Hogyan történik az autómentés és motormentés ma Pomázon? Mostani írásunkban erről fogunk megosztani néhány gondolatot. 

Pomáz útjai autómentős szemmel.

Pomáz Budapestről 20-30 perc elérhető gyönyörű szép város és kiváló kirándulóhely.  A 11 –es fő útról jól megközelíthető. Útjai a középkategóriába sorolandók. Néhány helyen kifogástalan az útburkolat minősége, de vannak útszakaszok, ahol érdemes odafigyelni. Mi tudunk tenni, ha kátyúba hajtunk és megsérül a gumiabroncs ezen a környéken? Ügyeljünk minden esetben arra, hogy lehető legjobban biztonságba helyezzük az autót. A körülmények szerint elakadásjelzővel, háromszöggel és sárgamellény viselésével hívjuk fel a többi közlekedő figyelmét az esetleges akadályra.

Mivel rengeteg új autómodellben már nincsen pótkerék, csak kerékjavító szett, ami valljuk be, nem egy túlságosan megbízható megoldás, és általában pumpát sem hordunk magunkkal mindenhova – a legmegfelelőbb és a leggyorsabb megoldás, hogy ha a profikra bízzuk a dolgot, és autómentést kérünk. A 024autómentő csapata akár ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban a segítségére siet, és elszállítja defektet kapott autóját a legközelebbi gumishoz, vagy ahol ön szeretné a gumijavítást, vagy -cserét elvégeztetni.  Az ilyen fontos alkatrésznek, mint a gumiabroncs, ami a mi életbiztosításunkat jelenti az utakon, fontos, hogy profik végezzék a rendbetételét.

Ha szerencsénk van, nem sérül a felni, viszont ha nagyobb sebességgel, útközben vesszük csak észre a defektet, akkor valószínűleg az autó már a felnin gurul. Defektnél, és durrdefektnél a szétnyíló, és az úttal valló súrlódástól meleg gumi serüléseket okozhat egyéb más felületeken a járművünkön. Ezért előnyös, és pénztárcakímélő, ha még előbb észleljük a defektes gumit.

Mire figyeljünk a gépjárművek gumiabroncsainál?

Gumik nyomása: Nagyon fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük a gumik állapotát, és nyomását.

Rossz, öreg abroncsok: Nagyobb fogyasztást, rosszabb menetstabilitást és extrém esetekben kicsúszást, vagy balesetet is okozhat a nem megfelelő állapotú gumik.

Centríroztatás: Gumicserék alkalmával mindig kérjünk centríroztatást.

Gyártási idő: Mindig nézzük meg a gyártási időt az abroncson, mert idővel használhatatlanná válnak a jó állapot ellenére is.

Motormentés Pomázon

Az autómentés után néhány gondolat a motormentésről és szállításról ebben a térségben.

Jön a tavasz, jön szép idő és a vágyakozás egy jó, kiadós motoros túra iránt. Pomázon gyönyörű a táj, és megfelelőek a kanyarok. Egyszerűen jó errefelé motorozni. Ha motorkerékpárunk kap a túra alatt defektet, ott bizony nincs más választásunk, mindenképp el kell szállíttassuk, mert bolondok lennénk a motoron pótkereket vinni magunkkal. Ebben a helyzetben is a mi cégünk szintén gyors és megbízható partner, hiszen több éves tapasztalattal rendelkezünk motorok szállításban és mentésében. Számunkra nem jelent gondot a motor mérete és típusa, mert a crossmotoroktól a komolyabb chopperekig bármilyen építésű motort képesek vagyunk elszállítani.

Az alábbi élethelyzetekben tud Önnek autómentő vállalkozásunk Pomázon segíteni, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal

 • Ha autója nem indul és bikázásra van szüksége
 • Balesetet szenvedett autó és motor elszállítása
 • Defektes, vagy kitört kerekű jármű mentése
 • Quad és off-road járművek szállítása
 • Meghibásodott utánfutója, lakókocsija mentése
 • Dobozosautó mentés
 • Kisgépszállítás
 • Kisbusz elszállítása
 • Terepjárók mentése és szállítása
 • Vízi járművek mentése és szállítása
 • Motorok mentése és szállítása
 • Több jármű egyszerre történő szállítása
 • És bármikor, ha úgy érzi, segítségre van szüksége.

Pomázon és kornyékén is segítségére sietünk, akár autójával, motorjával, vagy teherautójával került bajba.  Mielőtt még nagyobb kár keletkezik autójában, vagy a hozzá nem értő kezek okoznak nagyobb problémát, válassza a 024automento.hu-t, és hívjon minket bizalommal az és minden napján, és a nap minden órájában. Nálunk biztos kezekben van járműve, gyorsaságunknak, és kompetenciánknak köszönhetően pedig még végződhet jól is egy izgalmakkal teli napja.

Pomáz autómentés

 

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +3620 552-4953

Facebook: https://www.facebook.com/nonstopautomentesolcson/

E-mail: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

Nyitvatartási idő: 24/7 Autómentés és autószállítás ÉJJEL-NAPPAL

 

Mottónk és iránymutatónk: Azonnal!