A fővárosi agglomeráció keleti részén lévő Pécel lényegében Budapest és Pest megye közigazgatási területeinek határán fekszik. Itt halad el a 31-es számú főút, de nincs messze az M0-s autópálya és az M31-es autópálya sem. Pécel lassan gyarapodó település, egyre többen választják lakóhelyül azok, akik a fővárosban dolgoznak. Ha Pécel és környékén szenvedett balesetet, vagy koccanás, árokba hajtás történt, esetleg lemerült az akkumulátora, vagy más műszaki hiba miatt vált mozgásképtelenné az autója, akkor keresse járműmentő csapatunkat!

Nonstop autómentés Pécel

Nonstop állunk rendelkezésére tapasztalt szakemberekkel és korszerű, műszakilag kifogástalan állapotú, nagy teherbírású trélerekkel. Nekünk nincs hétvége vagy ünnepnap, az év minden napján, 0–24 órában számíthat a segítségünkre. Autómentés, furgonmentés, kisteherautó-mentés, terepjárómentés, motorkerékpár-mentés és mindenféle járműmentés esetén is hívjon minket bizalommal!

Automata váltós gépjárművek meghibásodása

Természetesen a karambolos, meghibásodott automata váltós járművek mentésében is számíthat ránk. Az automata váltós kocsik egyre elterjedtebbek a magyar utakon is, hiszen sokkal kényelmesebb vezetési élményt kínálnak. Különösen azok látják jó hasznát, akik sokat vezetnek városi forgalomban, illetve nagyobb távolságokat tesznek meg a munkájukból adódóan. De mindenki tudja, hogy ami elromolhat, az el is romlik egyszer. Gyakran okoz kellemetlenségeket az automata váltóknál az olajszivattyú hibája. A kenőanyag a motor és a váltó között elszivárog, amit úgy vehetünk észre leghamarabb, hogy az autónk alatt „gyanús” olajfolt keletkezik. Parkolás során érdemes mindig alánézni a járműnek, mert egy ilyen probléma esetén már nem tanácsos továbbmenni. A váltó az elégtelen hűtés vagy a turbina kopása miatt túlmelegszik, ez okozza a meghibásodást. Hosszabb külföldi utak alkalmával sűrűbben jön elő ez a gond, ami különösen bosszantó, hiszen egy kinti javíttatás költsége az itthoninak a sokszorosára is rúghat. A mechanikus váltó óriási előnye az automatával szemben, hogy a vezető nap mint nap visszajelzést kap az állapotáról, hiszen a kuplungon, a váltókaron keresztül azonnal megérzi, ha valami nem stimmel vele. Az automata váltó azonban önállóan dolgozik, ezért a rendszeres szervizelés elengedhetetlen, nem érdemes spórolni rajta. Gyakori hiba, hogy a váltó P (parkoló) állásban ragad, és ilyenkor csak járműmentővel lehet elszállítani. Az automata sebességváltó általában akkor reteszelődik így, ha a feszültségjel nem érkezik meg. Az ok tehát elsődlegesen villamossági probléma, amelynek felderítését tanácsos szakemberre bízni.

Autómentési, autószállítási feladatok Pécelen

Számtalan autómentő feladatot szoktunk ellátni Pécelen és a mellette lévő településeken. A legtöbbször az alábbi esetekhez hívnak minket az autósok.

  • Karambolos járművek elszállítása a helyszínről.
  • Automata váltóval rendelkező gépjármű elszállítása a helyszínről.
  • Furgonmentés és szállítás.
  • Speciális autómentés.
  • Félretankolás utáni gépjármű mentés.
  • Kisbuszok és kisteherautók mentése.
  • Papír nélküli járművek szállítása.
  • Terepjáró mentés és szállítás
  • Tréleres autószállítás és mentés

Speciális szállítási feladatok:

  • Lakókocsi szállítás
  • Vízi jármű szállítás
  • Autóflotta szállítás
  • Raklapos áruszállítás

Autómentés Pécel térségében

Ha Pécel és környékén bajba került az autója, furgonja, akár áruval megrakott kisteherautója, terepjárója, motorja, munkagépe vagy bármilyen speciális gépe, akkor keresse csapatunkat! Ideális esetben már 15–20 perc alatt a helyszínre érünk. De nemcsak Budapesten, Pécelen és környékén, Pest megyében számíthat a segítségünkre, hanem országosan is. Ne feledje: a karambolos vagy műszaki hibás járművek mentése mellett – 4 főig – személyszállítást is vállalunk!

 

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +3620 552-4953

Facebook: https://www.facebook.com/nonstopautomentesolcson/

E-mail: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

Nyitvatartási idő: 24/7 Autómentés és autószállítás ÉJJEL-NAPPAL

 

Mottónk és iránymutatónk: Azonnal!