Nem egyedi eset mégis megannyiónkkal különböző módon előforduló probléma az, amiről most írni fogok az autómentéstől, a sima autószállításig.

Lerobbanásom története

Békés robogásom közepette csodáltam a tájat, hosszú útra indulva, semmi problémával nem számolva, hiszen autóm ismét felkészítettem az útra-hittem én, ez elegendő. Több órája békésen utazva egyszer csak figyelmes lettem az autóm motorhibakód jelzőjére. Nem tulajdonítottam nagy figyelmet, gondolván otthon, mikor haza érek másnap majd egy szerelővel megnézetem.
Sajnos a baj hamarabb rám talált, minthogy másnap a problémát orvosolhattam volna.  Az autóm egyszer csak leállt, lassan- fékezgetve meg is álltam, kiraktam az elakadás jelzőt. Pánik és gyomorgörcs kezdett kialakulni bennem. Itt vagyok Budakeszin és még messze van Budapest szívében az én kis kuckóm. Lázasan törtem a fejem mitévő legyek, de hamar rátaláltam az autómentés Budakeszi kereső szóval, egy pro csapatara a 024automento.hu-ra. A telefont az autómentő cég azonnal felvette és 25 perccel később már meg is érkezett az autószállító a címre. Gyors, precíz és hozzáértő volt, ez látszott is az autómentő kollégán, hogy tudja mit csinál.

Miért választottam a 024automento.hu csapatát?

A megbízhatóságuk a legjobbra volt értékelve a Google rendszerében. Ez nekem kifejezetten fontos volt, hogy ne a leghosszabb úton, a kitalált extra költségeket is felszámítva fizessem ki az utat.  A következő szempont, hogy bár vasárnap volt ők 0-24-ben foglalkoztak az olyan esetekkel, mint én. Nem volt fiatal az idő és végképp nem a vasárnapot szeretik az emberek munkával tölteni, mégis ők igyekeztek valóban azon lenni, hogy a baj nem válogatja a napokat és az időt, így készen álltak bármikor!

Az autómentésről néhány szóban

Az Úr, aki kiérkezett alaposan körbe járta és megnézte az autómat nagy szakmai tudással és hozzáértéssel fordult a kis autóm felé, valóban érdeklődve igyekezett segíteni. Elmondta, hogy azon túl, hogy autómentéssel foglalkozik Budapesten és Pest megyében. Kicsit tartva attól, hogy az autómnak bármi baja legyen- milyen ironikus- féltettem, hogy a festésre nem figyelve, majd beakaszt valami kütyüt és jól felrángatja, hogy a lökhárítóm is megsínyli.
De NEM! Az én megmentőm, ha élhetek ezzel a szóval mindent alapos és figyelmes mozdulattal a helyére kattintott és felpeckelt, sajnos a szakértelem híján élek ezekkel a szavakkal, már pillanatok alatt fel is húzta a trélerre az autómat. Mindent megfelelően rögzítve, a kerekeket biztosítva, kilengésre, mozdulását minimálisra csökkentve rögzítette az autószállítóra.  Az évek és a rutin. Ugyebár hallottuk már ezt a mondatot mindnyájan és most szembesültem azzal, hogy igen. Valóban kellenek ezek az évek amik a autómentés és szállítás alap pilléreihez kellenek. A baleset megelőzés nagyon fontos volt az úr részéről, mindent kétszer ellenőrizve nézett át, és csak utána intett beszállásra, indulásra. Beülve mellé, kissé magaslatból és megpihenve, érezve magam a sok vezetés után, mint utas mondom azt, egy remek beszélgető társ és jó szakembert ismerem meg benne.
Elmagyarázta töviről hegyire mi mindennek kell teljesülnie ahhoz, hogy az autóm és vele együtt nem csak mi- mások is épségben haza érjenek.
Az autószállítás nem egy elbagatellizálható munka. Sok olyan rém történetet hallottunk már, hogy a nem megfelelően rögzített autó vagy kilengett, legurult és balesetet okozva akár életet követelt. A barátunk, mert ennyi remek és minőségi beszélgetés után kezdem úgy érezni emberileg is megfelelő és igenis tökéletes lehet erre, mint barát élek ezzel a szóval igen, elmondta, hogy családjára való tekintettel a munkája valóban arról szól, hogy nem csak a mi, de mások élete védelme a munkáján keresztül szinte hivatása. Hallott már rengeteg balesetet akár igen, sajnos kollégájától is, hogy nem megfelelően rögzített autóval a szerencsének köszönhetően nem okozott balesetet. Rá nem a mosoly tört, hogy hű isteni szerencse, mindinkább az elkeseredettség, hogy a munkáját hanyagul végezvén igenis felelőtlen volt, így nem csak, hogy az életet nem becsüli megfelelően, de a cég és saját nevét is rontva a szakma szégyene is könnyen lehetne.

Az autómentés szerencsésen zárult

Eltelt pár óra hossza amit kellemes beszélgetéssel eltöltve még az autóm iránti aggodalmam is csillapítva, hazaértem. Mindent ismét körültekintve leakasztott és megfelelően kibiztosított, ahhoz, hogy ne okozzon fölösleges kárt az autómban. Megkaptam a névjegy kártyáját, amit el is tettem, ki tudja, mikor jön jól megint egy korrekt és gyors autómentő segítsége.

A történet megosztója: Kerekes Krisztina logisztikai munkatárs

 

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +3620 552-4953

Facebook: https://www.facebook.com/nonstopautomentesolcson/

E-mail: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

Nyitvatartási idő: 24/7 Autómentés és autószállítás ÉJJEL-NAPPAL

 

Mottónk és iránymutatónk: Azonnal!