Ugye sokunkkal előfordult már, hogy valamit hírtelen elkellett volna intéznünk, például csőtörés a lakásban, de nem találtuk a mester telefonszámát? Mi történik ilyenkor? Csak még nagyobb pánik, hiszen a baj egyre nagyobb és ennek köszönhetően még lassabban találjuk meg a keresett számot. Miért? Mert a nagy idegességben kapkodunk és simán átsiklunk afelett, amit éppen keresünk. Ugyanez a helyzet az autómentő telefonszám keresése közben is. Ez akkor lehet csak rosszabb, ha nincs elmentve a telefonunkban egy megbízható szolgáltató telefonszáma.

Gyógyír erre ez a cikk, ugyanis a fentebb olvasottak tükrében bizonyosan elmentik a mi autómentő telefonszám kombinációnkat. Ez pedig nem más, mint a +36-20/552-4953.

Ne hagyjuk, hogy a pánik vezessen bennünket egy ilyen fontos pillanatban és legyen elmentve az autómentő telefonszám is. Hiszen rengeteg kellemetlenségtől szabadulhatunk meg ennek köszönhetően. Nem is beszélve arról, hogy mi a 024autómentőnél mindig korrekt árakkal és szakképzett munkatársakkal dolgozunk. Nálunk nem fordulhat elő, hogy szállítás közben egyszerűen csak leakad a szállítandó autó.

Mentsük el a 024 autómentő telefonszám kombinációját és hívjon bennünket a nap 24 órájában.  +36-20/552-4953

Autómentő segélyhívó telefonszám

Autómentő segélyhívó telefonszámunk: +36-20/552-4953

Van pár telefonszám, amelyet érdemes elmenteni telefonunkon. Ilyen lehet a mentő (104), a tűzoltóság (105), a rendőrség (107) vagy akár az egységes európai segélyhívószám (112) is. Ha bármilyen probléma történik, akkor fontos, hogy ismerjük a megfelelő telefonszámokat. A fentiekhez képest kevésbé súlyos esetben, autómeghibásodás esetére érdemes a 024 Autómentő telefonszámát is elmenteni, ami a következő: +36-20/552-4953

Hívja autómentő segélyhívó telefonszámunkat bármilyen meghibásodás esetén!

Ne feledje, ha gépjárműve az autópályán robban le, akkor amennyiben nem ért az autószereléshez, inkább húzódjon tőle biztonságos távolságra! Ezután hívja cégünket, ugyanis szakembereink rövid időn belül a megadott helyszínre tudnak érni. Minden esetben Ön és utasai is viseljenek láthatósági mellényt, ezáltal is megelőzve a további problémákat. A veszélyjelző háromszöget se felejtse kirakni az autó mögé!

A következő problémákkal hívják a legtöbbet autómentő segélyhívó telefonszámunkat:

  • Elektronikai meghibásodások
  • Mechanikai problémák
  • Kuplunghiba
  • Akkumulátor vagy gyújtás problémák
  • Defekt, kerékcsere

Bármilyen meghibásodás esetén hívja autómentő segélyhívó telefonszámunkat a +36-20/552-4953-at!