Autómentés Szentendrén – Autómentő Pest megyében, ha lerobbanunk, vagy baleset ér minket.

Szentendre városa a budapesti agglomerációban, Pest megyében, a Visegrádi-hegység keleti részén helyezkedik el, délről pedig egyenesen a főváros határolja. Az egyik legjobban látogatott magyar turisztikai központ, mely elsősorban művészetével, és kultúrájával ragadja meg a látogatókat. Emellett kedvelt üdülőhely, kirándulóhely, egy történelmi város, és nagy számban vannak jelen külföldi turisták is. Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval, vagy egyéb tömegközlekedési eszközökkel. Lakosságának száma az elmúlt 40 évben közel megduplázódott, és a lakóövezetek rohamosan növekedtek a korabeli mezőgazdaság rovására, ugyanis rengeteg korábban fővárosi lakos döntött úgy, hogy inkább Szentendrén lakna családjával, így ma a helyi lakosok többsége Budapestre ingázik minden reggel.

Szentendre közlekedés, és útjai

Ahogyan fent említettük, Szentendre könnyen és gyorsan elérhető Budapestről. Legfontosabb útvonala a 11-es főút, mely a város közel teljes területén végighúzódik.

Mivel az összekötő utak Budapest, Szentendre és a Pilis települései felé nagyon forgalmasak, gyakoriak a koccanások, a felfutásos balesetek, a gyorshajtásból eredő ütközések. A Budapest felé vezető utak nagy része többsávosak, és nagyjából jó állapotúak, ezért a siető reggeli forgalomban résztvevők is bátrabban közlekednek.

Egy jó tanács a 024automento.hu csapatától: inkább legyenek szívesek időben elindulni, mert a száguldozással nem csak a saját, hanem a közlekedési társaink testi épségét is veszélyeztetjük. Nem éri meg gyorsan hajtani!

 

Járműmentés Szentendrén – hogyan is zajlik?

Rendszeresen dolgozunk a környéken, és nagy a tapasztalatunk. Legkésőbb 30 perc alatt a helyszínen vagyunk, akár a főúton, a belvárosban, vagy nehezen megközelíthető helyen nyújtunk segítséget. Munkák során rengetegszer találkozunk új kihívásokkal, mert a mi munkánk nem egyszerű. Mélygarázsban, alagútban, vagy terepen jutott bajba? Nekünk ez sem akadály, megoldjuk.

Turistákat szállító kisbusz, áruval feltöltött kisteherautó, vagy lerobbant, nagy tömegű gépek szállítását is vállaljuk nem csak Szentendrén, hanem egész Pest megyében. Foglalkozunk klasszikus autók, terepjárók, és még elektromos autók szállításával is a környéken. Tehát hogyan zajlik a járműmentés és -szállítás Szentendrén? Közölje csapatunkkal baleset, vagy műszaki hiba esetén, hogy mi történt, és kollégánk azonnal a segítségére siet. Telefonon adjon ügyfélszolgálatunk részére minél több információt, hogy munkatársunk a lehető legfelkészültebben érkezhessen a megadott címre. Mondja el, hogy mi történt, vagy hogy milyen céllal kell szállítást végezni, milyen járműről van szó. Speciális méretű, vagy jellegű rakománynál ugyanis, nekünk is speciális eszközökkel kell készülnünk. Mozgásképes- e a járműve, vagy azt, hogy milyen üzemanyaggal működik. Emellett szeretnék figyelmébe ajánlani, hogy figyeljen oda járműve gondos karbantartására is, vezessen mindig figyelmesen, és lehetőleg tervezze meg útját.

Alábbi esetekben kérje az autómentő és -szállító szolgáltatásunkat Szentendrén és környékén

 • Autószállítás
 • Autómentés
 • Motormentés és -szállítás
 • Hybrid és elektromos autó szállítása
 • Furgon szállítása
 • Kisteherautó mentése
 • Versenyautó, driftautó és gokart szállítás
 • Akkumulátor újraélesztése
 • Defekt
 • Motorhiba
 • Munkagép szállítás 3 tonnáig
 • Vízi járművek szállítása
 • Áruszállítás akár palettán
 • Golfautó szállítása
 • Több autó egyszerre történő szállítása
 • Oldtimer autók szállítása
 • Olyan műszaki hiba, hogy a továbbhaladás már nem célszerű

 

Autószállítás - Szentendre

Ezeken a szolgáltatásainkon kívül rengeteg más irányban is van már tapasztalatunk, így bizalommal fordulhat hozzánk, és kérhet ajánlatot.

Szakképzett csapatunk, és a megbízható kiszolgálásunk sok esetben a legjobb megoldást jelentheti a problémájára.

Ha a segítségünkre van szüksége Szentendrén, vagy környékén, hívjon minket a nap 24 órájában, akár ünnepnapokon is.

 

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +3620 552-4953

Facebook: https://www.facebook.com/nonstopautomentesolcson/

E-mail: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

Nyitvatartási idő: 24/7 Autómentés és autószállítás ÉJJEL-NAPPAL

 

Mottónk és iránymutatónk: Azonnal!