Hogyan zajlik az autómentés, autószállítás Gyömrőn és térségében?
Írásunkban erről olvashat részletesen.

Gyömrő autómentős szemmel

A kertvárosi jellegű Gyömrő a Budapest körüli agglomeráció egyik legnépszerűbb települése, amelynek lakossága a rendszerváltozás óta csaknem megduplázódott. A fővároshoz való közelsége mellett kedvező fekvése is vonzóvá teszi Gyömrőt. A kisvárostól nincs messze az M4-es autóút, így a Szolnok, illetve a román határ felől érkező utazók gyakran áthaladnak rajta. A 31-es számú főút Gyömrő közigazgatási területén halad keresztül, ezáltal a települést összeköti a 32-es és 33-as úttal, a 311-es főúttal, valamint az M0-s autóúttal is.

Autómentés Gyömrőn és Pest megyében

A főutak, autóutak és autópályák kiemelten balesetveszélyes helyek, különösen Budapest környékén, ahol az áthaladó és célforgalom is jelentős. Ha koccanásba, karambolba vagy más (járműkárosodással járó) közlekedési helyzetbe keveredett, bízza a járműmentést profikra, hívjon bennünket! Akkor is csapatunkat keresse, ha műszaki mentésre van szüksége, mert karambolos, sérült, műszaki hibás autóját, furgonját, kisteherautóját, terepjáróját, motorját és más járművét Budapesten, Pest megyében (így természetesen Gyömrő és környékén), illetve az egész ország területén nonstop elszállítjuk. 0–24 órában, hétvégékén és ünnepnapokon, éjjel-nappal állunk rendelkezésére!

Autómentés mélygarázsból, földalatti parkolóból

Járműmentés szempontjából speciális esetet jelentenek a mélygarázsokból, földalatti parkolókból történő mentések. A városokban egyre gyakoribb, hogy a parkoló járműveket a talajszint alá költöztetik, ezáltal nem az utcák közlekedési, parkolási helyzetét nehezítik. Jó ez a megoldás azért is, mert így a járművek védve vannak a mostoha időjárási körülményektől, havazás idején például nem kell takarítással kezdeni a közlekedést, ha pedig jégeső hullik (ez a klímaváltozás miatt Magyarországon is egyre gyakoribb lesz), akkor megelőzhetjük a karosszéria és az üvegfelületek drága javítással járó sérüléseit.

Természetesen a mélygarázsok számtalan veszélyforrást is magukban rejtenek. Koccanás, karambol esetén a szűk, sötét helyek megnehezítik a mentést, különösen a hosszú, nehezen manőverezhető trélerekkel. Ugyancsak gondot jelent egy műszaki hibás gépkocsi, furgon, kisteherautó, terepjáró, motor és más jármű mentése egy ilyen helyről, különösen akkor, ha a jármű mozdíthatatlanná vált.

Ha mélygarázsban került bajba, és járműmentő segítségét kéri, akkor ne felejtse el megadni, pontosan hol parkol a járműve (szint, sor stb.), milyen gyártmányú az adott jármű, automata vagy manuális váltóval rendelkezik-e, illetve van-e olyan hibája, sérülése a járműnek, amely különösen nehézzé teszi a mentését. Ha például az akkumulátor merült le, akkor az orral fal felé álló autó nyilvánvalóan nem indítható el behúzással, ebben az esetben csakis a bikázás, illetve az akkucsere jöhet szóba. A mélygarázsból való mentés speciális mentőjárművet és tapasztalt szakembert kíván – természetesen mi rendelkezünk ezekkel, így nyugodtan ránk bízhatja járművét! Miért tetézné azzal a bajt, hogy a szűk helyen esetleg a közelben álló járművekben is kárt tesz a szakszerűtlen mentéssel? Bízza a munkát profikra!

Autómentési és autószállítási feladatokat Gyömrőn

Autómentő vállalkozásunkat számos feladattal bízzák meg Gyömrőn és a környékbeli településeken. Ezek közül most bemutatunk néhányat.

  • Tréleres autószállítás.
  • Furgonok szállítása és mentése.
  • Speciális autómentés.
  • Autómentés az M4-es autóúton.
  • Hibrid autók mentése.
  • Elektromos autók mentése.
  • Balesetes autók szállítása.
  • Mozgásképtelenné vált autók szállítása.
  • Elektromos meghibásodás miatt leállt gépjárművek szállítása és mentése.
  • Veterán autók szállítása.

Speciális szolgáltatásaink:

  • Lakókocsi szállítás.
  • Motorcsónak szállítás.
  • Jetski szállítás.
  • Raklapos áruszállítás.

 

 

Autómentés Gyömrő

Ha Önnek autómentőre vagy autómentésre van szüksége Gyömrőn vagy annak térségében, keressen minket bátran éjjel, nappal. Segítünk megoldani a felmerült problémát.

024automentes csapata

 

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +3620 552-4953

Facebook: https://www.facebook.com/nonstopautomentesolcson/

E-mail: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

Nyitvatartási idő: 24/7 Autómentés és autószállítás ÉJJEL-NAPPAL

 

Mottónk és iránymutatónk: Azonnal!