállítást. 3.5 tonnáig bezárólag bármilyen szállításba szakszerű segítséget nyújtunk, így akár az áruval rakott furgonszállításra is lehetőséget biztosítunk. Emellett még a legnagyobb Maxi kivitelű hosszított furgonok sem jelentenek gondot. Szolgáltatásunk kiterjed még az alábbi területekre: furgonmentés, furgonszállítás, mikrobusz szállítás, mikrobusz mentés, kisteherautó szállítás, kisbusz szállítás, dobozautó szállítás.

Előny, ha minket választ!

Pár percen belül a helyszínre tudunk menni, hogy a bajban jutottak segítségére lehessünk. A műszaki mentés a helyszínen biztosítjuk, és a járművet elszállítjuk biztonságos helyre. A széles autómentő partneri hálózatnak köszönhetően nagyon rövid időn belül tudjuk menteni a személyautókon kívül furgonokat és kisteherautókat is. Ha fogalma sincs arról, hogy hol van, hívjon minket és segítünk abban, hogy minél gyorsabban megtaláljuk az autópályán vagy a város bármely területén.

 • Olcsó autómentés
 • Széles körben szállítunk 3,5 tonnáig járműveket
 • Motor esetén többet is tudunk szállítani
 • Csónak vagy megrakott kisteherautót is könnyedén elszállítunk bárhová
 • Több éves tapasztalattal rendelkezünk
 • Ha hív 20-25 perc alatt ott is vagyunk
 • Helyben is végzünk akár bikázást
 • Bárhol elérhet bennünket
 • Non-stop nyitva vagyunk
 • Ha plusz utasai vannak, 4 embert kényelmesen ingyenesen el tudunk szállítani
 • Sürgős terméket szállít és előbbre való annak elszállítása? Mi segítünk ebben is! Elszállítjuk a rakományt a kijelölt helyszínig.
 • Kiszállás és éjszakai felár nálunk NINCS!
 • Autómentés Pest megyében

Autómentés árak / Autószállítás árak

Autómentés budapesti árak: Budapest területén belül az autószállítási árak 7.000-20.000 forintig változnak.

Pest megyén belüli árak: Az autószállítási árak a megyén belül 10.000-35.000 forintig húzódnak

Vidéki autómentési árak: Mi számít vidéknek? 100 km-től nagyobb távolság. Ilyen esetekben, a bajbajutott személy telefonon értekezve elmondja a részleteket, majd ezt követően pontos információval szolgálunk a végösszegről.

Autómentős feladataink Fót és térségében

A Fóti lakosok számos esetben kérnek segítséget autómentés terén a 024 autómentő csapatától. A klasszikus olcsó autómentéstől kezdve a terepjáró mentésen át a forgalomból kivont járművek elszállításáig. Most bemutatunk a feladataink közül néhányat ebben a térségben.

 • Autómentés
 • Forgalomból kivont járművek elszállítása
 • Elektromos autók mentése
 • Elektromos terepjárók mentése
 • Klasszikus terepjáró mentés
 • Furgonok és kisbuszok mentése
 • Motormentés és szállítás
 • Félretankolás utáni mentés benzinkútról
 • Tréleres autószállítás
 • Ózonos autóklíma és gépjármű fertőtlenítés

Egyedi szolgáltatásként:

Ha Ön bármilyen autó problémával küzd, ne kockáztasson, hívjon szakembereket! Fót és környékén is rendelkezésére állunk, ha személyautó, áruval megrakott furgon, kisteherautó vagy egyéb jármű mentésére vagy szállítására van szüksége. Válassza az elkötelezett, villámgyors és megbízható autómentő társaságunkat Budapesten a 024automento.hu-t!

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +3620 552-4953

E-mail: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

Nyitvatartási idő: 24/7 Autómentés és autószállítás ÉJJEL-NAPPAL

Mottónk és iránymutatónk: Azonnal!